Aspirante optimiste !!!> 20 ani (618)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele tot nu mi-a venit sunt z46 si nici un simptom de uratii(ma rog eu nu prea am avut niciodata simptom inainte sa imi vina asa ca e posibil sa imi faca o bucurie de craciun sau rev

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Bella de data asta nu vor mai veni
Ne punem toate cusi si vor fugi de la tine vreo 9 luni
Nu te mai testezi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Bella de data asta nu vor mai veni
Ne punem toate cusi si vor fugi de la tine vreo 9 luni
Nu te mai testezi?

nu vreau sa am si eu sarbatori linistite...daca vrea sa vina sa vina daca e sa fie bebe pot sa aflu si in ian...da sincer nu are cum sa fie ca naiba mi-am facut sapt trecuta beta si a fost negativa. asa ca trb sa vina uratii doar ca iar se lasa foarte mult asteptatiiii

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Netza fetele!
si o zi buna!

Mergi la inceput

Bella tu sti mai bine , dar sunt chiar atat de dereglati uaratii astia ai tai incat sa intarzie atat?

Mergi la inceput

Buna cixinica
O zi buna si tie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Bella tu sti mai bine , dar sunt chiar atat de dereglati uaratii astia ai tai incat sa intarzie atat?

da mama lor

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Super nasol.Mie mi se pareau aiurea ai mei pt ca vin la 24 de zile , dar acum cred ca e mai bine asa decat sa trec prin atatea emotii din cauza intarzierilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neata fetelor

bella ai sanse sa fie bebe....ti-am trimis pm si acolo ti-am explicat de ce cred asta....daca ai ovulat tarziu, adica atunci cand ai facut testul si la 3-4 zile ai facut beta e normal sa fie negativa....eu zis ca ai grija de tina si sa lasi fumatul ca nu se stie niciodata

fetelor maine imi vine socrela..... am asa un chef

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

fetele tot nu mi-a venit sunt z46 si nici un simptom de uratii(ma rog eu nu prea am avut niciodata simptom inainte sa imi vina asa ca e posibil sa imi faca o bucurie de craciun sau rev

aspiranta la bebik

bella,poti sa speri,poate esti gravi.acum opt ani,cind am ramas cu al doilea,la fel aveam dereglari de ciclu foarte mari.ultimul ciclu il avusesem in oct,dar eu ramasesem in decembrie.dr.imi spunea ca am ramas in oct,dar la 5 luni am facut eco si am aflat de fapt ca aveam 4 luni.cine stie poate patesti si tu la fel..dar nu te opri din prestat.

Mergi la inceput