*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 23
Ramo2007 spune:
Cherie, Raluca, eu va cred ca aveti probleme personale grave, dar asta nu va da dreptul sa-mi vorbiti asa cum ati facut-o...nu cred ca sunteti in masura sa ma judecati!
Limbajul vostru se aseamana, asa cum voi ati fost binevoitoare si m-ati sfatuit sa merg la psiholog, asa va sfatuiesc si eu sa cititi Codul Bunelor Maniere!!!
Un an nou plin de bucurii va doresc si poate nu ar strica sa mai mergeti si la biserica, poate va mai imbunati!
Amalia,
piticul, sa se refaca bine degetelul!
malinas spune:
ginye, Ralukutza, nu pot sa pun linkul, ca cica e reclama ilegala.ma gandesc la o solutie.
Printeso, da, si la noi la posta e deschis si sambata, decat ca sambetele astea doua pica libere, adica una a fost de craciun si alta e de anul nou.Da, te-am sunat, nimic urgent, doar sa vad ce mai faceti, ca nu mai dadeai semne online.Super Alex cu dulciurile.
nu am timp sa citesc pana la capat.Caut maine solutie pt articol.Va pup si va doresc noapte buna.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
alra spune:
Amalia, eu de cate ori am citit pe net m-am speriat groaznic. Succes cu vindecarea.
Cherie, orice sut in fund e un pas inainte. Sa fie 2011 anu' in care te faci propietareasa ;)
Malinas, david e ok? Ale mele sunt virusate amandoua. Nicole are bronsita, laura nu va zic cum tuseste :)) sper ca ieri si azi sa fi fost varful racelii, vad ca nicole nu a mai facut febra asa mare
Ralukutzza spune:
Ramo hai sa lasam sfaturile deoparte, eu promit ca nu mai zic nimic niciodata dar nu-mi mai da nici tu sfaturi cu dusul la biserica ca asta este chiar de domeniul personalului si nu discut cu nimeni despre vizitele mele la biserica.
Uite, sunt capabila sa recunosc ca am gresit cand ti-am vorbit asa de agresiv...puteam sa o spun mai frumos sau puteam sa nu o mai spun deloc...asa ca accepta scuzele mele si iti doresc sa ai un an nou fericit si plin de bucurii alaturi de minunea mica de Sara si sa te bucuri mult de ea...
Darling_ spune:
ce atmosfera tensionata pe aici. Intr-un fel ma asteptam sa se ajunga aici pt ca Ramo tot primeste sfaturi, unele mai directe altele printre randuri insa continua sa le ignore. Sunt convinsa ca nu vrea sa faca rau copilului insa uneori cand te straduiesti prea tare mai rau faci.
Raluca sa va traiasca micuta balerina, sa creasca mare si norocoasa si voioasa (cu scuze de intarziere. Cum arata, ce e de fapt colostrumul asta cu probiotice, de unde il iei??
Printeso chiar te admir, cata libertate le dai copiilor! Cred ca vor creste niste oameni dezinhibati, niste exploratori. Da' sincer, eu nu stiu cum reusesti. Bravo tie! Ma bucur ca ati avut un Craciun frumos si felicitari ca ti-ai urmat instinctul si ati plecat pe 24
.
Amalia sa dea Dumnezeu sa fie bine maine, sa se sudeze bine osul sa nu mai fie nevoie de alte interventii de"indreptare". Si tie multa putere, tu oricum esti un munte de calm si echilibru dar tare-i greu cand ti-e puiul bolnav. Multumesc de intrebare, urechea mea parca e mai bine. Adica nu mai doare chiar asa, si nici nu m-am mai umflat, vad ca a stagnat. Vad maine ce fac 
Manu insanatosire grabnica bonei. Si eu gandesc la fel: "e doar o perioada, o sa treaca si asta!". Am observat ca daca gandesc asa mi-e mult mai usor si vad problema in ansamblul ei.
