Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Sanatate Dianei

si pup Isabelei sa treaca manutza

si pup lui Dragos sa treaca unghiutza!

Decenuela...mi-ar trebui cineva ca tine sa-mi repete in fiecare dimineatza ce-mi zici tu si cred ca m-ar ajuta sa fiu mai barbata, sa ies din butoi si sa iau viatza in piept!

Aaa...mai fetelor...deja stresati copii cu invatzatul??
ce atatea carti si carticele?
luati jucarii la copii
lasati cartile pt la scoala

_
"Are mama o bobitza cat un ghemotoc
Are mama o bobitza frumushica foc
Vesela si harnicutza unde s-ar afla
Parca e o albinutza asa-i Iuria.
Si la buni si acasa e mereu un zor
Fata mamii e voioasa si de ajutor"

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

parerea mea personala e parintii au cam luat-o razna...sunt super incantati daca la 4 luni..stiu alfabetul...si butoneaza televizorul. da copilul daca stai de capul lui invatza di tati.astfel de copii se plicti la gradi...la scoala nu mai zic..cand incep sa invete ce deja stiu. din experienta mea pedogogica pot sa va spun ca...daca materialul clientului e bun....zbarnaie la scaoala..fara 1 zi de gradi...
problema mare a copiilor din ziua de astazi e ca ei nu mai stiu sa se joavec..li se fura copilaria..de calc..tv..diverse mediatatii si nu mai stiu eu ce...

sfat....SA LASATI COPIII SA-SI TRAIASCA COPILARIA...vor avea ei timp di tati..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

www.neckermann.de/Vtech%20Bunter%20Stapelclown/81a8174150ddb435b5d514e7255cd69b88c83fb4,de_DE,pd.html?topcgid=10008524&start=27&fid=&cgid=11277812&sz=1&szold=20&simi=&origPos=&psz=20" target="_blank">asta i-am luat lui alex si o olita transparenta meseriasha tare dar vine ziua lui in 5...sa vad ce o zice atunci tata-su
lui radu niste jocuri pe calc,un lego si o masinuta hot wheels(again) ce-si schimba culoarea la dif. temp...

mami de Alex si Radu

Si noi il avem pe asta, il cheama Auguste . Mai tare mi-a placut mie decat lui. pana acum de curand era mai interesat de capul lui sa-l rostogoleasca
nemtzi draguti si pe mami a lor si sa se bucure de jucarii.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza,

Dupa ce sapt trecuta si wk-endul s-a trezit aproape din ora in ora , in noaptea asta mi-a dormit baiatul tare bine. S-a trezit prima data la 5, a putin si a adormit la loc.

Tare mai e bine.

bravo,arthur!
se pregateste baiatul pt mos craciun vrea sa fie cel mai cuminte

mami de Alex si Radu

Sper si eu
Si sa-l tina si dupa Craciun nu doar de ochii mosului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Am aruncat o privire peste mesajul anterior si am constatat ca sunt excesiv de pupacioasa

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Asa e frumos mai ales acum de sarbatori.
creata mica si bafta la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Sanatate Dianei

si pup Isabelei sa treaca manutza

si pup lui Dragos sa treaca unghiutza!

Decenuela...mi-ar trebui cineva ca tine sa-mi repete in fiecare dimineatza ce-mi zici tu si cred ca m-ar ajuta sa fiu mai barbata, sa ies din butoi si sa iau viatza in piept!

Aaa...mai fetelor...deja stresati copii cu invatzatul??
ce atatea carti si carticele?
luati jucarii la copii
lasati cartile pt la scoala

_
"Are mama o bobitza cat un ghemotoc
Are mama o bobitza frumushica foc
Vesela si harnicutza unde s-ar afla
Parca e o albinutza asa-i Iuria.
Si la buni si acasa e mereu un zor
Fata mamii e voioasa si de ajutor"

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

parerea mea personala e parintii au cam luat-o razna...sunt super incantati daca la 4 luni..stiu alfabetul...si butoneaza televizorul. da copilul daca stai de capul lui invatza di tati.astfel de copii se plicti la gradi...la scoala nu mai zic..cand incep sa invete ce deja stiu. din experienta mea pedogogica pot sa va spun ca...daca materialul clientului e bun....zbarnaie la scaoala..fara 1 zi de gradi...
problema mare a copiilor din ziua de astazi e ca ei nu mai stiu sa se joavec..li se fura copilaria..de calc..tv..diverse mediatatii si nu mai stiu eu ce...

