Reclama Carmol

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Sincer, si mie mi-a parut reclama asta la Carmol cam deplasata, dar am zis ca oi imbatrani eu si am alte gusturi....e ciudat sa vad o tantilica la 50 de ani calare pe nenea si cu poezia aia "fac ce face mama si ce face tata"...sau bunicu si bunica...ca nu retin exact...dar e semi-oripilanta, zau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da pe aia cu tipele alea care sugereaza ca sunt gay, ati vazut-o?E la o masina roz, renault cred!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Una din ele chiar e

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

A, da?Nu stiam!
Daci ce sa inteleg eu din reclama, ca masina asta se adreseaza persoanelor gay de sex feminin?
Sper ca am fost politically correct!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai nu, ca tocmai: masina e a tipei care doar mimeaza ca e lesbi ca sa-i fure celeilalte bluza care se asorteaza la masina ei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Fetelor, am cautat pe Youtube reclama cu Carmolul ! "Frumoasaaaaa" reclama nu am ce zice !!! Oricum pe vremea copilariei mele existau solutiile pentru frectii : Diana si Carmol! Vad ca peste ani a rezistat numai Carmolul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopuscasu

Sincer, si mie mi-a parut reclama asta la Carmol cam deplasata, dar am zis ca oi imbatrani eu si am alte gusturi....e ciudat sa vad o tantilica la 50 de ani calare pe nenea si cu poezia aia "fac ce face mama si ce face tata"...sau bunicu si bunica...ca nu retin exact...dar e semi-oripilanta, zau asa

www.nico.stfp.net

Nu are deloc 50 de ani tantilica. E mult mai tanara, are in jur de 30 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

eu nu cred ca e periculoasa reclama la carmol...cel putin inca..copiii mititei nu prea stiu ce face tanti aia acolo.mie mi se pare de-a dreptul periculoasa reclama la CEC Bank (cred) cand apare in imagine un baietel care se urca la fereastra pe un morman de carti.parca pe fundal se aude un colind.

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput