*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 20
manumanu spune:
AMALIA, pup sa se faca bine degetelul si sa nu aiba Luca probleme dupa scoaterea gipsului!
Noi suntem rupti, Craciunul asta a fost de pomina, de fapt a inceput cu o saptamana inainte cand s-a imbolnavit bona, saracuta de ea e inca in spital (a facut pneumonie
) asa ca am fost cam coplesiti pana in ajun... Acum ne-am mai redresat, ne ajuta cateva ore pe zi prima noastra bona, dar nu stiu ce vom face cand se termina vacanta, sper sa poata veni toata luna ianuarie, pana se reface bona "titulara"...
MALINAS, si noi avem probleme cu imbracarea, de cele mai multe ori se lasa cu urlete si proteste, mai ales cand ajungem la combinezon si cizme.. aoleu... iesim afara cu ochii rosii, noi transpirati si cu nervii praf... ce sa-i faci, trece si asta o data si o data!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Ramo2007 spune:
Buna,
Vin cu vesti bune...Sara s-a culcat la 22.15 si a dormit pana la 8, fara treziri, fara plansete, deci Calma Baby isi face efectul.
Am facut o parte din bagaje...cand o sa vina soata o sa zica ca am luat-o pe aratura...un troler si 2 genti de voiaj si nu am terminat...plecam doar 5 zile, nu 5 saptamani o sa zica ![]()
La 12 am pus-o pe Sara in scaunul de masa si am strans un pic prin dormitor si cand sa ma duc sa-i dau papa ea dormea
, prima data cand a adormit in alta parte in afara de pat,masina sau la mine in brate.Am luat-o si am pus-o in patut...doarme dusa.Sa vezi foame pe ea cand s-o trezi.
Maine dimineata plecam pe la 6, ca sa ajungem la Sovata pana in pranz...Doamne ajuta sa fie drumul bun!
Fetelor, va spun de acum Sa aveti un An Nou plin de sanatate, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi voua!

loryd spune:
Primiti cu colindul? ![]()
Aseara am ajuns si noi acasa. N-a apucat sa mai intru pe net inainte sa plecam si nu v-am urat de Craciun.
Primiti urarile si mai tarzior un pic? Sper ca ati avut un Craciun linistit alaturi de cei dragi voua, ca ati primit cadouri frumoase de la Mos si ca v-ati bucurat de bucuria copiilor.
Noi am avut parte de un Craciun f frumos petrecut in familie. (umbrit doar de faptul ca nu l-am avut langa mine pe sotz
). Am primit cadouri frumoase si Lory a fost super incantata de Mos Craciun si de cadourile aduse de acesta. Pun si poze dar mai pe seara.
Am fost azi la posta si am ridicat si cadoul de la Mos DC.
Multumim frumos. Lory foarte incantata de daruri, puzzle-ul fiind pasiunea ei. Trimitem inapoi si noi Mosului pupici si urari de sanatate si veselie.
Am citit din urma dar nu sunt sigura daca imi aduc aminte tot ce voiam sa zic.
Ramo, sa doarma cat mai bine Sara in noul patut. Foarte frumos. Sa aveti vreme frumoasa la munte si sa va distrati.
Andy, sarcina usoara si sa ajungi cu bine la termen.
Carmendu,
suna tare bine ce faci acolo. Sper sa iti poti realiza visul cat de curand. Tinem pumnii.
Amalia, of saracutul ce a tras-o chiar acum de sarbatori. Pupam curajosul sa-i treaca repede "buba"
si sa se refaca manuta.
Cherie, imi pare rau ca treceti prin asemenea momente. Ne gandim la voi.
Corina felicitari pentru rezultate si tot asa bune sa fie si cele viitoare. Multa sanatate micutilor si ii dau dreptate lui Manumanu: ca "muma padurii" nu cred ca vei arata ever. 
Manumanu
.Multa sanatate bonei si sa se refaca repede. Cred ca e mai greu acum fara ea.
Otilia am incercat sa-mi imaginez si eu cum ar fi sa merg cu 3 copii asa mici prin troiene si nu m-am putut vedea. Asa e, toate lucrurile le facem in functie de programul copiilor si in cazul tau te cred ca ti-ar fi mai usor daca Elisa si-ar scoate somnul de pranz.
Lory inca doarme 2-3 ore la pranz, dimineata se trezeste la 7.30 iar seara pana in ora 22 doarme. Deocamdata imi convine programul ei si nu am de ce sa-l schimb mai ales ca atunci cand va merge la gradinita va fi la program prelungit si va trebui sa doarma acolo.
Nu mai stiu ce voiam sa mai zic. M-am intins tare mult. Incarc poze si pun link-ul. Revin.
Pupici pentru toata lumea.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
Ralukutzza spune:
Ramo de data aceasta nu ma mai scuz pentru ce iti voi spune...esti absolut incredibila...nu pot intelege cum nu esti deloc capabila sa iti intelegi copilul...sincer dupa parerea mea iti abuzezi copilul emotional...ii scoti suzeta fortat ca are dintii nu stiu cum, o muti fortat din patut in pat ca nu iti convine ca se trezeste noaptea, ii dai siropuri si siropele pentru agitatie, vrei sa o duci la psiholog ca nu ti se pare normal ce face....
