Copilasi de iulie-august 2004 - Craciun Fericit!
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
la multi ani si de la noi , dam cafeluta de 2011
Am venit la servici, repede facem actele si chemam lumea, apoi o taiem la patinoar
Revelionul a fost tare-tare fain, a fost si taica`mio pe acasa cu promisiunea ca se muta inapoi in ianuarie, apoi a plecat. Am ramas noi 3 singure, am baut toate 3 sampanie de capsuni de pe la 8 seara , am dansat, ne-am dat cu lac, ne-am uitat la artificii si la 12 juma` am picat late toate 3 Deci liniste si pace
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
cristalina spune:
La multi ani!
Va doresc voua si familiilor un an cum imi doresc mie si familiei mele, un an cu multa sanatate si cu bucurii alaturi de cei dragi!
Noi ne pregatim sa plecam spre casa, ne-am gandit sa ne mai luam doua zile de concediu ca sa ne odihnim si pe acasa ca am obosit de atata vacanta
O zi excelenta sa avem!
polux spune:
Uf ce repede s-au dus sarbatorile acestea. Si la noi a fost frumos, singurul inconvenient de sarbatori anul acesta a fost mancarea...prea multa si buna, deci care ingrasa.
Va pup pe toate cu mic cu mare.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata dragele mele
va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate, noroc!!! va pupam cu mare drag cu mic cu mare.
eu am facut cura de dezintoxicare de calculator, nu m-am apropiat de niciunul de pe 24 decembrie. asa ca scuzati intarzierea mesajelor.
ma pun la curent cu noutatile si revin.
pupic!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Sunt la servici, deja se simte ca e o zi infecta normala de luni
am 2 intrebari:
ce GHIOZDAN cumparati piticlontilor ?
aratati-mi linkuri.
eu am ramas cu ochii pe www.topgal.hu/szettek/SET-168/G---Red/" target="_blank">asta e cel mai usor din tot ce am navigat de 2 saptamani incoace
si daca i-ati trecut pe periute si pasta de dinti de oameni mari
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
leeloo2004 spune:
Neata si de la mine!! Azi prima zi de birou, miine a doua si de pe 5 vacanta!!!!! Asa sa tot incep anul... prin urmare sa nu ma dati disparuta, plecam la schi in Austria si ne vom intoarce pe 18 ianuarie...
Daria - eu de ghiozdan nu ma pronunt, dar eu pe Stefan (dar si pe Tudor ca nu am avut de ales) l-am trecut pe periuta electrica; pasta de dinti folosesc inca din cea pentru 0-6 ani pentru amindoi, dat fiind ca Stefan inca nu si-a schimbat nici macar un dinte...Iar dupa aparitia primilor dinti tot nu am sa-l trec pe pasta normala - am sa continui sa iau din aia de copii, doar ca pasta de 6+ ani!
Va imbratisez cu drag pe toate!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
corianai spune:
La multi ani, 2011 sa va aduca numai bucurii!
Si eu sunt la munci :( au trecut tare repede sarbatorile...
Gabi de ce nu mi-ai scris mataluta mail, si mie mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem, am tras cu okiul la pozele de la stockholm
pupam
Andries spune:
La Multi Ani!! si tot ce-mi doresc mie va doresc si voua!!
Am avut o minivacanta pe cinste in Harghita la o pensiune, am fost la ski, ne-am dat si cu sania, am petrecut de revelion cu dans, hora, mancare si bautura ca tot romanul, pe 1 ian am facut rug (foc de tabara) si gulas in curte la ceaun (cu aceasta ocazie am baut vinul fiert ca pe ceai) ce a mai spun, a fost su-per!! Mircea a reusit sa invete cateva cuvinte unguresti are copilul asta o ureche muzicala ... sa-l auzi cum zice el "ioi" cu accent mori de ras.. a fost super pacat ca azi plecam spre casa.
Andries
polux spune:
Daria noi il avem pe acesta de anul trecut si inca mai este bun.
Ghiozdan
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Dorsilia spune:
La multi ani si buna dimineata!
am petrecut si noi Slava Domnuluim, cum imi si doream, in tihna si fara evenimente neplacute, incet-incet s-au mai aplanat si problemele ce ma apasau...
ma bucur sa aud ca v-ati distrat. Aici la noi e zapada si gheata lucie pe sgtradutele din jurul blocului unde nu intra primaria cu masinoiul de deszapezit ptca nu incape, asa ca am fost zilnic cu sania si nu stiu cum se numeste chestia aia de te pui pe ea ca o lopatica si iti dai vant pe panta in jos, dar copiii s-au distrat la maxim pe ea in parc unde s-a creat un derdelus de toata frumusetea.
Nu stiu daca v-am zis si voua dar si Danu intra in randul dintosilor definitivi asa ca i-au erupt jos doi incisivi numai ca dintii de lapte se clatina insesizabil, aproape spre deloc as zice. Ma gandesc sa consult un stomatolog sa vedem daca e rost sa-i extraga deja cei de lapte sau sa-i mai lasam. Oricum cei de lapte doar au scos capul din gingie, chiar ma intrebam eu de ce statea Danu cu degetele in gura molfaindu-si un deget intruna.
ma duc sa pregatesc ceva de papa pt cei mici, eu ar trebui sa urmez exemplul lui GABI (merci Gabitz!) si sa trec la actiune. De la primavara ma duc sa alerg in jurul parcului. Acum am aici un stepper, ma urc pe el ca vad ca dau un exemplu bun copiilor, e batalie pe stepperul meu. Si ca sa am arsenalul cat de cat complet, consider ca am nevoie de un sprijin pt apetit, adica un produs care sa-mi reduca pur si simplu senzatia de foame, sa mananc doar pt ca trebuie nu pt ca mi se face foame. NU mananc mult ci doar foaaaaaaarte combinat asa ca astea 6-7 kg se tin cu dintii de mine. Probabil oricine altcineva rade cand aude ca nu reusesc de 6 ani sa scap de 6 kg, si are tot dreptul sa o faca. Nu am asteptari nerealiste sa am greutatea de la 20 de ani (cand eram considerata chiar prea slaba, picioarele prea subtiri, mainile idem, fata subtire, ascutita), asa eu cu inaltimea mea la un 58-59 de kg m-as simt si as arata super-decent. Asta e targhetul in ce priveste upgradarea mea fizica pt anul asta, pana de ziua mea in 29 iunie.
pupici