Micsorarea porilor
Raspunsuri - Pagina 4
iulix spune:
Nici eu nu am vazut pe lotiunea mea sa scrie ceva de varsta. Dar am observat ca lotiunea mea tonica nu e aceeasi cu cea a lui Xio. A mea e lotiune revigoranta pt. ten normal/mixt si e verde brotacel la fel ca si demachiantul.
Asa arata:
http://www.farmateo.ro/frumusete+ingrijirea+tenului+normal/428/lotiune+tonica+ten+normal+mixt
salcia spune:
Buna fetele, in legatura cu ce indicatii ne dau companiile producatoare de cosmetice a propos de varsta, eu sunt rezervata si nu prea le iau in serios. Dupa parerea mea, ceea ce conteaza e sa se potriveasca tipului meu de ten si nevoilor lui, sa aiba ingrediente ok (citesc mereu cu atentie lista de ingrediente), sa nu fie agresiv/ iritant. In rest e doar marketing.
Am cumparat si eu astazi crema-gel matifianta Skin Control de la Elmiplant, pe cea de la Farmec nu am gasit-o nici la Plafar, nici la farmacie. Dar o s-o cumpar cand o s-o gasesc. Va tin la curent cu produsul de la Elmiplant, cum spuneam, am auzit pareri bune, deci sper sa fie ok. O s-o folosesc maine (sau sa spun azi?!) dimineata, cand dorm nu am nevoie de matifiere, ci de hidratare. Daca Elmiplantul si Farmecul nu functioneaza pentru mine, o sa incerc un produs Biotherm pe care l-am vazut laudat de fetele obsedate de make-up.
In alta ordine de idei, stiti un corector bun, adica sa acopere foarte bine si sa arate totusi natural? Am doua semne pe barbie (ramase de la niste "monstri" aparuti din cauza stresului ) si folosesc acum Erase Paste de la BeneFit si un creion corector de la The Body Shop, insa am impresia ca produsele astea imi provoaca niste bubite (grrrr)...
maria_alexia spune:
M-ati facut si pe mine extrem de curioasa cu crema-gel matifianta de la elmiplant, musai s-o incerc.
Dar am un dubiu: nu e prea lejera pentru iarna, nu-ti ingheata fata cu ea ?
Si o intrebare: cu ce dati peste (fond de ten/pudra) ?
Eu sunt fana a gamei skin defence de la elmiplant - cremela antirid de zi si cea regeneranta de noapte sunt tare bune.
Salcia, corector super am de la MaxFactor. E un baton solid, mai gros.
XIO spune:
Eu am crema-gel matifianta de la Farmec, dar presupun ca sunt cam la fel
Seara ma demachiez cu lapte demachiant+lotiune tonica si aplic crema, sau cu gelul acela de la Gerovital si aplic crema (din cate am observat curata foarte bine, nu mai trebuie a folosesc demachiantul decat in zona ochilor). E adevarat ca mi s-a uscat pielea pe nas, dar din cand incand dupa o masca exfolianta sau cand o simt uscata de tot, aplic niste ulei de migdale.
Dimineata folosesc doar lotiunea tonica in zonele in acre am pori deschisi (barbie, obraji), crema-gel matifianta si dupa ce ma invart prin casa amestec lapte Doina cu fond de ten. Mi se pare ca da o stralucire frumoasa fetei.
si jonglez, daca simt prea uscata pielea mai pun putin lapte Doina, daca nu, folosesc doar crema si laptele il folosesc doar la machiaj.
De asemenea apa termala pulverizata dupa ce ati aplicat machiajul face minuni.
Memorabil:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Nu Xio, nu m-am facut, caci nu m-au intereat niciodata banii. Iti urez prosperitate, desi sunt sigura ca vei avea, e banoasa ginecologia. Plus ca inteleg ca orice femeie care se teme sa nasca poate veni linistita la macelar la tine. Cele care isi vor permite desigur, caci asa cum ai spus, cezariana e 'mai scumpa'. |
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO Memorabil:
|
Ti-ai tras semnatura noua?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
iulix spune:
Maria pentru mine e perfecta aceasta crema. Nu imi ingheata fata, nu e nici prea grasa si ma simt foarte bine cu ea. Cand ma duc la facultate ma dau cu fond de ten dupa crema, desi inainte de a-mi lua setul daca mi se parea ca fondul de ten e prea gros, sau imi parea ca e ca o masca amestecam cu putina crema.
La mine ritualul de curatare a fetei incepe dimineata cu demachiere, lotiune tonica si crema iar seara folosesc doar demachiant si crema. Mi-am adus aminte acum de Xio cand spunea ca isi aplica demachintul pe fata si il maseaza dupa care il indeparteaza cu dischete. Eu in schimb il aplic direct pe discheta si ma demachiez. Cum e mai bine? E vreo diferenta?
sarah85 spune:
Pentru micsorarea porilor eu stiu ca se recomanda produsele cu BHA sau masca cu aspirina.
XIO spune:
citat din mesajul lui sarah85 Pentru micsorarea porilor eu stiu ca se recomanda produsele cu BHA sau masca cu aspirina. |
Pt tenul mixt se recomanda aspirina, lemon grass, aloevera, iar tonicul le are pe toate
Memorabil:
citat din mesajul lui accept92 Nu Xio, nu m-am facut, caci nu m-au intereat niciodata banii. Iti urez prosperitate, desi sunt sigura ca vei avea, e banoasa ginecologia. Plus ca inteleg ca orice femeie care se teme sa nasca poate veni linistita la macelar la tine. Cele care isi vor permite desigur, caci asa cum ai spus, cezariana e 'mai scumpa'. |
sarah85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Pt tenul mixt se recomanda aspirina, lemon grass, aloevera, iar tonicul le are pe toate |
E super ca va merge asa de bine tonicul. De obicei este recomandata o forma pe care o tii mai mult pe fata, pentru a avea timp sa actioneze, de exemplu masca cu aspirina. Ce mai citisem ar fi ca lotiunile de curatare pe baza de ulei, de exemplu aceasta http://www.amazon.com/DHC-Deep-Cleansing-6-7fl-oz-200ml/dp/B001UE60E0 ar curata porii. Ceva de genul uleiul din lotiune prin masaj actioneaza asupra uleiului din pori. De asta stiti ceva?
salcia spune:
Eh, cum spuneam, ce functioneaza la altii, nu merge si la mine... Am folosit crema Elmiplant zilele astea, si nu e vreo revelatie. Cred ca e mai bine decat fara ea, dar dupa o vreme tot incepe sa luceasca nasul . Sper sa gasesc si crema de la Farmec, nu de alta, dar sa nu zic ca nu am incercat...