Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - asa, asa, de maine seara ... merci . Cum te mai simti?

Azi is intoarsa pe dos ... degeaba, pur si simplu ma enerveaza orice. Toane de gravida, cred.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Fluturas , cuvintele sunt de prisos ; stie Dumnezeu de ce se intampla toate si tot El o sa aiba griija de micuta Maria;
Shines ai un super ingeras de baietel, tare frumos; felicitari mamica curajoasa ;
toate fetele;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Am uitat, Mamutz multumim din suflet de informatiile oferite;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sunt bine...as vrea sa cobor pana la magazin sa imi iau niste clementine...sa vad dc il conving pe al meu
maine ma fac blonda

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Felicitari fluturas2010 si multa putere!
Felicitari mada23!

noi suntem pe aci, vorba voastra - tot in formula economica , maine mergem la dcotor sa vedem cat mai stam asa...

seara frumoasa!!!

38+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

am aparut si eu in peisaj

fluturasnu am cuvinte ...d.zeu sa te ajute sa treci peste acest eveniment nefericit si sa iti traisca fetita , sa te bucuri de ea

simo ai un flacau minunat

zumzu iti tin pumnii

nu am apucat sa citesc mare lucru , sunt f multe capitole de cand am plecat ati avut spor la scris nu gluma .
Noi suntem bine , am avut doua nopti cand nu am dormit din cauza piticului care nu stiu ce vroia sa faca dar ma terminase cu miscarile lui , ma durea tare si nu mai stiam cum sa stau in pat , plus ca ma durut rau coloana .Se pare ca incep sa pierd din dop ...prima oara am gasit acum doua zile , iar azi dimineata s.a repetat ...este o chestie alba ..vascoasa dar in cantitate mica .
Nu imi vine sa cred ca mai avem putin si de la o zi la alta incep sa curga vestile de noile buburuze .

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lorich bafta maine...sunt convinsa ca fifi a ta e cu capsorul in jos, dar na...tre sa te convingi tu

Bebelu sper sa iasa exact culoarea pe care ti o doresti...

Abramburik maine seara scoatem motatele

Aditza bine ai revemit, ai vazut da???de acum se va face prezenta in fiecare zi..Tunde striga catalogul

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - bravo, asa, fa-te mumoasa pt. marea intalnire. Si eu am trecut pe la coafor zilele trecute ... si tare bine mi-a facut la psihic .

Ma duc sa ma joc cu fata ...

O seara placuta la burtici, pe maine!!

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Lorich bafta maine...sunt convinsa ca fifi a ta e cu capsorul in jos, dar na...tre sa te convingi tu

Bebelu sper sa iasa exact culoarea pe care ti o doresti...

Abramburik maine seara scoatem motatele

Aditza bine ai revemit, ai vazut da???de acum se va face prezenta in fiecare zi..Tunde striga catalogul

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

ok ...am inteles voi fi prezenta

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Fluturas felicitari pt micuta Mariaiti doresc multa sanatate tie si printesei tale

33 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput