Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

gabiu la ce dr mergi??inteleg ca nasti tot la EM

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ieri cum ma plictiseam ma uitam la nasteri pe youtube..ca proasta..sa ma emotionez si mai tare
Mai si am gasit o faza de m-am kkt pe mine de ras
Nastere ,asista si Tata..cu greu bebe vine pe lume..nu scoate un sunet si dr il plezneste pe fund. ,sa planga..apuca bebe sa urle..si dr cand il da la asistenta puiul..Tata sare la dr si ai da o bataie de numa-numa..de ce i-a batut coplilul.. dr tavalit pe jos...asta inca ii dadea picioarele unde apuca..

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

bai nene ce aveti???? toate vreti sa nasteti in decembrie????
ANdri stai linistita. mai tine buburuza in burtica k e prea dvrm.
bafta multa la dr. si asteptam vesti bune

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 10 zile pana la marea intalnire

Eu NU vreau sa nasc in decembrie!!!!!!!! Doctorita mi-a spus ca nici nu ma primeste, sa fac bine sa tin bebeloiu la caldura pana la anu'. Joi mergem la control sa vedem ce ne mai zice. Ei deja pot estima cam cand vine momentul. Eu am insa alte probleme (cu pozitionarea placentei) si in afara de semnele clare (lungime col, deschis/inchis) mai trebuie sa vada si ce risc de sangerare am. Darrrr, eu de revelion am program: sa stau aici sa va sustin pe voi, mamicile de 2010!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

ieri cum ma plictiseam ma uitam la nasteri pe youtube..ca proasta..sa ma emotionez si mai tare
Mai si am gasit o faza de m-am kkt pe mine de ras
Nastere ,asista si Tata..cu greu bebe vine pe lume..nu scoate un sunet si dr il plezneste pe fund. ,sa planga..apuca bebe sa urle..si dr cand il da la asistenta puiul..Tata sare la dr si ai da o bataie de numa-numa..de ce i-a batut coplilul.. dr tavalit pe jos...asta inca ii dadea picioarele unde apuca..

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

am vazut si eu faza..e super tare

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

tunde si eu tot 6 luni...

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Si eu cu voi.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

fetelor se spala azi nu??? nu e nicio sarbatoare??

33+ Eva Maria

da se spala

Cand nu se spala sapt asta? Eu ziceam ca pana vineri inclusiv. Asa e?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:

Citat:

fetelor se spala azi nu??? nu e nicio sarbatoare??

33+ Eva Maria

da se spala

Cand nu se spala sapt asta? Eu ziceam ca pana vineri inclusiv. Asa e?

Pana vineri inclusiv se spala vroiam sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da se spala pana vineri. sambata duminica,luni e sarbatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute!
Sunt si eu pe-aici... si de revelion fac eu galerie cat pentru toata lumea, nu va faceti griji... ca doar de-aia m-am grabit putintel cu nascutul!

Ce ma bufneste rasul cand va aud cu insomniile, cu mersul la baie toata noaptea... sincer - parca mi s-a intamplat si mie... dar acum vreo mie de ani. Si ce ma puteti enerva cu papatul vostru de clementine... ca vreau si eu... eram invatata sa bag vre-un kg pe zi... acum ciu-ciu! Mai mananc cate-un mar, ca de el n-am auzit c-as avea restrictii, dar gandul tot la portocale, clementine, pomelo - imi e!!!

Raportez cu drag ca din 15 kg luate in timpul sarcinii, mai am 5 in plus... Imi creste inima de bucurie cand vad ca scap putin cate putin de ele.

BB Patrick ia si el in greutate. Am iesit din spital cu 2.75 kg, iar acum avem 3.1kg... ceea ce ma bucura imens!

Bafta fetelor ce merg la dr azi... ca sunteti cateva! Numai vesti bune asteptam!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ms bebelu
f tare madalina, si eu de reve planuiesc sa stau singurik in casa...sotul pune muzik intr un club dar eu nu ma vad la 35/36 sapt in fund toata noaptea....., ca sa nu mai spun ca dr meu abia de pe 4 ian il gasesc

33+ Eva Maria

Mergi la inceput