*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CORINA, la multi ani lui Patrick de Sf. Stefan! Ma bucur ca la eco e totul OK, sper sa fie bine si joi!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

celor care se serbeaza azi de Sf. Stefan!

Ce bine Corina. Sa primiti vesti bune in continuare!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani celor care serbeaza ziua azi!

Noi am tot umblat zilele astea numai in vizite...Sara a sarit 2 zile peste somnul de pranz, si seara s-a culcat intre 21.30 si 22.
Azi am avut finutul in vizita, s-au jucat si la 10 minute dupa plecare Sara a adormit.
Pentru somnul de seara i-am luat de la farmacie Calma Baby, e din plante, ca sa nu se mai trezeasca noaptea plangand...sper sa fie bun.De maine vom vedea rezultatele ca si diseara cred ca pica lata...pe la 17 vin nasii in vizita.
Miercuri dimineata, cu nopatea in cap plecam la munte, deci maine ma pun pe facut bagaje.

Corina, ma bucur ca Patrick e ok, Doamne ajuta sa fie la fel si joi!
Amalia,sanatate multa lui David, sa se refaca degetelul bine repede!
Andy, sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Corina, felicitari pt rezultatele bune de la ecografie.Tinem pumnii si pt joi.

La multi ani Tudor de Julia! (pt ieri) Sa cresti mare, sanatos si fericit!

julia, nu mai intri sa ne mai povestesti ce mai fac copii tai?

Bertha, unde ai disparut?

Amalia, o saptamana cat ma usoara la munca si refacere rapida lui Luca.

Lauramiron, camelia, mirtha, mav, leeloo, etc.Ce de lume nu ne mai viziteaza.

tot voiam, de ceva vreme, sa va intreb daca copii vostri mai stau la imbracat?Cu david iesitul afara este o aventura, fiindca nu vrea sa il imbrac, iar uneori nici dimineata nu pot sa-l scot din pijama.Mai pateste careva asa?Trebuie sa inventez tot felul de povesti, dar nu am mereu succes.Asa ca imbracatul la noi este un exercitiu de forta.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

buna seara

eu sunt cu o infectie la ureche, de abia pot dormi noaptea, mi s-a umflat si obrazul. nasol. Am sunat la dr dar fiind sarbatoare e inchis, sper sa nu ajung la urgente!

Malinas si la noi imbracatul/dezbracatul e la fel de vreo 3 zile incoace. Mai ales dimineata cand tr sa-l scot din pijamale.

Amalia ce Craciun de "neuitat" ai avut si voi...bine ca nu a fost mai rau si bine ca e puiul cuminte. sa treaca buba repede.

Malinas cum a fost cozonacul?? Mie mi-a iesit ca niciodata. Am mai facut aseara unu si l-am dus azi la o onomastica. A fost de senzatie, ca e eveniment sa mananci un cozonac home made pe aici.

La Multi Ani!!! tuturor ce s-au sarbatorit azi

Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Malinas cum a fost cozonacul?? Mie mi-a iesit ca niciodata. Am mai facut aseara unu si l-am dus azi la o onomastica. A fost de senzatie, ca e eveniment sa mananci un cozonac home made pe aici.

Sanatate multa.

Cozonacul meu a aratat de senzatie (parerea mea), dar nu a fost pufos ca un cozonac, ci a avut mai mult consisetnta de paine.Am inteles ca problema vine din faptul ca nu am pus ulei in coca, dar reteta pe care avut-o asa era, fara ulei in coca.Asta este, data viitoare am sa pun.Daca ai timp, pune reteta ta de cozonac, data viitoare poate o incerc.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Darling sanatate multa! Ufff, tare rau sa n-ai medic la care sa apelezi in situatii de genul asta! Unul pe care sa-l suni macar, nu exista? Cu ce te tratezi momentan?
Malinas, Ramo multumesc mult pentru urari!
Corina felicitari pentru rezultatele bune! Tot asa sa veniti si la urmatorul control!

