Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da, Ralu, si la mine tot sus pacane, d-aia sincer mi s-a parut o prostie faza cu membranele. Poate ne aduce un raspuns azi, vreo una din fetele care merg la eco si pot intreba

Ui, maine ma duc la dr. si daca ramane cezariana, cum probabil ma gandesc ca va fi, dr. am vazut ca e de garda pe 24 si pe 27 ...brr..deci cred ca intr-una din zilele astea o sa ma cheme, da' poate totusi nu in Ajun chiar OMG!!

Fac si eu ca intr-o poanta de pe net: una la dr cu ditamai burta, si dr. ii zice: "aveti termenul in septembrie, dar pentru ca nu sunteti inca pregatita psihic, il amanam pentru octombrie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sa va mai destindeti putin:

"O babuta se ruga fierbinte in Biserica, in genunchi, in fata crucii pe care era rastignit Mantuitorul Iisus.
Presedintele Basescu o vede si-o intreaba de ce nu se roaga si la presedintele tarii ca poate-i indeplineste ruga.
-M-as ruga maica, m-as ruga ... daca l-as vedea rastignit ... "

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna fetelor!

Am chiulit in week-end dar motivat. Sambata am avut musafiri si m-am simtit foarte aiurea toata ziua. Am stat un pic in bucatarie si m-a apucat un tremurat si o stare foarte proasta. Am zis ca poate ar trebui sa mananc ceva, am mancat si tot nu s-a oprit tremuratul. Am stat intinsa vreo 2 ore ca sa imi revin. Apoi seara am avut, cred, cateva contractii. M-am cam speriat. Am luat un Nospa si mi-am revenit. Exact cand vroiam sa monitorizez contractiile nu am mai avut ce monitoriza. Sper ca a fost doar o intamplare ...
Duminica, am stat si eu si sotul ca 2 plosnite in casa, imprastiati pe canapea la televizor. Seara am intrat pe forum si am citit vestile date de Fluturas. Nu am mai putut scrie nimic dupa aflarea vestilor. Am varsat in schimb cateva lacrimi pentru ingerasul ei.

Fluturas,sa va bucurati de Maria! Sa fie ea sprijinul vostru!

Mada, felicitari si tie, proaspata mamica!

34+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Irinuka ma bucur ca sunteti bine si ca bb cresteee
La mai mare!!!
si tu...La mai putine kg

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Irinuka ma bucur ca sunteti bine si ca bb cresteee
La mai mare!!!
si tu...La mai putine kg

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Irinuca;caci bine scrii tu la semnatura Mamica norocoasa..bravo!

aI PICAT INTR-O ALTA LUME..FARA UMFLATURI LA PICIOARE,FARA INSOMNII,FARA MULTE INCONVENIENTE..

papati-dormiti...ce viatzzza

Citricele nu fac gaze la bebe..marul insa depinde de ce fel e..cu coaja groasa ..baloneaza...baga grefa,pomelo..tot ce poti...bere degeaba bei..cica e prostie...era laq moda mai demult

Si acu am fugarit-o pe Mama dupa clementine..caci mananc cu sacu...am avut si saptamana kiwi...da acu nu mai tebe la bebe

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

"O babuta se ruga fierbinte in Biserica, in genunchi, in fata crucii pe care era rastignit Mantuitorul Iisus.
Presedintele Basescu o vede si-o intreaba de ce nu se roaga si la presedintele tarii ca poate-i indeplineste ruga.

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

super tare

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

[quote]citat din mesajul lui Irinukaaa

Am vazut ultimele poze cu bebe Patrick,sunteti o familie foarte frumoasa si bebe un scump....

Tunde ,esti foarte tare cu visele tale sa stii ca si eu numai cu atat am mai ramas,,cu visele´´´

Haideti fetelor cu vesti bune de la eco

Crina
saptam.38 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Referitor la glume;
De cate ori intra primarul in biserica vede o babuta care pupa toate icoanele,toti peretii..
se duce le Ea si o nitreaba;
-draga doamna de ce nu pupati si peretii primariei caci sunt facuti din aceeasi fonduri?
Sta baba..se gandeste;..-
-domle!tu unde iti pupi nevasta?
-pe gura!
-da pup-o in fund caci e facut din aceeasi material!!!!!!

-porcos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Referitor la glume;
De cate ori intra primarul in biserica vede o babuta care pupa toate icoanele,toti peretii..
se duce le Ea si o nitreaba;
-draga doamna de ce nu pupati si peretii primariei caci sunt facuti din aceeasi fonduri?
Sta baba..se gandeste;..-
-domle!tu unde iti pupi nevasta?
-pe gura!
-da pup-o in fund caci e facut din aceeasi material!!!!!!

-porcos?

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput