Identitate pierduta..
Raspunsuri - Pagina 3
blackgirl0 spune:
Lady, credinta se simte, nu se discuta.
Daca nu te simti ca apartinand unei anumite religii, daca nu esti practicanta, nu inteleg ce te retine sa revii la religia ta de baza. Sotul? Sa fim seriosi, banuiesc ca legatura voastra este mai profunda decat in ce religie sunteti fiecare.
Cu toate ca am si eu o nedumerire: in tot Bacaul nu ati gasit un preot sa va cunune fara sa renunte vreunul la religia lui?
Si da, din prisma mea, se vede ca o falsa problema. Nu-ti convine religia, o schimbi. Problemele cu Dumnezeirea nu se rezolva pe forum. Tot tu, singura, cu el, va trebui sa faci pace. Intr-o religie sau alta!
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rufus Nu-i gresit sa-ti spui pasul...ai o problema, indiferent cat li se pare unora sau altora de serioasa. Te-as linisti...dar nu stiu daca pot. Ti-as spune ca este vorba tot de o religie crestina, unde Dumnezeu, Isus si Maica Sfanta sunt la fel de prezenti si importanti. Dar, uite ce as face eu: m-as duce la un preot ortodox, pe care l-as simti ca-i destupat la minte, si i-as spune exact ce ne-ai spus tu noua. Eu asa as face, am si la ce preot sa ma duc. De altfel, ma duc la el cu orice problema care ma framanta, ca la un sfatuitor. Ei bine, l-as intreba: parinte, l-am pierdit pe Dumnezeu> Ca eu asa simt... Un preot ortodox va propovadui, intotdeauna, religia ortodoxa...dar nu va huli alt religie, in scop...comercial. Vei afla cu siguranta daca vei arde in iad, sau il vei gasi, asa cum spui, pe Dumnezeu, oriunde vei deschide usa. Dar, eu ti-o spun: daca nu vei gasi, altfel, linistea, fa ce simti ca trebuie sa faci. Tihna sufletului este de neinlocuit. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus..te-as imbratisa de as putea..tu ai pus punctul pe "i"..
chiar acum stateam si ma intrebam..."este vreo lista cu problemele din lumea asta si o alta cu cele care nu sunt considerate probleme??"
poate cineva sa iti fie filtru al constiintei tale?sa iti spuna ce e important pentru tine si ce nu?cine da importanta unei probleme?tu sau altii?

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
lara_c spune:
Nu te supara, cine ti-a spus asta?
Eu sunt ortodoxa, sotul Church of England, ne-am casatorit la biserica ortodoxa. Nu a trecut la ortodoxism, nu a tb sa participe la slujbe inainte de casatorie, etc. Pur si simplu s-a facut o slujba normala.
In rest nu stiu ce sa iti spun, eu am mers de mica si la Biserica Catolica, in UK de asemenea am mers la biserica ( imi plac in special slujbele de Craciun). Si in Bucuresti am mers de cateva ori la Biserica Anglicana.Sa fiu sincera numai de sarbatori si evenimente, nu duminica de duminica, dar nu am simtit vreo mare diferenta insa nu cred ca as trece la alta religie.
Nu i-as vedea sensul atata timp cat mergem la biserica si la unul si la altul , tinem ambele seturi de traditii/sarbatori in general nu numai cele religioase.
Si nu mi se pare normal ca in cazul casatoriilor mixte sa te oblige cineva sa treci la religia respectiva.
Tu te-ai interesat la preot ortodox sau ai presupus/ ai auzit?
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
Rufus spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Rufus..te-as imbratisa de as putea.. |
Ei...
Nu, nu exista o lista cu probleme universale. Cine sustine asta este un mincinos. Sau un necunoscator.
Eu mi-am gasit multe explicatii la intrebarile mele stand de vorba cu un om simplu, apropiat de Dumnezeu. Fara ifose, predici sau interdictii.
Acum stiu ce vorbesc. Cine vrea sa ma asculte, bine. Cine nu, iarasi bine.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
crinuta spune:
Tocmai vroiam sa sa spun ca acesta nu este un subiect de dezbatut pe forum, fiind mult prea personal.
Ma gandesc ca nici acel preot tanar, evident lipsit de experienta nu te-a ajutat. Catehism nu se preda decat copiilor inainte de Prima Impartasania si Prima Spovada, iar apoi celor care doresc sa se casatoreasca dar sunt amandoi catolici. Deci a te impinge, chiar si a-ti sugera sa treci la catolicism este eronat din start si contravine invataturii si practicii BC.
Crinuta si
minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen
mianna spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 cine da importanta unei probleme?tu sau altii? ![]() |
cand le expui pe forum, au dreptul sa le catalogheze si altii, e un risc asumat (cel putin de unii).
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
cand le expui pe forum, au dreptul sa le catalogheze si altii, e un risc asumat (cel putin de unii). Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
asa e..deci sa inteleg ca am facut un lucru rau ca am postat ceea ce ma macina aici..pana la urma.
forumul e pentru discutii cotidiene..uzuale..si cam atat.
sau poate nu e si pentru probleme de acest gen..sau...ori..ba..fie!
mi-am asumat riscul!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mianna spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 asa e..deci sa inteleg ca am facut un lucru rau ca am postat ceea ce ma macina aici..pana la urma. |
sa intelegi ca rosiile de care pomeneai in primul post sunt de mai multe marimi si culori, si sa ti le asumi si in alt scop decat de-a face bulion.
szivarvany spune:
Eu nu inteleg un lucru: de ce nu mergi la slujba la biserica ortodoxa ???
Eu am fost botezata catolic, de practicat ... mai rar, intru in prima biserica ce-mi iese in cale fara sa ma uit ce fel de biserica este atunci cand simt ca trebuie sa-i multumesc lui DD si gata.
Si nici eu nu inteleg, de ce a trebuit sa treci la catolici sau sa-ti botezi fiica in aceasta religie, daca tu nu ai vrut. 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
My_Lady0091 spune:
multumesc tuturor pentru sfaturi.imi vor fi de folos.
asa e credinta nu se discuta, se simte.insa eu nu credinta am vrut s-o discut..linia ce facea diferenta era prea subtire ca unii s-o vada, poate!
si criticile si sfaturile..si rosiile, mari , mici..de diferite marimi, toate sunt bune pentru a-ti forma o parere.
oricum, subiecte cu caracter personal nu mai deschid pe acest forum."prietenii" stiu de ce![]()
Rufus..multumesc din suflet!
.
acum as ruga moderatorii sa inchida subiectul.alte comentarii nu isi mai au rostul.
va multumesc din suflet inca odata!