*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 22
Printesa01 spune:
Parerea mea despre siropele, banuiesc ca o cunoasteti deja.
eu nu am dat nici de "pofta de mancare", nici de "linistire", nici de imunitate.
imunitatea vine din alimentatie, cu cat sunt eu mai stresata cu atat mai agitati sunt copiii, iar cu pofta de mancare..... a venit si asta atunci cand nu am mai numarat lingurile inghitite.
e drept ca ai mei fac multe nepermise de alti parinti: au mazgalit peretii si mobila,
imi scot lenjeriile sa se faca fantome ( cu asta sunt chiar amuzanti)
ii urc pe masa cand fac mancare si le dau acolo niste apa cu faina sa faca o coca, pe care mai apoi o intind prin toata casa pe post de plastilina.
periodic il hartuiesc pe tati sa ne aduca resturile din perforatoare, si aruncam confetii prin casa
dorm cu mine in pat
arunca obiecte dupa pat
doamneeeee niste needucati
Ramo, ia-o mai usor. I-ai dat siropul si te-ai relaxat, nu cred ca a facut calmababy minuni.
inchei apoteotic cu una taaaaare de la Alex.
Vine cu o prajiturica gasita intr-o sacosa cu haine. acolo am dosit-o eu joi, cand a primit-o la colindat.
-Maaaaami, spune-i mosului sa nu ne mai aduca atatea dulciuri,pt ca o sa ni se faca rau de la ele.
-De ce mama, te-a si obligat sa le mananci?
-Pai, daca le-am gasit, trebuie sa le mananc, nu pot sa le las acolo!
Ralukutzza spune:
Printeso nu conteaza orele imposibile, eu ma culc numai dupa 1-2 noaptea asa ca ma poti suna oricand ai chef.Nici eu nu am fost inca la cimitir...pt mine e prea devreme.Pisica mea din ianuarie incepe iar gradi si eu ca si tine sunt jobless, nu m-am mai putut intoarec unde am lucrat inainte deoarece noul lor program era de la 9 dim la 9 seara, ori Bianca se trezeste la 7 si se culca la maxim 20.30 asa ca nu as mai fi vazut-o decat o ora pe zi si asa ceava nu pot accepta.
AAA voiam sa va mai spun ca mie pediatrul pentru Bianca mi-a recomandat Colostrum cu prebiotice, fetelor este miraculos, Bianca de 2 luni nu a mai racit delooooccc deloc in conditiile in care merge zilnic la gradinita intre copii care tusesc, au muci, viroze de diverse feluri etc.Eu sunt fff multumita de el si ii pun doar o jum de lingurita in laptele de dimineata.
Vreau sa mai imi cer scuze tuturor fetelor(cu exceptia Ramonei) pentru discutiile de mai devreme cu Ramo.
Ralukutzza spune:
Printeso nici eu pana acum nu am dat nimic de imunitate, linistire etc...insa asta trebuia,cu ea din august si pana in noiembrie am ajuns de vreo 10 ori la urgenta pentru ca se sufoca, avea polipii atat de inflamati incat avea ambele nari obturate si deasupra mucii se suprainfectasera.Au vrut sa o opreasca acolo si sa o opereze de urgenta, pana la urma am gasit un medic mai uman, am rezolvat cu cortizon injectabil 5 zile |si am continuat cu acest colostrum...alta varianta nu avem
cherieactiv spune:
ralukuzzo...iti racesti gura degeaba ...de doi ani,pe forum se repeta aceleasi lucruri,se pun cam aceleasi intrebari si se primesc aceleasi raspunsuri...rabdaaaaaare,constantaaaaa,intelegereeeee....organizareeee....ramo e unica persoana care inca n--a inteles nimic...si mai si enerveaza cumplit restul ...cum sa sa te ignor io pe tine fata?ca nu pot, pt ca scoti cate 5 posturi pe pagina unul mai tampit ca altul si imi sar in ochi, ma deranjezi..suntem o colectivitate,respect us..
lasa popa si siropul ca nu au nici o legatura ...hahaaaaa...asta cu popa n-o s-o uit degraba..pfffffai...
un pupic special pt luca si patrik!!!
princess...a venit si a trecut...m-am enervat o tzara ca am pierdut niste amintiri,niste cursuri de la faculta,carti..jurnale..poze...samd...acu cautam casa noua...de data asta s-o cumpar...vreau sa sfidez supararea..![]()
alra spune:
Poate nu ar strica un pic mai multa atentie la calitatea limbajului si a tonului.
Uneori agresivitatea cu care se propovaduieste "blandetea" pe mine una ma sperie.
monicus spune:
Ma bucur ca au fost primite cu drag si astept cu nerabdare sa ne arati minunea cea dragalasa. Pupici dulci
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Monicus multumim pentru urarile de ziua Biancai..ma bucur ca macar o singura persoana si-a amintit si de noi cand am implinit 2 ani. O sa pun mai tarziu poze de la ziua ei si de pe 24 cand facea si ea cot la cot cu noi sarmale si carnati |
cherieactiv spune:
io imi cer scuze pt limbaj si ton
...a fost o paranteza de la care nu m-am putut abtine..ma rodea de ceva timp fraza"oare sa o bat?mai rau as face!"...gata..m-am calmat..
Ralukutzza spune:
Cherie iubita
, sa aveti succes in cautarea casutei si imi pare rau pentru pierderile cauzate de inundatie.
Alra eu tocmai am luat avertisment ca m-am "ratoit"la una ca si-a batut copilul de 7 luni peste maini ca se tragea de urechi
dupa care a spus ca a mai bufnit-o si rasul cand l-a vazut ca a inceput sa planga.
Eu i-am mai spus cu blandete Ramonei si in alte cateva posturi ca ar trebui sa mai priveasca si altfel problema si sa nu mai dea vina pe copil(si ea a fost complet de acord cu mine).Spui cu blandete o data, de 2 ori.... dar pana cand daca este absolut evident ca persoana respectiva nu intelege...pai atunci de ce mai vine aici sa ceara sfaturi sa intrebe si sa ne evidentieze fiecare secunda din viata ei ???
Recunosc ca sunt "gura bogata" si poate nu ma exprim intotdeauna extrem de galant dar orice om are o limita...ori asemenea aberatii nu mai puteam inghiti.
Inca o data imi cer scuze daca am deranjat pe oricine cu aceste discutii...
manumanu spune:
LORY, am vazut pozele, cred ca a fost grozav cu atata zapada, se vede ca Lory cea mica s-a distrat bine! Si ea e asa mare si frumoasaaa.... sa-ti traiasca, sa fie fericita! Lasa nu fi trista, ca vine el tati inapoi si atunci sa vezi veselie!
CHERIE, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat, cred ca sunteti la capatul puterilor, dar stiu ca aveti capacitatea de a va reveni rapid,din toate punctele de vedere, asa cum te stiu eu pe tine
. Multa sanatate sa aveti!
ALRA, ai dreptate.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Amalia spune:
Pupici mamicutelor!
Multumesc mult pentru toate urarile de sanatate!
Sa vi se intoarca inzecit! O imbratisare calda pentru Darling, Monicus, Manu, Loryd, Ralukutzza, Malinas, Ginye, Printesa
Cherie
jos palaria! Super atitudine ai in fata problemei! Sa va ajute Dumnezeu sa va puneti lucrurile la punct cat mai repede!
Imi pare rau de lucrurile pierdute!
Darling ce-ti mai face urechea? Cum mai esti?
Manu multa sanatate bonei! Saraca femeie, de cata vreme trage cu boala
.
Loryd ma bucur ca ati avut parte de niste sarbatori frumoase! Acum trec lunile si revine sotul acasa!
Ralukutzza sa-ti traiasca papusica si sa te bucuri de ea!
Scuze de intarziere, eu nu mai reusesc de cateva saptamani sa tin pasul cu aniversarile
Malinas mai avem si noi uneori probleme cu imbracatul, dar am remarcat ca o face fie pentru ca vrea sa se rasfete in acel moment, fie pentru vrea sa se imbrace singur. Deja poate sa-si puna singur: sosete, pantaloni, bluza cu maneca lunga
. Exact cum spuneai si tu, nici eu nu mi-am imaginat ca este atat de complicata povestea cu ruptul degetelului.
Ginye ce mai faceti voi?
Ufff, ce rau imi pare ca n-am net la servici si n-am cum sa vorbesc cu voi ziua!
Printesa ma bucur ca ati avut un Craciun frumos!
Multa sanatate puiutilor!
Te admir ca reusesti sa le lasi atata libertate! Imi pare rau ca se acomodeaza Alex atat de greu la gradi! Sa treaca cat mai repede peste perioada asta!
Astept cu teama ziua de maine, cand mergem iar la control cu Luca, la scos de gips, alte radiografii, cine stie ce manevre si pus la loc. Ufff, grea perioada! Resimt stresul deja. Ma tin tare mereu de cate ori este o problema si clachez cand e pe cale sa se rezolve sau macar nu mai sunt vazuta de catre copii...cum patesc acum, ca sunt plecata pana la ora 19 la servici
. Pe fond de stres cred ca mi-am dat bila peste cap, ca o tin dimineata de vreo 2 zile cu stare de voma..ajung de si vomit...si nu ma intrebati, da' sarcina nu este, garantez! (chiar daca mi-as dori)
Pe partea ailalta, bietul Luca se jelea ieri in somn..."nu veaaaau....nu veaaau nenea!", nenea fiind dr. care i-a indreptat degetelul
. Cred ca mie gandurile aiurea mi se trag de la ce am apucat sa citesc pe net legat de cazuri similare (deh, cand n-are omul ce face, si-o face cu mana lui
). Ma ingrijoreaza mobilitatea pe care o v-a avea la degetel pe viitor, avand in vedere ca e mana dreapta. Stiu ca pare poate o bazaconie, dar pentru mine nu este. Ma gandesc ca poate-si va dori sa practice o meserie unde va avea nevoie de motrica fina...
. Aici am deja o mare dezamagire, nu stiu cat-or am apucat s-o spun.....David (cel mare) il mosteneste pe tatal meu si este daltonist
. tatal meu si-a dorit sa fie aviator si a picat testele psihologice din cauza acestei probleme, asa ca a fost o viata intreaga inginer de aviatie, ca macar sa lucreze in preajma avioanelor, daca nu le poate pilota. Asa ca sper ca el sa nu-si doreasca sa faca acelasi lucru, ca sa nu fie inca o dezamagire in familie
.
Si chestia asta cu manuta a venit pe fondul gandurilor mele de sfarsit de an, cu bilantul meu de bune-rele, cu sperantele mele spre mai bine si sanatate pentru ei...si mi-a picat tare prost! Cine ma stie, a remarcat ca sunt genul de persoana care simte nevoia sa vorbeasca, sa refuleze si fiind si perioada de sfarsit de an...nah, mi-a picat magareata pe voi, de vreme ce mess ziua n-am
.
Acum ca am terminat de zis, ma simt mai bine! Va multumesc ca existati si ca am ce invata de la voi!

poze-Luca la 2 ani