Cherie te cred ca ti-e tare greu, dar important e ca sunteti sanatosi si puteti s-o luati de la capat. Atunci cand nu e sanatate deja totul capata alte proportii. Stiu ca e usor sa dai sfaturi si nici nu-mi pot imagina prin ce treci. Insa toate se pot repara intr-un fel sau altul. Sa dea DD sa vina vremuri mai bune cat mai repede. Oricum, imi place atitudinea ta. Mai zi-ne de cretulinul Ale.
ma duc sa vad pozele lui Loryd
cherieactiv spune:
amalia...acum vezi totul ..intunecat...io sunt siiiiigura ca o sa treaca totul si ca se face fff bine degetelul
...asa fac si eu cand apare o probl de sanatate...si ma pun calare pe google si invart cutitul in rana...de la cautari pt bronsiolita ajunsesem la...te miri ce..astia mici se repara ca si robocop...imediat..iete fractura...nu-i mai fracura...hai..up up...
ramo...hihi...ca norocu ca n-am probleme personale grave..nu mi-am descarcat nervii pe tine din cauza supararilor mele asa cum crezi,mi i-ai provocat tu si n-am mai putut tace..doar atat..acuma...hai...fa-ti valizele linistita si drum bun sa aveti si vacanta placuta...
lory.....craciun in familie,ce frumos...si ce frumos e la vatra...am copilarit la gura humorului si vatra dornei,cunosc zona...suneti faine amandoua ,echipate ...
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Monicus multumim pentru urarile de ziua Biancai..ma bucur ca macar o singura persoana si-a amintit si de noi cand am implinit 2 ani. O sa pun mai tarziu poze de la ziua ei si de pe 24 cand facea si ea cot la cot cu noi sarmale si carnati "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
Vai dar ce ma supar. Pai eu am urat prima, of, of
Malinas, a mea vrea sa se imbrace dar singura. Toata ziua probeaza haine. I le-am pus jos in sifoner si toata ziua face parada modei, doar bodyurile le am sus si strampii. A invatat si nasturi sa incheie, capsele nu poate inca.
Cherie, lumineza-ma si pe mine de ce este patul Sarei neadecvat?
Amalia, cred ca e cam imposibil sa nu-ti fuga mintea la tot felul de scenarii. Eu cat a avut Ana piciorul in ghips am fost tare speriata sa nu nasc prematur asa ca am avut atentia mult distrasa. Dar cand am vazut-o fara ghips cum isi tara piciorul in lateral n-a mai tinut faza cu gandirea pozitiva si am cautat info despre recuperare cat mai repede si mai bine, am mers la fizioterapeut, la innot.
Mi-am adus aminte ca tot la gradinita a avut Ana un deget prins in usa de un copil si la urgente mi-au spus ca nu pun ultima falanga in ghips, nici nu mi-au dat trimitere la radiografie.
Ai grija de tine. Ceai de menta si tei, un somn bun de tot si trece criza de fiere. Daca vrei sa o rezolvi pentru o perioada mai lunga incearca sticksuri si o cana de apa calda. Asa m-am ales eu cu o distractie de o zi la baie dar macar mi-am curatat fierea
Printesa, oh ce tare ai fost, dai masina de paine ca tii cura de slabire
Macar pentru ingrasatul copiilor era buna, nu?Bafta multa cu casa de la tara

Vorbesti serios ca nu mai ai servici?
Eu le permit sa faca prostii in gradina. Acolo au voie confetii si plastilina si creta si multe altele. In casa nu ca deh, nu e a noastra si mai bine sa se invete asa.
Lory, ce frumos va distrati. Zapada, fete frumoase la brad, sania mosului. Bravo, asa trebuie sa va simtiti bine.
Elisa a dormit 3 ore la pranz de Craciun. Am fost la zapada 2 ore, ea nu mai putea, se bazaia ca vrea acasa, era toata rosie asa ca am intrat in casa cu ea si bb. Ana nu era in casa, facea castel in gradina. Cat m-am dus la bucatarie ea s-a bagat cumintica in pat, s-a infasurat in plapuma si somn cat cuprinde. M-am mirat teribil ca s-a dus singura in pat. Dar de atunci nu a mai dormit la pranz desi a fost si in masina la orele cu pricina. Avea muzica, era leganata, caldurica din plin si tot n-a adormit.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
Loryd ati avut un Craciun frumos, cald, in familie. Am vazut numai zambete si voie buna la voi. Si sunteti niste frumoase
Alra, Printesa multa sanatate la pui!
Malinas chiar, cum mai e Davidutz?
azi am dormit 2 ore la pranz, zici ca am fost un weekend la munte asa fresh sunt. Tati i-a luat lui Eduard nite masinute din alea de se fac din bucati, se pot schimba rotile, carcasa, poti sa le tunezi. A fost in culmea extazului! Mai ales ta'su, ca nu mai avea loc bietu copil de el. Din pacate sunt si piese f mici, deh i-a luat ta'su jucarie.... asa ca nu se poate juca decat supravegheat.