Reclama Carmol
stateam linistita in pat si ma uitam pe TVR2..cand deodata..vad pe una cu fata rumena care se misca lasciv spunand..."si mama a facut..si tata a facut...si bunica..si acum fac si eu cu Gicutza"...este ora 15.20...si clar din imagini reiesea ca mimeaza altceva...dupa cum o filma..si apoi la sfarsit a aratat-o in camasa de noapte flu-flu calare pe spatele unuia facandu-i masaj...si la finalul reclamei..."Carmol-iti pune sangele in miscare".
acum vin si ma intreb...cum ii lasa sa faca raclame cu asemenea tente..si cum ii lasa sa le difuzeze oricand....
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
ina.click spune:
Eu le-as prefera pe astea pline de innuendo'uri ieftine decat pe cele cu adevarat nocive:
"Cumpara ACUM porcaria mea de Euri cu taratze si proteine din cioc de papagal si vei scapa de gaze, matreata, nervi, cancer, somaj, Basescu, sotie si celulita!"
Dar da, admit, e o glumita ieftina si de autobaza. Pe de alta parte si Carmolul tot asa e. Bine ca nu-l bea.
28 + 
sdcristian spune:
reclama e absolut cretina
dar probabil au facut-o cat sa respecte la limita regulile
oricum, mai foloseste cineva carmol? asta exista parca cand eram noi mici de tot.
mama de Carol (29.12.2008) si
9+
blackpanterro spune:
ce este Carmol?
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Anca Wish spune:
Am vazut si eu reclama azi si m-a distrat
.
Mi se pare mai putin periculoasa decat altele.
Lady, haioasa e si descrierea ta
.
Eu zic sa nu ne mai cramponam asa de toate cele. Pe tine te-a dus cu mintea in alta parte pentru ca ai recunoscut "formatul"
, dar unui copil nu-i va spune mare lucru.
Fica-mea vrea Always pentru ca le fac reclama de Jetix...
marutzu spune:
amuzanta...fatza de aia la capy sucul cu mama care arunca cutitul si am incremenit cand am vaz si pe maria mea cum voia sa faca suc ca in rec lama
anya spune:
Drept sa spun n-am inteles de fac reclama la Always pe posturile de desene animate...
Zboara, puiule, zboara...
viviana spune:
Anya, pentru ca se uita si fetite care au nevoie de ele...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
rrox3 spune:
Atac pe doua planuri: mamicile care se uita la desene animate impreuna cu copiii cei mici si impregnarea fetelor mai mari cu asocierea "tampon=always", ca doar vor fi si ele cliente in curand...
capra cu trei iezi spune:
nu stiu cat o fi de periculoasa, mie mi se pare de-a dreptul
!da, se mai foloseste carmolul, eu am folosit varianta pentru copii!
o stiam inainte de reclama!![]()
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!