Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Sincer nu stiu care-i explicatia, cum reusesc ei sa se dezbrace de pantaloni, dar si teo si-i da frecvent jos Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
singura mea explicatie e ca a calcat pe ei in patut si cand a plecat mai departe a calcat in continuare pana au ajuns in vine si de acolo a scos piciorul
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa L-am lasa pe Dragos in patut singur in camera la joaca...si ghiciti ce a facut si-a dat pantalonii jos, era kkt si probabil a vrut sa se schimbe singur dar totusi cum o fi reusit ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
Eleysa spune:
am fost la doftor ...normal k ne-a dat antibiotic ...cica neaparat sa ia ca altfel poate sa faca pneumonie ...o sa ii dau acum ...ce sa fac ...offf... ne-a mai dat aerius, humex si pivalone asa ca o sa il asteptam pe Moshu' sub tratament ...macar sa ne facem bine
mda ....era sa intru si eu in butoi astazi ...dar incerc sa stau in afara lui ...totul de la un telefon ...offff ...mama lui de telefon cum m-a dat peste cap
ma pun sa citesc ce ati mai scris ...
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
bine asa
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti www.neckermann.de/Vtech%20Bunter%20Stapelclown/81a8174150ddb435b5d514e7255cd69b88c83fb4,de_DE,pd.html?topcgid=10008524&start=27&fid=&cgid=11277812&sz=1&szold=20&simi=&origPos=&psz=20" target="_blank">asta i-am luat lui alex si o olita transparenta meseriasha tare dar vine ziua lui in 5...sa vad ce o zice atunci tata-su lui radu niste jocuri pe calc,un lego si o masinuta hot wheels(again) ce-si schimba culoarea la dif. temp... mami de Alex si Radu |
nice ...asa m-am gandit si yo ca in ianuarie iar o sa primeasca alte cadouri ...si am lasat pentru atunci masa de activitati pe care atat de mult mi-o doresc ...
Eleysa spune:
citat din mesajul lui rox_y si sa va zic bucuria mea de azi... s-a nascut fetita nasei mele de cununie...3.400 de nota 10.S-a nascut prin cezariana ca nu se intorsese bebe . DPn ei era pe 31 decembrie. si sa va mai zic ca azi Diana a descoperit tehnica deschiderii sertarului bunicii de medicamente. Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa !!!!
nyny spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele ce ziceti de asta pentru mers. Oare ii ajuta? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Pare misto. Banuiesc ca il sustine pana sus (la subrat).
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui nyny
Pare misto. Banuiesc ca il sustine pana sus (la subrat). Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
As vrea sa-i cumpar si ceream pareri de la voi, ca nu stiu ce sa fac.
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
As vrea sa-i cumpar si ceream pareri de la voi, ca nu stiu ce sa fac. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cred ca depinde de copil, al meu de ex. nu i-a placut in premergator, in cele 5 minute cat l-am lasat in premergatorul vecinei. I se parea ca nu are libertate de miscare. Si a inceput sa planga. Lui ii trebuie sa fie liber.
Chestia asta e pe post de ham. Cred ca gasesti ham si la noi, mai ieftin sau nu, nu stiu cat conteaza, oricum va merge f repede si fara ham si cu ham la fel, adica nu stiu daca merita investitia. Bine, nu e scump...dar....al meu merge deja, si-a dat drumul dintr-o data....ce sa zic...poate o sa ii placa.