*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Otilia , pe bune nu se da jos...parca ar vrea dar ii este frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

DARLING, cum faci piftia? Din curcan?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai tot mai am de spus cate ceva.

Eu chiar sunt o copilita pe langa femeile-barbat nordice (v-am zis ca mama se conjuga ca substantiv masculin? ). Sa le vedeti pe ele cum suntsingure si cu cate 5 copii la magazine. Si barbatii lor plecati cu saptamanile pe mare, off-shore la platformele petroliere. Iar natalitatea e sus de tot in zona de aici. Ele sunt de admirat, nu eu care o am pe Ana mare, doar doi copii mici.
Prietena prietenei mele are 2 randuri de gemeni sub 2 ani. E si un munte de om dar 4 copii sub 2 ani , eu as fi fost demult la nebuni.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Prietena prietenei mele are 2 randuri de gemeni sub 2 ani. E si un munte de om dar 4 copii sub 2 ani , eu as fi fost demult la nebuni.

eu convingeam doctorii ca nebunii sunt sanatosi in comparatie cu mine tu chiar vorbesti serios??

am terminat sarmalele. ma rog, pregateala. sunt la cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Da, Oti, ai dreptate, depinde din ce colt privesti.

Alra, pai nu ziceai ca nu iesi din casa? Spor la tort si sarmale!

Din ciclul `nebuna in bucatarie`, eu acu m-am oprit, imi sar toate in cap, oalele adica, cuptorul a mers vreo 4 ore intruna, am facut biscuiti truffle, raffaelo (asta nu la cuptor, dar mi-a luat cel mai mult), baclava si prajitura fanta, care nu e gata de tot, sunt in pauza de raceala. De blat. Daca mai trebuia si sarmale si restul... Maine mergem la tara, la sarmale facute de mama.

Din ciclul `copii insomniaci` , z n-a dormit la amiaza, mi-a tot umblat printre picioare, s-a tot bagat in toate, a spart nuci cu tacsu`, s-a jucat cu apa, am zis, gata, e 6, nu mai adoarme. Dar parsivenia de I. stia ca pica daca o ia pe sus, si vine tantos la 6 din camera `shhhh, a adormit Sara` . I-am zis la 7 s-o trezeasca, a adus-o in brate, apoi a culcat-o iar pe brat, privind-o cu mila. Deci z doarme de-amiaza, la 8 seara. Va spun eu maine cum am jucat tontoroiul peste noapte...

Ramo, m-am uitat la poze cu mosul, iti statea fain parul. La ce ma uit si eu... dar daca asta mi-a sarit prima in ochi...

Darling, chiar a imbucat asa? Bv, ma temeam ca e prea condimentata, deci altii pot.

Ieri n-a fost ziua lui Loren@? La Multi Ani cu Iubire!
Hm , fetele astea ce-si pun silicoane tot dispar pe rand.

Malinas, cum mai e David? Imi tot vine sa-i zic Dave, pe baiatul sotului il cheama la fel, si-i spunem varianta english.. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
am facut biscuiti truffle, raffaelo

Vreau si eu retetele!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Anca, mercic coafeza am fost eu...m-am aranjat cu cadoul de la Mos Niculae...o perie rotativa care-si merita banii...in 30 de minute ma aranjez super, par drept sau bucle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Anca, multumim de intrabare. David e tot cu febra.Mucii nu mai scoate, fornaie, dar daca-l pun sa sufle sau trag cu batista bebelusului nu iese mare lucru.Febra nu mai este asa mare ca ieri, azi s-a invartit in jur de 38, adr i-am dat de dimineata ibalgin si acum seara panadol. I-am dat si homeopatele in continuare, dar febra nu am reusit sa i-o scad decat cu ibalgin.

Tot voiam sa va intreb de alocatia copiilor, acum ca au implinit 2 ani?Vine tot pe card, vine prin posta, trebuie sa facem noi ceva ca sa o primim?Eu tocmai am primit un aviz ciudat, adica de la un oficiu postal care este in celalalt capat al orasului si ma gandesc ca ar putea fi alocatia, daca asta vine prin posta, fiindca e la un oficiu postal de prin sectorul 6, cred.din pacate eu nu mai stau acum in sectorul 6 si indiferent ce o fi o sa stea mult si bine acolo, ca imi e imposibil sa ajung acolo prea curand.

Bertha, Carmendu, Camelia, etc. unde ati disparut fetelor?Nu mai dati nici un semn?

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Malinas, sanatate multa puiului sa se faca bine, sa-l gaseasca Mos Craciun sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

bai da stiu ca bucatariti!
Anca mooama cate bunatati!.

Alra mi-a iesit beton piftia, ia zi cum stai cu tortul ala cu crema de zahar ars si fructe de padure?? De ce fara gluteni si lapte?

Otilia daa si pe aici vad mame eroine, dar parca ce povestesti intrece orice. Cand le vad ca imping la caruturi cu gemeni si mai au unul de nici 3 ani pe langa ele ma uit asa prosternata. Sau familii cu 4 copii asa unul dupa altul. Si sunt relaxati, degajati n-au nici o treaba ca au muci sau umbla desculti prin supermarket. Zau daca inteleg mentalitatea asta. Pot sa zici tu orice ca mie tot mi se pare ca esti superwoman. Pai daca fetele iti seamana, cand o sa creasca, voi 4 la un loc o sa mutati muntii din loc

Malinas ma bucur ca David e mai bine.

Ramo si zici ca nu sare...hm, vezi sa nu-si faca curaj, eu zic sa pui niste perne pe jos. Patutul lui Eduard are 30 de cm cu tot cu saltea si bineinteles ca in prima noapte a cazut si a inceput sa planga. Pe jos e mocheta da' nu cred ca a fost prea placut. De atunci am pus un pernoi din ala mare in forma de crab, jucaria lui preferata la un moment dat. Cateodata il mai gasesc dimineata dormind pe crab. Cum o fi sa ai copil care sta cumintel in pat? Sa-l vezi pe al meu cum sare din tarc in cateva secunde ca la 100m alergare cu obstacole.

Manu piftia e de porc .

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput