Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 2
lucianamoga spune:
Neata fetelor!
Ati fost harnice weekend-ul acesta!
Eu am fost cam prin butoi zilele astea de cand cu rusii , dar acum mi-am revenit si incep din nou cu sperantele.Sunt si fericita ca imi ajunge astazi sotul acasa si o putem lua de la capat!
Va pe toate si pentru cele care urmeaza la testare
bebelu86 spune:
NEata!!!!
Lia pt cafeluta
la toata lumea. sa aveti o sapt frumoasa si plina de vesti bune
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria
AMR 10 zile pana la marea intalnire
camcris spune:
neata fetele
eu nu sunt in butoi cu toate ca am uratii pe cap m-am obisnuit cu ei
acum astept sa treaca mai repede sarbatorile sa merg in ianuarie la dr. sa fac histeroscopia aia odata sa stiu ce am, deci bela ne luam de manuta in ian si mergem la dr.
va doresc sa aveti parte de o saptamana usoara si frumoasa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
camcris spune:
bebelu mama mai ai 10 zile, ce putin a mai ramas
cum te mai simti?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria buna dimineata! la mine a trecut prima zi, cu greu, dar a trecut... m-am tot gandit ca poate ziua aia in care s-a pozitivat testul de ovulatie nu era chiar ziua in care am ovulat. am mai cautat pe internet si am vazut ca se poate ca testul ala sa fie pozitiv in mai multe zile... voi ce stiti de asta? se poate sa fie pozitiv testul de ovulatie in mai multe zile? |
Buna dimineata fetelor,
'neata Irmaria,
uite, si eu sunt in ziua 7 azi,
alaltaieri mi-am facut un test de ovulatie, ca am avut senzatia ca se petrece ceva pe la spatele meu si mi-a iesit linia de test mai slaba intr-adevar decat linia de control,
ieri seara mi-am facut iar, linia si mai slaba....e posibil sa fi ovulat atat de repede? adica in ziua 5 ??!!?? sper totusi sa nu se fi intamplat asta, oricum ma tin sub observatie si va mai pove'.
sa aveti o saptamana excelenta gagici! sa ne auzim cat mai repede cu teste pozitiveeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebelu86 spune:
Cami sunt bine..am zile in care dorm de rup patu, altele in care nu dorm deloc. dar suntem ok.
hai k trece repede si luna decembrie si o sa vina si la tine bb. tin pumnii sa iasa bine analizele si sa vi cu vestea cea mare cat mai repde
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria
AMR 10 zile pana la marea intalnire
gabyv spune:
Pupici si de la mine din Luxemburg, de printre nameti...
Aici ninge in continuu si cand am ajuns era zapada mare, chiar si asa, e bine sa fii in vacanta
Pentru cele care ma asteptau cu testul, nu am mai facut, pentru ca azi aveam temp 36,25 si in plus mi le-am si uitat acasa, testele.
Ma gandesc sa sun de aici la medic sa incerc sa-mi fac programare pt 27.
Incepe sa se adune zile si nu imi place, sunt deja Z41.
Daca am de felicitat pe cineva, scuze, nu am citit din urma...
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
walkiria spune:
buna dimineata si de la mine feteleee!!!!
Imi pare tare rau pt fetele ce au anuntat Z1
daca mai umblati pe la butoi va vin de hac sa stiti
nici la mine nu e prea roz situatia , sunt Z47, nici urma de urati, dar mai am o mica speranta totusi, tinand cont ca am avut ovulatia abia in jurul Z40. TB vad ca se mentine la 36.9, insa nu am niciun fel de simptome, numai sanii ma dor fff putin.
Bebelu, nu ne pui si noua niste pozici cu burticuta pe ultima suta de metrii? haaaide, te rugaaam?
Va trimit pupici si o saptamana excelenta va doresc doamnelor!!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
dananagi spune:
neata fetele.imi pare rau pt cele care au declarat Z1.nu va pierdeti speranta,viata merge inainte..eu deja sint paranoica,azinoapte am visat doar teste de sarcina pozitive.eu cred si sper ca sint gravi,acum am o usoara senzatie de voma.eu stiu ca ramin gravi foarte repede,dar cu tinutul sarcina e mai greu.dar incerc sa gindesc pozitiv si sa merg mai departe.am sa ma rog pt fiecare sa aveti bebei curind.toate fetele.