Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Ca de obicei, urez si eu pe ultima suta de metri
La multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi, Beluistef!!!
Dimitrie, de Deveghe
Miruna-Ioana, de Corrina
Eva, de Diana_Eva
Medeea, de saddie
citesc din urma si revin
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
carla_2008 spune:
mai fete eu sunt la pagina 11 cap 57,va citesc,pai mai fete eu sunt cea mai ardeleanca dintre voi,stau in oradea!!!!deci ciao,ioai si noah sunt la ordinea zilei.vreti traducere?
ce am ras de bumble cand a zis ca hinta parac e in spaniola!!!!
sa nu radeti de mine,eu va citesc si raspund pe rand
scuzati daca sunt incoerenta in mes ulterioare dar beau o juma de bere CU alcool
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bamboletta
La multi ani si de la noi !!! Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) Sarbatori Fericite !!! |
[]sLA MULTI ANI!!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
carla_2008 spune:
deci cadouri:
sotul un parfum JP gaultier-le male terrible,un vin ffff vechi si buuun,un pulovar
mama: cutitele Rosenthal din promotia real(apropos sunt ffff bune le-am luat nu toate)
tata:ceva de barbierit
surioara:un jerese finut si o cana imprimata cu poza bebicilor ca ea sta la timisoara si sa ne aiba mai aproape asa
fratioru:nu stiu
eu: multe hainute de la sot ca chiar aveam nevoie de cateva(eu le-am ales)
fiii nasilor :niste ponei in marime reala sa-i calareasca
fetitele prietenilor nostri: un set la fiecare de tarc,masuta si carucior pt bebe-papusa
prietena mea cea mai buna ,de care va ziceam ca mai vine sa ma ajute cu bebeii:un tel e71 cu abonament de net
nasi:inca nu stiu
socrii: le dam niste bani +dulciuri surpriza
katalina spune:
fetele,ce sa va mai povestesc si eu de copil nemincacios,nu m-am plins niciodata,dar Robert al meu are 6 ani si are 5 feluri de mincare pe care le maninca,supa,pilaf, paste goale,chiftelute...si cam atit,plus lapte.Diversificarea pt noi a fost de vis,orice ii dadeam ii placea, de la spanac,la peste,orice, dar de la 2 ani,rind pe rind a renuntat sa mai manince,am fost disperata,nu-i mai place nimic absolut,eu fac prin rotatie aceste feluri de mincare,am incercat orice varianta,dar fara folos.de vreun an asa l-am lasat in pace,dr mi-a spus ca-i sanatos,ii dau fier si atit.asta e.cind intra in bucatarie se tine cu mina de nas
acum cind sunt mici putem sa le dam orice combinatie,mai tirziu e problem.
Bambi,oana,paula,multumim
somn usor delfinariu.
rody,e f potrivit telef pt dra ta
MYCIA,,
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 dar beau o juma de bere CU alcool Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
fff bine faci,cf.retetei lui Carmen,si eu savurez 1/2 de pahar de vin la masa,neaparat cu sotul,si ieri am primit si o sticla de vin rosu de la mamaie natural,bio,,oare-i bun pt lapte
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
fff bine faci,cf.retetei lui Carmen,si eu savurez 1/2 de pahar de vin la masa,neaparat cu sotul,si ieri am primit si o sticla de vin rosu de la mamaie natural,bio,,oare-i bun pt lapte Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
pofta buuna!!!!asa trebuie cu sotul si apoi si un .... "desert"...mmm
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Buna seara mamici! Azi am ajuns la medicul de familie sa ne cantarim si masuram....vaccinul de 6 luni vrem sa-l facem dupa revelion sau in cel mai rau caz saptamana asta daca vine de la distribuitor...ca nu am chef sa-mi faca febra sau alte cele in noaptea de revelion La 6 luni si 4 zile cantarin 10,120 kg (cu body, pampers gol si dresuri) si avem 74cm....oare unde ajungem??? Offf, ce ma fac eu cu el? deja cumparam hainute de un an, dar nu asta ar fi problema ci analizele care ne indica lipsa de fier...si cine stie daca ii mai fac un set de analize ce carente mai are Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
tina, da ce urias ai tu acolo? sa va traiasca!! si, ai aflat cum sa il "sezezi" in noaptea de Revelion?
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Bambo, dar eu am facut comanda pe numele meu si s-a dus sotul si a fost in regula
Cris ce harnicuta esti mama!!! la noi a facut mama ceva curat saptamana trecuta, ceva curat noi (putin ce-i drept) si azi femeia si gata dar nu avem covoare, perdele
Anca s-ar putea sa ai dreptate. mai ales ca si copilul prietenei mele are nu ne-am vazut deloc, asa ca nu de la noi, si copilul e cu o luna mai mic ca andrei si prezinta simptome mai devreme ca andrei...deci e posibil sa fie din apa. oricum pediatra a zis sa stau calma, acum speram sa scapam cu tratamentul homeopatic, care e in functie de luna noua si luna plina.
Andreea sunteti tari amandoi ooff, ce te chinui si tu cu Eric sanatate multa!!
Roxana multa rabdare iubita!!
Rodi bravo pentru Maria cum va ganditi voi la toate in familia voastra frumoasa!! Bravo!!
eu am fost azi la birou, la Secret Santa am primit o esarfa frumoasa, un buzdugan zornaitor pentru ANdrei si...o jucarie pe care chiar voiam sa i-o cumpar de la Imaginarium. sa vedem maine daca ii place
a fost foarte bine sa imi revad colegii, mi=-a parut rau ca nu am putut sa il iau pe ANdrei, ca au mai venit doua colege cu bebeloii
dar, cand m-am intors, se luase lumina in cartier si am urcat pe scari ..apoi am coborat sa vorbesc cu bona (tot fumatoare ), iar pe scari pana la etajul 9 , dar am fost romantici , cu lumanari in toata casa, baia puiului la lumina lumanarilor
gata, fug la baita si la nani ! noapte buna delfinariu
9 iunie 2010
Cris2010 spune:
Anca, ma bucur ca sunteti mai bine.
Denisa, aici este o reteta foarte buna. Eu am facut, a iesit super, doar ca eu am facut cu naut uscat (l-am lasat la inmuiat peste noapte) si cu putin mai mult ulei de masline.
Fetelor, ce de cadouri frumoase faceti voi.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+