Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 113

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

multumesc de felicitari si ganduri bune
aerlilian si eu zic sa nu-ti faci griji. grijile sunt cele mai daunatoare eu mereu cand ma lua paranoia de sarcina ma gandeam la femeile care si-ar dori sa scape de sarcina, ca se dau si cu fundul de pamant si incearca diverse chestii...si degeaba...daca bebe e sanatos (dpdv cromozomial) si mama n-are infectii, sta la caldurica cat trebuie
monica da, eu merg la monitorizarea sarcinii la tutu. te gandesti la al treilea?...eu ma gandesc cu mari emotii la no.2
aris apropos de relaxari, avand in vedere ca la noi bb2 a venit pe nepregatite, eu n-am mai luat niciun tratament de sustinere. i-am zis lu tutu ca nu vreau, ca eu am incredere in corpul meu si ca iau doar daca apar probleme. si el m-a sustinut si incurajat. am luat doar acid folic dpn dupa cm la mine e 9 nov, dupa eco e 1 nov...dupa caculele mele...ca stie baba cand a comis-o, adica in perioada aia safe, dpn-ul ar fi undeva pe 5. io sper oricand mai putin de ziua mea (pe 7)
edit: ca nu v-am impartasit reactiile lui tudorica care zicea ca el si-ar dori o surioara: "abia astept sa se nasca....ca sa o bat, sa o arunc la gunoi si sa scap de ea" ne asteapta vremuri interesante (rasu plansu)
si inca un edit: georgia felicitari!!! sarcina usoara si la termen!
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu, Aris, multumesc din suflet ca ma linistiti...Sper sa fie totul ok si sa mergem impreuna la ce locuri de joaca vreti!
Ralu drag, ziua ta de nastere este aceiasi cu a mea de casatorie...Sigur nu voi uita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Aris felicitari pt sarcina, pt fratior! Nici n-am stiut, acum am aflat! Ce mare s-a facut baiatul tau (am uitat cum il cheama), deja la gradinita! Ce repedeau trecut 2 ani si un pic! Bravo!

Ralu_t, nu nu ma mai gandesc la alt bebe, cel putin nu acum, dar cred ca nici un viitor, pt ca este f greu cu crestere, educatie, finante, spatiu de locuit etc..
Intrebam doar asa, ca am amintiri frumoase vi a vis de dl dr, ii voi fi vesnic recunoscatoare pt tot ce a facut pt noi...
Ma gandeam sa trec scurt pt la cabinet cu fetele sa-l salutam, ca stam destul de aproape de cabinet. Chiar, la ce ora isi incepe el programulla cabinet? Si cand il termina, adica cand incuie usa? Poate apuc sa trec la un moment dat... de asta intrebam si de aglomeratie, banuiesc ca e nebunie, numai de noi nu-i arde, da' nu-l tinem mult de vorba, 1 min si gata

aerlilian, asteptam vesti bune maine!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Am repetat beta.Este 1181.Deci...e de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Intrai pe fuga sa o felicit si pe Georgicul nostru drag, felicitari din tot sufletul, este incredibil cum reuseste Dumnezeu sa le aranjeze pe toate. Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara, fara stres, si la finalul ei un super bebe de o super mamica !
Aerlilian, super veste draga mea, de-abia astept ziua de joi sa imi spui ca i-ai auzit inimioara batand.
Va pup pe absolut toate si Doamne ajuta sa ne auzim numai cu asa vesti.

Daca intalnirea o stabilim sambata, ma bag , ca tare dor imi e de voi toate !

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Aerlilian, Georgia_c, Ralu_t felicitari dragelor si sarcini usoare va doresc!
Magdita
botezul finutei

Ioana, este superba finuta ta, sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa, alaturi de fratiorul si mamica lor. Ce minuni i-au ramas Laurei de la sotul ei... Fara cuvinte...
Va pup pe amandoua cu mult drag!
Aditu, la multi ani draga noastra, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ai. Dumnezeu o sa aiba grija sa devii mamica la momentul potrivit.

The best is yet to come !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

aerlilian e foarte buna valoarea de la beta si tocmai de aceea trebuie sa te linistesti si sa te bucuri de sarcina. N-o mai repeta, pentru ca intri intr-un cerc vicios si nu mai iesi, ti-o spun din experienta. Sarcina usoara in continuare!
Magdita draga, multumim frumos Asa e, fina mea are doua comori mici care o tin in priza tot timpul si care au ajutat-o sa treaca peste momentele cele mai grele din viata ei. O sa-i transmit urarile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Gorgi .... Aerlilian....
Fetelor FELICITARI .. cu intarziere...

Ati reusit sa scoateti vechiturile din barlog.
Va doresc din tot sufletul sarcini usoare .. bebelusi sanatosi ..
Ma bucur ff mult pentru voi ...

Eu nu pot spune .. decat ca astept in continuare .. si sper ca vara aceasta sa fac si eu fiv (analizele mi le-am facut ) .. sunt ok ..
Sper ca urmatoarea intalnire sa fie in Cismigiu cu bbei in carucioare, de mana sau la purtator ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

aerlilian, ma bucur nespus ca totul este in ordine! Sarcina usoara pe mai departe si sunt sigura ca peste aproximativ 8 luni vei tine in brate o minunata fetita!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Multumesc din suflet, fete dragi!Dar chiar nu mai conteaza daca va fi fetita sau baietel...va fi puiul meu drag!!!

Mergi la inceput