Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)
Raspunsuri - Pagina 10
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 neata fetelor bella ai sanse sa fie bebe....ti-am trimis pm si acolo ti-am explicat de ce cred asta....daca ai ovulat tarziu, adica atunci cand ai facut testul si la 3-4 zile ai facut beta e normal sa fie negativa....eu zis ca ai grija de tina si sa lasi fumatul ca nu se stie niciodata fetelor maine imi vine socrela..... am asa un chef![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore multumesc pt incurajari ti-am trimis pm

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lorena_86 spune:
bella cate zile au trecut de la testul pozitiv de ovulatie???????? conteaza daca vrei sa-ti mai faci un test de sarcina....macar 10-12 zile dupa 
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Neatza si de la mine

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Super nasol.Mie mi se pareau aiurea ai mei pt ca vin la 24 de zile , dar acum cred ca e mai bine asa decat sa trec prin atatea emotii din cauza intarzierilor |
si ai mei vin tot la 24 zile,
e mai bine asa: asteptarea e mai scurta de la o menstra la alta
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
si ai mei vin tot la 24 zile, e mai bine asa: asteptarea e mai scurta de la o menstra la alta |
da asta asa e.doar ca atunci cand nu eram pregatita de bebe ma enerva
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 bella cate zile au trecut de la testul pozitiv de ovulatie???????? conteaza daca vrei sa-ti mai faci un test de sarcina....macar 10-12 zile dupa ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
e nu mai stiu
aspiranta la bebik
racheel spune:
ancadragomandaca, doctorul imi zice sa o scot, o scot.Cei de la Giulesti nu mi-au zis nimic ca ar fi mai bine sa o scot.
bellastai linistita, ca parca vad ca ne faci o surpriza

Fetelor, 

la toate.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui racheel ancadragomandaca, doctorul imi zice sa o scot, o scot.Cei de la Giulesti nu mi-au zis nimic ca ar fi mai bine sa o scot. ![]() bellastai linistita, ca parca vad ca ne faci o surpriza ![]() ![]() Fetelor, ![]() ![]() ![]() ![]() la toate.Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
sa de-a Dumnezeu...sincer nu imi fac prea multe sperante pt ca nu vreau sa fiu dezamagita tocmai de sarbatori
aspiranta la bebik
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui racheel ancadragomandaca, doctorul imi zice sa o scot, o scot.Cei de la Giulesti nu mi-au zis nimic ca ar fi mai bine sa o scot. ![]() bellastai linistita, ca parca vad ca ne faci o surpriza ![]() ![]() Fetelor, ![]() ![]() ![]() ![]() la toate.Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
daca nu o scoti exista riscul ca la o eventuala sarcina sa curga lichidul si sa pierzi sarcina,stiu asta de la sora mea care acum face FIV si asa i-au spus cei de la Biogenesis cand a fost suspecta de hidrosalpinx
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
racheel spune:
offf. si eu am niste foliculi frumosi pe partea dreapta...exact la trompa cu hidrosalpinx.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

am asa un chef