Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!
Raspunsuri - Pagina 20
ema spune:
Fetelor...eu nu vreau sa sperii pe nimeni...dar daca mi-ar fi spus careva acum cativa ani...m-as fi uitat crucis la respectiva persoana si mi-as fi vazut de ale mele...mai auzeam pe la altii...si-mi radeam in barba...noooo...la noi o sa fie ok...Serban e atat de timid si de copil...poate de la 18 incolo...dar nuuuuu nici atunci!Asta-i viata...io rezervare la azil inca nu-mi facCa tre sa implinesc intai 18 ani,sa ma distrez bine...si pe urma ma gandesc la azil.Deocamdata plec la sala ...cu serban!
szivarvany spune:
Ce bine ca te intreaba Eu ma rog pentru asta zi de zi deocamdata suntem la faza ca io intreb
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
g_ioana spune:
Ema...mandra a facut ieri 6 ani juma'stau si ma uit la ea si nu-mi vine sa cred, mie tot mica mi se pare...nu stiu pentru ea ce va insemna inceperea scolii da' pentru mine sigur va fi un shoc....aseara imi arata cum se saruta adultii cu gura deschisa..se uita pe disney la telenovela Ninisi ma intreba cam de la ce varsta are si ea voie sa se sarute asa...ehehehe mi-a placut chestia cu mersul la discoteca impreuna...io-n tineretzuri nu eram fan discoteci da' parca ma vad mergand peste vreo 10 ani
ema spune:
Daria...intreaba ptr. ca pe undeva sunt prietena lui...si nu ca a simtit el asta...stii la varsta asta gasca de prieteni este foarte importanta pentru un adolescent.Eu merg la sala de ceva vreme si am carat incet incet toata gasca lui...cu el cu tot...si stiu (ca-s baba batrina si vad chestia asta)ca gasca lui ma admira si ca om si ca...gagica.Adica eu am fost initial etalonul...coolmami.Asa ca aci n-a fost greu...si mie imi place sa vorbesc cu ei,discutam de scoala,de familie,de hobby-uri...tot auzind serban...oau ce cool e mama ta...in timp a inceput sa-mi ceara parerea.Colegele pe de alta parte...sunt super...desi mamele se pling de ele...imi spun ca-s de-a lor...si chiar nu mi se par neascultatoare,rebele...sunt fete cuminti in felul lor...totul e sa stii sa le asculti,sa nu sari cu sfaturi,la o gluma nesarata sa raspunzi tot nesarat...tine si de firea omului...acum ce sa zic eu n-am probleme cum poate au mamele lor...stress,servici..relatii tensionate cu partenerul...de asta poate sunt mai degajata si am chef sa le ascult pe fete.
Ioana...Ricardo inca e la faza ca se insoara cu mine.Sincer....si eu m-as marita cu elAl pup de-l rup...pe unde apuc si cand am ocazia...profit cat mai pot...inca mai pot profita.
carmenp spune:
madam spil, uelcam bec da` opreste`te ca ma ia cu bufeuri;)) iost mai aproape de evenimentele astea ca duamnele de aci de unde si groaza:D
sanatate lui tudor, da` mai bine acum decit mai tirziu, mai ales ca e si frig afara... ai sa ai un pic de chin, da` trece
corina, ma bucur pt voi, bravo! ce-ai mai facut cu cursu` ala de cuchinareala?;))
alice, m`am uitat pe pozili voastre da` un` s`au pus brei cirnatii aia?;))
vazut si gagicile lu` john si pozele lui philip, super toate
mai sunt citeva doamne care n`au mai aparut demult, nu le insir ca sigur pierd vreuna
alice2004 spune:
Heheh, Carmencita, la mine mincarea ma unge literalmente pe .. sufletel, altminteri nu se pune nik, tocma terminai de linistit una bucata duamna contabila de la gradi care ma complimentat cu "da'parca ati mai slabit" !! I-am explicat ca io ashea -s de cind ma stiu si of corz ca zice "Oau, da ce va invidiezzz !!!" Pfff, ce-o fi cu toate femeile astea de vor sa slabeasca ?? Io-st unica de vreau neshte kile-n plus ???
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roberta04 spune:
Hello! Scuzati absentele, sunt bagata in munca pana peste cap...
Am vazut copii frumosi, mame sexy la revelioane, nu nominalizez sa nu scap pe cineva...
Promit sa revin cat de repede si eu cu poze.
Mitzu, sanatate multa, la noi a functionat miraculos pudra cu propolis, l-am dat de 3-4 ori pe zi pe tot corpul, nu s-a scarpinat deloc si nu are nici un semn.
De la mirosul de calamina isi facea greata... si eu
Ema, bine ai revenit!
Va pup!
mitzura spune:
Ah, nu pot sa cred!!! Am confundat Calamina cu Carmolul. Nici nu-i de mirare ca a avut asa o reactie. Da va dati seama ca am citit prospectul mai inainte si acolo scrie ca e pentru frectie (relaxare musculara) si diminuarea pruritului. De aia nici nu m-am gandit ca nu ar fi asta. Un emoticon care-si da palme n-au astia pe aici?
Ma duc sa iau Calamina.
Din fericire eu am avut (am facut la trei ani scarlatina si varsat de vant deodata, de am fost si internata, imi aduc aminte si acum cum plangeam la gratiile geamului)
roxanaz spune:
Mitzu, e ok, bine ca ti-0ai dat seama la timp . o sa se calmeze si scarpinatul.
am reusit si eu sa pun ceva poze de sarbatori - de craciun, sa vedeti cum doarme un copchil noaptea si de a doua zi cu artificiile (ca ai mei, somnorosi, au dormit in anul nou): http://picasaweb.google.com/evasipatrick/Decembrie2010?authkey=Gv1sRgCL_g2uyg3OK0kgE#5558703635228477442
alice2004 spune:
Ahahaha, suuper, ce fain doarme !!
Vazut iepurashii dragalashi, fetitzul dulce cu rochita ca de Alice in tara minunilor si baietul fan abonat la beanzi !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion