Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Sincer nu stiu care-i explicatia, cum reusesc ei sa se dezbrace de pantaloni, dar si teo si-i da frecvent jos Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
singura mea explicatie e ca a calcat pe ei in patut si cand a plecat mai departe a calcat in continuare pana au ajuns in vine si de acolo a scos piciorul

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa L-am lasa pe Dragos in patut singur in camera la joaca...si ghiciti ce a facut si-a dat pantalonii jos, era kkt si probabil a vrut sa se schimbe singur ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
asteptand pe 
Eleysa spune:

am fost la doftor ...normal k ne-a dat antibiotic ...cica neaparat sa ia ca altfel poate sa faca pneumonie 

...o sa ii dau acum ...ce sa fac ...offf... ne-a mai dat aerius, humex si pivalone asa ca o sa il asteptam pe Moshu' sub tratament
...macar sa ne facem bine ![]()
mda ....era sa intru si eu in butoi astazi ...dar incerc sa stau in afara lui ...totul de la un telefon ...offff ...mama lui de telefon cum m-a dat peste cap ![]()
ma pun sa citesc ce ati mai scris ...

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() mami de Alex si Radu |
bine asa

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti www.neckermann.de/Vtech%20Bunter%20Stapelclown/81a8174150ddb435b5d514e7255cd69b88c83fb4,de_DE,pd.html?topcgid=10008524&start=27&fid=&cgid=11277812&sz=1&szold=20&simi=&origPos=&psz=20" target="_blank">asta i-am luat lui alex si o olita transparenta lui radu niste jocuri pe calc,un lego si o masinuta hot wheels(again mami de Alex si Radu |
nice
...asa m-am gandit si yo ca in ianuarie iar o sa primeasca alte cadouri ...si am lasat pentru atunci masa de activitati pe care atat de mult mi-o doresc ...
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui rox_y si sa va zic bucuria mea de azi... s-a nascut fetita nasei mele de cununie...3.400 de nota 10.S-a nascut prin cezariana ca nu se intorsese bebe . DPn ei era pe 31 decembrie. si sa va mai zic ca azi Diana a descoperit tehnica deschiderii sertarului bunicii de medicamente. ![]() ![]() Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa
!!!!
nyny spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetele ce ziceti de asta pentru mers. Oare ii ajuta? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Pare misto. Banuiesc ca il sustine pana sus (la subrat).
Mamica fericita de
Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui nyny
Pare misto. Banuiesc ca il sustine pana sus (la subrat). Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
As vrea sa-i cumpar si ceream pareri de la voi, ca nu stiu ce sa fac.

blue_flower spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
As vrea sa-i cumpar si ceream pareri de la voi, ca nu stiu ce sa fac. ![]() Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cred ca depinde de copil, al meu de ex. nu i-a placut in premergator, in cele 5 minute cat l-am lasat in premergatorul vecinei. I se parea ca nu are libertate de miscare. Si a inceput sa planga. Lui ii trebuie sa fie liber.
Chestia asta e pe post de ham. Cred ca gasesti ham si la noi, mai ieftin sau nu, nu stiu cat conteaza, oricum va merge f repede si fara ham si cu ham la fel, adica nu stiu daca merita investitia. Bine, nu e scump...dar....al meu merge deja, si-a dat drumul dintr-o data....ce sa zic...poate o sa ii placa.