Micsorarea porilor
Raspunsuri - Pagina 5
iulix spune:
Salcia eu zic sa perseverezi. Stiu de pe propria piele ca rezultatele nu se vad intr-o zi sau doua. Trebuie sa treaca ceva timp; la mine de exemplu de abia acum se vede o imbunatatire majora a porilor. La obrazul drept aproape ca au disparut, iar la cel stang au mai inceput sa dispara incet ce-i drept dar sunt pe drumul cel bun.
maria_alexia spune:
Am inceput si eu schema - azi e ziua 2 .
Toate de la elmiplant. Demachiantele deja le aveam, lotiunea e super, crema-gel e cea mai buna matifianta din cate am incercat pana acum.
Ieri am avut toata ziua fata curata si nesclipitoare.
Daaar: crema e mult prea lejera pentru baba de mine . Seara o sa dau musai cu antirid (tot de la elmiplant, ceea ce probabil o sa continue sa imbacseasca porii), iar ziua cu crema contur de ochi pe langa cea matifianta.
salcia spune:
Iulix, probabil ai dreptate, eu mereu vreau sa vad rezultate cat mai repede, iar in general nu prea se intampla asa... Acum am o alta problema, desi am folosit doar de 2-3 crema, mi se deshidrateaza/ exfoliaza nasul. E minunat tenul asta, gras/ sensibil/ deshidratat !
Si a propos, ma duc azi la posta sa iau sampoanele, a venit avizul...
ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salcia Iulix, probabil ai dreptate, eu mereu vreau sa vad rezultate cat mai repede, iar in general nu prea se intampla asa... Acum am o alta problema, desi am folosit doar de 2-3 crema, mi se deshidrateaza/ exfoliaza nasul. E minunat tenul asta, gras/ sensibil/ deshidratat ! Si a propos, ma duc azi la posta sa iau sampoanele, a venit avizul... |
La roche posay
...scump, f scump, dar singura optiune.
deya spune:
Pori mari includ si puncte negre?Nasucul meu e brazdat saracul nu mai stiu ce sa ii fac?
Xio,imi recomanzi si mie cremele astea?
karla2007 spune:
Buna fetelor.
Tenul meu este mixt,in anotimpul rece as spune chiar spre uscat.Pana acum ceva timp nu am avut probleme semnificative,dar incet a devenit sensibil, de exemplu..daca merg la sala,transpir,fara sa vreau mai ating fata,nu trece mult si imi apar cosuri/puncte mici si dese,ma enerveaza la culme!!
A devenit o obsesie.Am folosit o groaza de produse dermocosmetice,mai mult sau mai putin cunoscute,tratamente,cu rezultate pe moment.
In acest moment(de 10 zile) folosesc Elmiplant gama Skin Control(gelul pt curatare,lotiune,crema anti-imperfectiuni).
V-ati confruntat cu probleme de gen,ati gasit solutia?
iulix spune:
Deya la mine porii dilatati nu includ punctele negre. Astea sunt doua probleme separate pentru mine: pori dilatati pe obraji fara puncte negre si nasuc cu puncte negre pe care nu le suport si le storc (daaa... stiu ca nu e bine, dar nu pot sa stau linistita )
Salcia credeam ca numai eu am problema asta; de la un timp si mie mi se exfoliaza nasucul. Oare de ce?
Mai eu am vazut ca am gama Skin Moisture, nu Skin Control.
Ca tot a venit vorba de crema intr-o zi am uitat sa ma dau de dimineata si am iesit afara unde era frig si mi-a inghetat tenul. Concluzia e ca aceasta crema e minunata; nu doar imi hidrateaza si matifiaza tenul ci mi-l si apara de frig. E de best!!!!