Draga mea, hai ca-ti dau eu o stire....cauza tuturor problemelor pe care le are sara esti TU.O fortezi constant sa faca lucruri pe care nu le intelege, ii incarci negativ psihicul si o fortezi sa accepte decizii pe care nu i le explici...de aceea se trezeste noaptea si plange si nu se poate odihni + minunata decizie de ai pune un telvizor in ochi seara la culcare si la pranz.
Sincer este dureros ce faci cu copilul tau si pe termen lung copilul tau va suferi cel mai mult....
Inca o data te rog sa te duci la un psiholog sau macar citeste o carte despre puterea subconstientului sa vezi ce ii faci copilului.
Si lasa dracu siropelele de adormit (maine -poimaine probabil ii vei da romergan sau fenobarbital)si daruieste-i copilului rabdare, intelegere si dragoste.
Ralukutzza spune:
Monicus multumim pentru urarile de ziua Biancai..ma bucur ca macar o singura persoana si-a amintit si de noi cand am implinit 2 ani.
O sa pun mai tarziu poze de la ziua ei si de pe 24 cand facea si ea cot la cot cu noi sarmale si carnati ![]()
Ramo2007 spune:
Ralucutzza, in primul rand te rog sa-ti controlezi limbajul... nu stiu cum poti scoate asemenea aberatii.NU-TI PERMIT SA SPUI CA-MI ABUZEZ EMOTIONAL COPILUL!!!
DA, i-am scos brusc suzeta in urma vizitei la DR STOMATOLOG SI ORTODONT, nu de capul meu.Sara nu poate inchide complet gura din cauza dintisorilor, care au crescut aiurea din cauza suzetei.Fapul ca nu inchide gura ii afecteaza si respiratia.
DA, i-am facut patut de copil mare, in tarc nu mai putea dormi si se trezea noaptea din cauza frigului si a curentului care se simte pe jos in camera.
DA, i-am luat televizor in camera si inainte de fiecare somn se uita la DVD-uri cu muzica de Mozart si imagini care-i linistesc pe copii, recomandate de psihologi.
DA, i-am luat sirop de plante pentru a o ajuta sa doarma bine, nu de capul meu,ci tot la sfatul medicului pediatru.
Da, am vrut sa o duc la psiholog si chiar o voi face, dar abia in primavara pentru o evaluare inainte de a merge la gradinita.
Pe viitor, ignora postarile mele!Nu vreau sa am de-a face cu persoane care folosesc un limbaj care lasa de dorit!!!
Ralukutzza spune:
Ti-am scris doar ca sa te trezesc la realitate nu ca m-ar interesa in mod special persoana ta....si da...consider ca iti abuzezi emotional copilul si chiar constant.
Cat despre limbajul meu nu stiu de ce lasa de dorit, ti-am vorbit destul de elevat, dar cred ca pe tine de deranjeaza de fapt adevarul.
Mai sincer chiar nu imi pasa de tine, si chiar nu imi poate pasa de una care si-a batut copilul cand avea abia un an pentru ca i-a trantit laptop-ul.Dupa comportanentul si relatarile tale cred ca iti mai scapa "cate una fizica" destul de des ...asa ca am sa iti urmez sfatul, am sa te ignor, caci de la tine sigur nu am ce invata 
Cat despre sfatul doctorilor...nu stiu cum numai tu gasesti doctori care dau astfel de sfaturi...ai fost la acelasi medic care ti-a zis sa ii dai panandol si nurofen aproape o luna de zile cand a fost racita???
...nu necesita raspuns...
Ramo2007 spune:
Inca o data iti spun sa ai grija ce cuvinte folosesti, nu-ti permit sa ma jignesti!!!
Cum adica mi-am batut copilul cand nu avea niciun an?!?Nu stii ce inseamna termenul bataie?!?Da, a trantit laptopul si am certat-o.
Nu te intereseaza la ce medici decid sa-mi duc eu copilul...
FINISH...
Las moderatorii sa-si faca treaba cum stiu mai bine!
mamideandrei spune:
Aici poze de la munte.
Revin mai pe seara. S-au trezit copiii.
Pupici.
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti 
ANDREI
cherieactiv spune:
ramo dear...in loc sa-ti investesti banii intr-un televizor pt camera fetei ,sau un patut absolut inadecvat unui copil de 2 an...siropuri nu stiu de care,medicamente cu kila ,preot care sa-ti vina sa-ti cante pe la usa ca na...o face vreo minune popa...io zic sa mergi sa dai banii la un bun psiholog pt TINE!!!!dar unul bun, cel mai bun,cel mai scump, ceva asa..elita...cum iti place tie...ma faci sa rad cand iti expui problemele existentiale zi de zi...de la ora 7 pana la 24...aaa..sper ca ti-ai luat pantofi noi pt rev..doar nu poti merge cu aia de saptamana trecuta..du-te si fa nani ramo, si trezeste-te mai...matura!
scuzati fetelor...