Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
Buna dimineata, care s-a facut pranz intre timp.
LML, Ana Sofia de Gabriela77
[b] LML, Iustin de Elena_Iulia
LML, Caius de Ruxita
LML, Tudor de Alexia28
LML, David de Lalitica
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Ma mai calmez cu curatenia atunci
Xela_ i-am dat si mai mare. Nu face mofturi, doar ca el trece direct la inghitit. Si mi-e o fricaa! S-a inecat odata cu o banana si de atunci stam cu stress. I-am dat si biscuti de bebelusi si pufuleti si paine si covrigi. Problema este ca le cam baga cu totul in gura si dupa aceea le molfaie . A primit duminica dupa ce l-am impartasit, un covrig si i l-am dat. Nu era din acela tare, era moale al naibii covrig ca m-am trezit imediat ca are in gura bucati mari de covrig facute coca . M-am speriat ca mai facea gestul acela ca-i vine sa verse. O fi el prea silos, dar daca se ineaca?
varsta lui Tudor
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Mie mi-a zis doc. ca e ok sa ii dau albus daca copilul nu e alergi la nimic altceva, daca noi nu avem alergii, etc. Iti dau o idee: o lingurita de ulei de masline (pt noi o lingura - doua, dar pt ei mai putin), spargi si amesteci oul in tigaie direct, nu il mai bati separat in alta farfurie, si il tii pe foc putin, adica cat sa se faca oul, dar sa nu se usuce prea tare. Mananca piciul f bine, cu almette si paine de casa. Atentie: eu nu ii dau un ou intreg niciodata, din asta facut in tigaie, doar gusta de la mine. poti sa ii mai dai paine cu unt si branza, unt si branza in cantitati minuscule, daca e branza telemea, daca e de a lui de vaca, branza proaspata, ii dai mai mult. spor de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
multumesc
i-am facut pana la urma ou fiert, i l-am taiat bucatele mici..nu a vrut
i-am facut atunci paine cu unt tot soldatei taiata..nu a vrut...
nu stiu ce are..pranzu si cina manaca ok dar dimineatza nu mai vrea...
pana la urma a baut un bibe de lapte si a dormit o juma de ora
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
rox_y spune:
si sa va zic bucuria mea de azi... s-a nascut fetita nasei mele de cununie...3.400 de nota 10.S-a nascut prin cezariana ca nu se intorsese bebe . DPn ei era pe 31 decembrie.
si sa va mai zic ca azi Diana a descoperit tehnica deschiderii sertarului bunicii de medicamente.
Mami de Diana - 31.12.2009 -
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
multumesc i-am facut pana la urma ou fiert, i l-am taiat bucatele mici..nu a vrut i-am facut atunci paine cu unt tot soldatei taiata..nu a vrut... nu stiu ce are..pranzu si cina manaca ok dar dimineatza nu mai vrea... pana la urma a baut un bibe de lapte si a dormit o juma de ora ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Daca nu vrea sa manance, lasa-l in pace, bine ca vrea lapte.
Sunt organisme care au o digestie mai lenta noaptea si nu au pofta de mancare dimineata. Al meu sot de ex. Nu poate inghiti nimic dimineata. Oricat ma rog de el, indiferent ce mancare e....nu poate si gata. Eu in schimb ma trezesc cu o pofta de mancare dimineata de zici ca nu am mancat de 5 zile. Asa e organismul meu.
Nu cred ca trebuie sa fim toti la fel. De asemenea, nu toti bebelusii sunt la fel, mai ales ca au acum manifestari de personalitate
tomaca spune:
Nu stiu ce sa va spun despre impresii bradutz. L-am facut aseara. Ce-i drept, este mic-mititel. Din acela in ghiveci pentru gradina mai traziu. L-a pus taica-su sa-l atinga, a vazut ca inteapa si cam atat. Nu s-a aruncat gramada peste el. Era si foarte obosit. Ramane de vazut.
I-am pus si niste decoratiuni pe geam, f dragutze cu brad, cu mos, colorate, frumoase. Si se agita de zor cand ma vedea ca le pun pe geam. Credeam ca vrea la ele, dar el voia de fapt rola de scotch . Am concluzionat aseara ca visurile noastre sa iasa un mare artist sunt cam pe trezire. Tudor vrea cabluri, sticle, aparate, aspirator, pantofi etc.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y si sa va zic bucuria mea de azi... s-a nascut fetita nasei mele de cununie...3.400 de nota 10.S-a nascut prin cezariana ca nu se intorsese bebe . DPn ei era pe 31 decembrie. si sa va mai zic ca azi Diana a descoperit tehnica deschiderii sertarului bunicii de medicamente. Mami de Diana - 31.12.2009 - |
Sa-ti traisca nasica si sa fie sanatoasa.
Ai grija cu sertarul de medicamente. La mine a aflat cum se deschide sertarul meu cu ciorapi, esarfe si underware, dar este nepericulos. Era asa fericit intre ele
varsta lui Tudor
ale1212xa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui blue_flower
Daca nu vrea sa manance, lasa-l in pace, bine ca vrea lapte. Sunt organisme care au o digestie mai lenta noaptea si nu au pofta de mancare dimineata. Al meu sot de ex. Nu poate inghiti nimic dimineata. Oricat ma rog de el, indiferent ce mancare e....nu poate si gata. Eu in schimb ma trezesc cu o pofta de mancare dimineata de zici ca nu am mancat de 5 zile. Asa e organismul meu. Nu cred ca trebuie sa fim toti la fel. De asemenea, nu toti bebelusii sunt la fel, mai ales ca au acum manifestari de personalitate de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
nu-l fortez iti dai seama, doar ca e ciudat, tot timpul a papat bine dimineata si cu pofta...acu nu vrea si pace..asta e...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa nu-l fortez iti dai seama, doar ca e ciudat, tot timpul a papat bine dimineata si cu pofta...acu nu vrea si pace..asta e... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Poate vreu dinte, sau poate tine cura inainte de sarmale? Tudor are momente din acestea, dar cu laptele, nu cu mancarea solida. Saptamana viitoare am sa intreb doctorul, dar nu m-am stresat. Da-i pace un timp, zic eu.
varsta lui Tudor