Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 18
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele, eu azi am liber dar maine lucrez. Asa ca azi fac curatenie generala in casa. Tzuki imi pare tare rau pt Z1; cu siguranta doar un doctor te poate lamuri dupa ce iti va face cateva analize. Andra ce cafea buna faci ![]() ![]() Am luat putina si de la Monique.Cixinica petrecere frumoasa! Anka Deci inca nu au venit uratii? Inseamna ca gandirea poz a dat roade!![]() Lore spor la treburi Luciana cred ca Anca se referea la preot. http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png ca in 2011 sa devin !Sarbatori fericite tuturor! |
Pai ink nu au intarziat. Astazi imi propusesem eu sa ma testez. Dar maine va fi cu noroc

Ancuta , in curand
Katy82 spune:
Ce zi esti din cate?
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
ankcta spune:
| citat din mesajul lui camady Ancuta dar ceva simptome ai? Eu n-am nicio simptoma .............nici de urati ............nici de sarcina. Dar eu mai am de asteptat pana pe 25-26. In curand si mami de Razvan 7 anisori |
Nu am simptome. Am muncit de mi-a sarit basca.
De doua zile am fost la socrela sa o ajut la porc. Dar intre timp am ajuns ai la sc si am facut serbarea. Mi-am luat o piatra de pe suflet.
acum mai am un pic de aranjat prin casa, am bagat si la spalat... diseara cand vine sotul plec la cumparaturi, k nu pot fara masina, am magazinele f departe. De maine incep cu prajiturile care necesita mai mult timp de asteptat pana sa le savuram, iar vineri mancarea....Sper sa luam si un brad , dar la noi in piete cam rar...Fetele din Cta ati vazut pe undeva brazi, in afara de moluri ca acolo sunt f scumpi
Ancuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Ce zi esti din cate? http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png ca in 2011 sa devin !Sarbatori fericite tuturor! |
25 din 26- 27
Ancuta , in curand
bellasamoyed spune:
neata fetele
raportez ca dim am facut test si e foarte clar o liniuta...deci 2011 e anul meu clar. acu astept uratii cand or vrea ei sa vina(sper sa nu vina de rev ca ii
.
aseara am avut o noapte de cacao
...au venit niste prieteni pe la noi si am facut o pomana porcului, carne prajita cu usturoi ce sa zic mega bun numai ca eu am o bila mega lenesa. am papat si eu putin,foarte moderat si am zis sa ma duc sa iau un debridat da nu stiu cum naiba da am uitat si pe la 1 noaptea cine era la baia si dade-a la boboci...eu normal

.
si ca sa fie treaba buna nu era suficient ca imi dadusem sufletul din mine sa mai infundat si sifonul din pardoseala si toata apa de la chiuveta plutea in baie...si m-am pus si pe curatenie
imi venea sa mor de draci.
dim cand sa trezit al meu l-am pus la treaba sa desfunde sifonul. ce sa mai distractie.
sper sa nu ma tina naiba tot craciunul cu rau ca am belit-o
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
a si sa nu va mai zic ca acum imi pocneste capu de durere

aspiranta la bebik
camcris spune:
bebelu ai PM
cum te mai simti? mai ai putin de tot
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui camcris bebelu ai PM cum te mai simti? mai ai putin de tot ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
nu am primit nimic

suntem bine. asteptam sa treaca timpu
de DIDI mai stiti ceva?? k nu a mai intrat de mult.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 8 zile pana la marea intalnire
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bebelu86
nu am primit nimic ![]() suntem bine. asteptam sa treaca timpu de DIDI mai stiti ceva?? k nu a mai intrat de mult. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria ![]() AMR 8 zile pana la marea intalnire ![]() |
mama bebelu si ce putin timp mai e...cred ca ai niste emotii. da sunt sigura ca nimic nu se va compara cu momentul cand o sa iti tii puiul in brate

te
si asteptam vesti destre natalia
aspiranta la bebik
bebelu86 spune:
Bella sa sti k nu am emotii
inca.. cred k nu constientizez ce ma asteapta
mai mult stau in stres ca nu stiu cand se va intampla. poate sa ramana p 30 sau sa ma ia acu, peste 1-2zile...si e tare aiurea. dar asa nu am emotii ![]()

va tin la curent cu evenimentele
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 8 zile pana la marea intalnire 

si mami de Razvan 7 anisori