Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut Daria....acu am vazut ca esti moderator...la mai mare,sefa!So...eu cred ca raportez starea asta la serban...ca el e chiar mare si a trecut prin niste schimbari colosale...ptr. mine...ca de fapt schimbarile sunt absolut normale...dar nu le-am anticipat EU asa cum ar fi trebuit.De aici si starea mea de regret,sa spunem,cu Ricardo e inca parfum.Si ai mei sunt independenti si se descurca destul de ok...fiecare ptr. varsta lui...nu aici e problema...eu merg in aceeasi discoteca cu Serban...el cu prietenii lui eu cu....colegele lui de clasaNe zimbim..ne mai zicem cate o vorba...si atat...nu suntem impreuna.Dar cand am gasit subpatul lui plin cu servatele folosite(si nu era racit)si cand l-am vazut sarutandu-se cu o fata....mai mult decat credeam eu ca ar trebui...mi-a venit aiurea sincer...pe moment am zis ca-s o baba ...mi-a trecut repede...ca tot eu mi-am zis ca e abia inceputul.Si Ricardo...se i-a dupa frate-sau...cateodata...in ceea ce priveste atitudinea si expresiile...ei nu se joaca...dar stau de vorba,ricardo e prezent permanent cand Serban are musafiri...da noroc cu toata lumea...ca asa face serban cu prietenii lui...e infipt si tupeist...ptr. ca a imprumutat de la Serban o oarecare siguranta de sine.Clar e o problema de perceptie la mie...ca ei saracii se comporta normal!Poze n-am deloc...dar rezolv eu oarecum...sa gasesc intai camera.
Cristal,
exact de asta vorbeam...cand erau mici erau numa ai mei...acum...tot ai mei sunt dar tre sa ma gandesc mai mult in preajma lor...ca nu mai pot ce face si spune ce vreau eu...
Merci de intelegere...am luat-o de cateva ori cu scrisul incorect...culmea naibii e ca la inceput nimeni nu m-a jicnea aici ca nu vorbesc corect si sa m-a intorc la scoala...chiar toata lumea era draguta si ma incuraja...si vorba aia erau nemti ,nu romani de-ai mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, mai zi-ne fata sa ne pregatim Ce mare e Serban Cred si eu ca oricat ne-am pregati, tot socate am fi

Lia, la Giulia e psihica treaba: stand pe wc cere un bol de supa, ciorba si ii trece I-a ramas pe retina ca ii spuneam de hidratare si ce bine fac supele la stomac, chit ca nu sunt io convinsa si eu traiesc fara supe/ciorbe

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, ma poti ajuta? Ai idee cum se numeste vaccinul antivaricela, ca am cautat pe net si nu gasesc un nume. Si ai idee pana cand (din momentul in care ai intrat in contact cu un bolnav, poate fi facut). Cosmin s-a crizat ca nu mai stie daca a avut cand era mic si ar vrea sa-l faca, ca la el e belea daca e scos din ritm si pentru cateva zile.

Editez ca am gasit cum se numeste...Varilrix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzura

Roxi, ma poti ajuta? Ai idee cum se numeste vaccinul antivaricela, ca am cautat pe net si nu gasesc un nume. Si ai idee pana cand (din momentul in care ai intrat in contact cu un bolnav, poate fi facut). Cosmin s-a crizat ca nu mai stie daca a avut cand era mic si ar vrea sa-l faca, ca la el e belea daca e scos din ritm si pentru cateva zile.

Varilrix, stiu ca tot Roxana ni l-a trimis acu multi ani pt restu` o astept si io pe Rox
nici io n am avut vreo boala, o astept si io pe Rox

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Mitzucu rabdare trece si varsatul de vant...meii sper sa citesti pe aici cat mai repede,nu trebuie sa-l dai cu Carmol, ci cu CALAMINA!!!Eu o incalzeam un pic la microude si pe urma o aplicam peste tot si Maria nu s-a scarpinat deloc si nu are nici un semn!!De asemenea da-i mancaruri usoare pentru ficat vreo 5 zile!!
Roxi 5l pe zi?..pai io nu beau intr-o saptamana atata..
Ema bine ai revenit
sunt in zona revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzura

varilrix il cheama. il aduc pe comanda si sensiblu, si catena.. oricine. cu carmol l-ai dat????

Ema welcome back! te imbratisez. te cred ca te miri cum au crescut baietii.. na. si eu fac la fel, si n-am un Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Varilrix, l-am facut noi...dar ma tem ca deja nu il mai poti face
sa speram ca ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitzule, ma grabesc satz raspund - nu era carmol ci calamina sau solutie din aceea mentolata de la farmacie ! Carmolul din cite stiu eu este chestia aia de se face frectie cind esti racit !!
Dar calamina a ajutat cit de cit, plus un antihistaminic - noi am luat claritine si calciu (sirop), plus antitermicele de rigoare !
Intreaba-ma orice, ca dupa Andreiush am facut si eu si a fost taaare nashpa (il inteleg pe Cosmin sa ii fie frica, eu insa aveam sistemul imunitar cam zguduit, asa zise medicul, altfel nu explica de ce am luat virusul asta tocma acum la patruj de ani) !
Revin, sa culc gizmoul ... despre vaccin nu stiu mai nik, sper sa apara Roxi sa te lamureasca !
Sanatate multa ! Bai da uei, tu ai avut varicela ??

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Daria...mai bine scriu o carte si o fac cadou pe aici...da cred ar iesi vreo cinci volume!pe putin!Ultima de ieri....intrebare:prezervativele sunt pe marimi?Cred ca daca aveam girofar pe cap lua foc de la turatii.Nu,nu sunt pe marimi din cate stiu...ca nu folosesc...Pai si cum te protejezi?Pai cu AC!DE ce,ai nevoie de prezervative?Un zimbet intimidant....inca nu..intrebam doar!!!!A,pai cand ai nevoie,poti sa-mi spui sa-ti cumpar!!!!Ok,deocamdata nu am nevoie...Si AC sunt numai ptr. dame?Da!!!!si cum arata?Uite-asa!aaaa...sunt pe zile...si daca uiti sa iei?Iti fac un fratior sau o surioara!!!Oau ce gluma buna!Un ras siderat si a luat-o din loc!
Eu apa nu beau...dar beau ceai de fructe,de plante...nu am masurat cat dar beau cam 10 cani pe zi.
baietii in schimb as camile ...beau foarte multa apa.cica e bine...oricum tre sa imi pun coada pe spinare sa ma apuc de mancat ca de cateva zile nu intra decat paine si kefir.De restul mie greata.Am mai avut perioade de si;a de mancare...si tot asa...kefirul imi ajuta...si-mi fac si chifle proaspete si astept sa treaca toana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

zice in prospect
"O oarecare protectie poate fi obtinuta prin vaccinarea efectuata in primele 72 de ore de la expunerea la virusul natural"
Daca stii cand a fost prima data expusa poate ajuta.
Pardon. Editez pen' ca problema era deja rezolvata...

Ema, vai de girofarurile noastre!

Eu recunosc ca ma simt depasita de evenimente cand ma intreaba Oana "mami, de ce au doamnele tzatze grase?" (ii face o placere deosebita sa zica "tzatze" ca stie ca ma ambalez ) si trebuie sa le explic...

Mergi la inceput