sfat....SA LASATI COPIII SA-SI TRAIASCA COPILARIA...vor avea ei timp di tati..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Subscriu cu mare drag.
Dar cum sa facem sa nu le furam copilaria? Pentru ca in fata blocului, cum m-am jucat eu 1 milion de jocuri, alergaturi, tot felul de tipete si minunatii....astea nu se mai intampla, ti-e frica sa il lasi singur pe strada, etc,....toata lumea e incantata de noul joc online si uite asa iti cere si el ...si apoi toate decurg aproape normal.
Eu mi-as dori f mult sa plecam in mini excursii cu bicicleta, sa il invat cum se planteaza o floare, sa ii arat cum creste iarba, ca trebuie tunsa, cum alearga carabusii prin iarba dupa ce tunde tati iarba, sa ii arat toate minunatiile naturii, sa avem timp sa colindam si sa vedem natura, nu sa o vedem la tv/calculator.....ce frumos o sa fie!!!! de abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

L-am lasa pe Dragos in patut singur in camera la joaca...si ghiciti ce a facut si-a dat pantalonii jos, era kkt si probabil a vrut sa se schimbe singur dar totusi cum o fi reusit

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Vin si eu cu niste intrebari, repede sa nu le uit:

1. Cum faceti budincile acelea la cuptor pentru pufuleti? Am vazut ca faceti si carne cu legume. Le fierbeti inainte si apoi la cuptor? Si cand le dati pufuletilor, le blenduiti? Am incercat si eu paste cu branza. La gust ii placeau dar nu putea sa le mestece. I se facusera un guguloi in gura.
Eu pana acum i-am facut doar budinca de paste cu branza si galbenus la cuptor si nu prea s-a omorat dupa ea . Paste insa ii dau integi si le papa destul de bine (spirale, melcisori, cele ca un orez mai mare.... chiar si orezul il dau ne blenduit si il papa )

2. Tudor a plecat si in 4 labe si ma stresez atat cu imbracamintea cat si cu igiena. Cat de imbracati ii tineti tinad cont sa se trasc pe jos? Eu n-am in tot livingul covor peste parchet. Le dati puovere si pantalonasi si cat de groase?
Noi nu avem covoare in casa dar i-am luat acum 2 zile o bucata de mocheta cu circuit auto dar nu e prea interesat. Tot pe parchet si gresie sta. Il imbrac cu body, ciorapei-dres, pantalon de trening, bluzita si uneori bluza de la trening. Si in picioare sosete anti-derapante. La noi in casa sunt 20-22-23°C.

3. Acum ca poate gusta din orice de pe jos inclusiv parchetul, cat de stresate sunteti cu curatenia? Adica stati inaintea lor cu mopul ca sa le dati unda verde ?
Curat in toata casa fac o data sau de doua ori pe saptamana. In rest aspir bucataria zilnic si spal pe jos zilnic sau la 2 zile. Si eu ma stresam la inceput si nu il prea lasam pe jos dar acum mi-a trecut

4. Cum reusiti sa gatiti atatea cu pufuletii langa voi? Vad ca unele aveti planuri pentru gateli masa de Craciun. Eu de-abia reusesc sa-i fac lui de mancare.
Pt el gatesc cu el intre picioare iar pt noi gateste sotul saau gatim impreuna seara cu piciul intre noi si ne ocupam unul de el si unul de papa.
Mai aveam una, dar mai incolo

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

si...

Pt ieri

LML BBTo

LML Andreea

Pt azi:

LML Caius

LML David

LML Iustin

LML Tudor

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Subscriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

daduse cineva un link(Ruxita???) cu un test pentru bebelusi si copii pana in 2 cu achizitiile pe care le au. Mai are cineva linku?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

L-am lasa pe Dragos in patut singur in camera la joaca...si ghiciti ce a facut si-a dat pantalonii jos, era kkt si probabil a vrut sa se schimbe singur dar totusi cum o fi reusit

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput