Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dananagi

neata fetele.imi pare rau pt cele care au declarat Z1.nu va pierdeti speranta,viata merge inainte..eu deja sint paranoica,azinoapte am visat doar teste de sarcina pozitive.eu cred si sper ca sint gravi,acum am o usoara senzatie de voma.eu stiu ca ramin gravi foarte repede,dar cu tinutul sarcina e mai greu.dar incerc sa gindesc pozitiv si sa merg mai departe.am sa ma rog pt fiecare sa aveti bebei curind.toate fetele.

Dana, esti foarte draguta, iti multumim foarte mult. Cred ca fiecare dintre noi se roaga si pt celelalte fete atunci cand se roaga pt ele...cel putin mie asta mi-au lasat senzatia fetele, care sunt niste scumpe.

Ma bucur ca gandesti pozitiv si sa dea Doamne Doamne sa fie bebe si sa vina la termen de data aceasta...apropos, ce zi esti?ceva simptome?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Dana sa iti fie confirmate banuielile si sun sigura ca de data aceasta finalul va fi unul fericit!
Cand trebuie sa te testezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

ce fac fetele? ralu mai e putin putin de tot pana la marea intalnire fetele, va rog si eu ceva, imi trimi-te si mie cineva parola de pe adresele cu poze, ca am uitat-o va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

andra activeaza-ti pm-ul si iti trimit eu

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.sint in Z20 si ma dor usor sinii,usoare stari de greata si parca imi simt uterul un pic tare.de testat nu stiu exact.dar as vrea sa incerc pe 24 sa-i fac cadou de mos sotului.si trebuie sa gindesc pozitiv.a doua am pierdut-o in ian.si de atunci tot frica mi-a fost sa ma gindesc la inca un bebe.dar acum sper ca dupa ce am rezolvat cu colul si cu scurgerile urite care le aveam,acum sper sa fie bine.sa dea d-zeu sa fie bine pina la capat.nu cred ca as suporta inca o pierdere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna fetelor!
Ia careva dintre voi Duphaston?
Eu sunt in luna a doua de Duphaston si vad ca ma cam dor sanii si de vreo 3 zile am si dureri de uter. Exista ceva reactii adverse de la aceste pastile sau e pe drum?
Eu azi as fi in Z 26, iar ovulatia am avut-o in Z 18.
Am facut azi un test de sarcina, dar mi-a iesit negativ . Poate e prea devreme...
O fi Duphastonul, o fi , nu mai stiu... Eu sper sa fie a doua varianta si la mine si la voi, fara exceptii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Buna fetelor!
Ia careva dintre voi Duphaston?
Eu sunt in luna a doua de Duphaston si vad ca ma cam dor sanii si de vreo 3 zile am si dureri de uter. Exista ceva reactii adverse de la aceste pastile sau e pe drum?
Eu azi as fi in Z 26, iar ovulatia am avut-o in Z 18.
Am facut azi un test de sarcina, dar mi-a iesit negativ . Poate e prea devreme...
O fi Duphastonul, o fi , nu mai stiu... Eu sper sa fie a doua varianta si la mine si la voi, fara exceptii!!

ceva in genu am avut si eu . si tot tratament cu duphaston luam. si a fost bb. dar testu a iesit pozitiv abia in z26. cu ovulatie in z 7. si atunci abia se vedea adoua liniuta. mai ai un pic de rabdare si repeta testu. dc nu, fa-ti un test la sange.
Doamne ajuta sa fie bb

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

neatza fetelor

andra activeaza-ti pm-ul si iti trimit eu

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

lore dar e activat

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

io nu-l vad

trebuie sa apara cu rosu "pm"

atunci da-mi tu pm gol si eu iti dau replay

Mergi la inceput

uite cum apare la mine, la bebelu si la alte fete in bara de sus a postarii.....la tine nu apare

Mergi la inceput