Puiul meu mic tot cu gips este. Astazi i l-au scos si refacut radiografiile. Nu i-a placut dr. ca degetul (inelarul) parea ca "trage" catre degetul mic...asa ca i-a pus un creion intre inelar si cel mijlociu si i l-a "indreptat" un pic. La asa manevre, avem un copil exemplar, plansete minime fata de ce ne asteptam (culmea, nu urlete) si deja la finele impachetarii la loc cu gips era linistit, fata de data trecuta cand a plans pana la final.
Acasa ii tot explicam ca dr. ii vrea binele, ca a facut asa sa-i vindece manuta si ca revenim miercuri pentru un nou control.
Nu mi-am imaginat cat este de complicat sa repari o fractura de acest gen. Credeam ca este suficient sa una 2-3 saptamani in gips si sa scoata la final deja vindecat. Se pare ca fiind vorba de un os mobil, fiind un risc mare sa se prinda cartilajul de crestere gresit, e necesar sa se verifice cat mai des.
Ce pot spune este decat Doamne ajuta sa se sudeze asa cum trebuie, sa aiba mobilitate completa la el la final si o manuta perfect functionala...cu atat mai mult cu cat este vorba de mana dreapta!

Am intrebat dr. cum i-am putea proteja o vreme manuta de eventualele cazaturi inerente varstei, dupa ce i se va scoate definitiv gipsul...si ni s-a spus ca pentru o varsta atat de mica nu exista produse in farmacii. Sincer ma tem pentru perioada cand vom renunta la gips, pentru ca la prima chestie, asta va fi mana in care se va sprijini..doar e dreptaci.

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Amalia ai un copil...cumintenia pamantului. Ma doare sufletul cand citesc de degetelul lui rupt. Il doare? Sper din suflet sa i se prinda cum trebuie si sa se repare repede manuta. Tr sa stea linistit, sa nu solicite mana prea mult, imi imaginez cum e pt el cand vrea sa se joace.

Pt ureche as avea pe cine sa sun dar banuiesc ca ar tr sa ma vada si parca nu as deranja pe nimeni cu un home visit acum. Banuiesc ca mi-ar da niste picaturi, pana atunci imi bag eu unguent cu Fluocinolon N, sper sa ma lase, ca aici nici maine nu gasesc pe nimeni, nici macar la privat.

Malinas pt cozonac am folosit reteta asta. La compozitie am pus 150 g zahar in loc de 90 cum zice reteta. Si la maia am schimbat putin reteta, am amestecat laptele cu zaharul si drojdia, pe foc, pana s-a incalzit putin laptele, apoi am adaugat amestecul asta la faina. Iti ies fie 2 cozonacei mici, fie un cozonac mai serios. Eu am preferat sa fac unul singur. Am impartit aluatul in 2, am intins fiecare parte, am uns-o cu umplutura si am rulat. Cele 2 rulouri le-am impletit si le-am pus in tava de cozonac (eu am gasit niste tavi mai late). Am uns cozonacelul cu ou si l-am dat la cuptor la 150 grade. A crescut tare frumos si e chiar bun. Am pus multa estenta de rom. Ieri nu am mai avut nuca si am folosit nuca pecan, foarte bun...Se face f repede si usor, de fapt masina de paine face cam toata treaba.

Corina ce bine ca aveti vesti bune. Sa fie tot asa si joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra-Bianca de Ralukutzza!
Tudor de Julia16!
Multa sanatate si petreceri frumoase!

scuze de intarziere

Adriana, nu ai picaturi pentru ureche? Eu am din Ro Otalgin, Otocalm si de multe ori scap cu ele de durere si nu ajung la otita. Sunt si leacuri babesti gen usturoi si ulei incins.
Ce scrii tu imi aduce aminte de ultima mea otita acum fix un an cand eram gravida cu Iulia. S-a terminat cu vreo 4 fiole de anestezic si o masea scoasa care la radiografie s-a vazut ca avea radacina fisurata. Insa obrazul s-a desumflat tare greu, vreo 3-4 saptamani. Am fost si la un chirurg facial sa vedem daca e cazul sa dreneze infectia.
Acum spal parul doar cu doape de urechi si vad ca am reusit performanta sa nu fac 1 an dar poate a contat si antibioticele luate la vreo 3 infectii urinare.

Cherie si mai descarca-te pe aici. Sper ca macar o parte din bunuri au fost asigurate.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Tudor de Julia16

Andra-Bianca de Ralukutzza

Sa cresteti voiosi si sanatosi. Sa aveti parte de tot ce va doriti dragi cozonacei si sale umpleti inimile cu bucurie pe parinti.
(Scuze pentru intarziere)

Amalia tinem pumnii sa fie bine pana la capat si sa nu trebuiasca sa stati mult cu degetelul in gips. Pupam pe dragul cozonacel sa nu il doara.

Mergi la inceput