Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Uau bebelu, inca o saptamana. Eu ti-am zis ca bebita ta vrea sa vina de Craciun. Iupi, Hai Natalia
Fetele stiti ca va spuneam ca sambata am avut niste dureri groaznice de ovar stang. Am stat eu si m-am gandit ca poate e semn de ovulatie. Eu luna asta nu am avut mucus specific, deci probabil am ovulat pe stangul si de aceea durerile.

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Bella sa sti k nu am emotii inca.. cred k nu constientizez ce ma asteapta
mai mult stau in stres ca nu stiu cand se va intampla. poate sa ramana p 30 sau sa ma ia acu, peste 1-2zile...si e tare aiurea. dar asa nu am emotii
va tin la curent cu evenimentele

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

stai linistita ca sigur o sa iti spuna natalia cand e momentul marii intalniri

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

neata fetele

raportez ca dim am facut test si e foarte clar o liniuta...deci 2011 e anul meu clar. acu astept uratii cand or vrea ei sa vina(sper sa nu vina de rev ca ii.

aseara am avut o noapte de cacao...au venit niste prieteni pe la noi si am facut o pomana porcului, carne prajita cu usturoi ce sa zic mega bun numai ca eu am o bila mega lenesa. am papat si eu putin,foarte moderat si am zis sa ma duc sa iau un debridat da nu stiu cum naiba da am uitat si pe la 1 noaptea cine era la baia si dade-a la boboci...eu normal.
si ca sa fie treaba buna nu era suficient ca imi dadusem sufletul din mine sa mai infundat si sifonul din pardoseala si toata apa de la chiuveta plutea in baie...si m-am pus si pe curatenie imi venea sa mor de draci.
dim cand sa trezit al meu l-am pus la treaba sa desfunde sifonul. ce sa mai distractie.
sper sa nu ma tina naiba tot craciunul cu rau ca am belit-o

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Bella sa sti k nu am emotii inca.. cred k nu constientizez ce ma asteapta
mai mult stau in stres ca nu stiu cand se va intampla. poate sa ramana p 30 sau sa ma ia acu, peste 1-2zile...si e tare aiurea. dar asa nu am emotii
va tin la curent cu evenimentele

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Poate in noaptea de Ajun!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cand vrea ea sa vina...o asteptam cu nerabdare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna dimineata si de la mine fetelor, mai e cafeluta?

Sunt bucuroasa sa vad atat optimism pe aici, felicitari Anka pentru ca ai dat tonul .

Eu mi-am facut listuta cu ce tr sa cumpar pt cozonaci, ca de maine seara tr sa pun ingredientele la temperatura camerei, vreau sa fac din 2 kg de faina ca sa duc si pe la mama si socrela...sa ma laud si eu putin....am asa o pofta de cozoooooo.....scuze gravidutelor care ne citesc.

Apropos de optimism, am asa o TB promitatoare..poate poate vine bebe la final e an....daca nu noi il alsteptam cu mare drag cand va vrea el sa vina.

pt voi doamnelor!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Buna dimineata si de la mine fetelor, mai e cafeluta?

Sunt bucuroasa sa vad atat optimism pe aici, felicitari Anka pentru ca ai dat tonul .

Eu mi-am facut listuta cu ce tr sa cumpar pt cozonaci, ca de maine seara tr sa pun ingredientele la temperatura camerei, vreau sa fac din 2 kg de faina ca sa duc si pe la mama si socrela...sa ma laud si eu putin....am asa o pofta de cozoooooo.....scuze gravidutelor care ne citesc.

Apropos de optimism, am asa o TB promitatoare..poate poate vine bebe la final e an....daca nu noi il alsteptam cu mare drag cand va vrea el sa vina.

pt voi doamnelor!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Doamne Ajuta! Nu am facut ink test! Era farmacia in renov. Maine fac

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Ieri seara cand am vazut renovare la farmacie am spus ca este un semn. Apoi imediat m-am adunat si mi-am spus, Da un semn bun. Poate ca astazi nu iesea cum vreau eu si iese maine.
Indiferent de reezultat noi tot plecam in curand la odisee, iar in anul 2011 devenim mamici.
Deja ma aud urland la medici prin spital , dar ma descurc eu

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Walkiria sigur v-a iesi f bun cozonacul. Si pe mine ma batea gandul sa fac dar face socrela mult mai bun, chiar nu am mankt la nimeni cozonac mai bun ca la ea, deci eu fac altceva

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Deja ma aud urland la medici prin spital , dar ma descurc eu

Ancuta , in curand

DOamne ajuta sa vi cu vesti bune cat mai repede

Mergi la inceput