*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

MALINAS, RAMO, eu voi face reteta de cozonac din cartea de retete a masinii de paine (de fapt, sunt 2 retete, Brioche si Kugelhopf, ambele sunt de fapt cate un soi de cozonac. Acu' o sa fac Brioche). Cand am timp deseara incerc sa o transcriu (ce ma enerveaza la carticica aia e ca retetele nu sunt scrise cu cuvinte, ci cu poze (pictograme) si de fiecare data tre sa dau la sfarsit sa vad legenda, de care ulei, de care faina etc., mai ales la retetele pe care nu le fac asa des...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

manumanu, pt mine nu te chinui sa transcrii reteta, ca am aceeasi masina de paine ca si tine.Eu am facut dupa reteta Kugelhopf si nu m-a dat pe spate.A iesit o paine ceva mai dulce, nimic deosebit.Poate incerc si eu cealalta reteta.Multumesc.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ce masina de facut paine aveti?Mama o are pe asta http://www.emag.ro/masini_paine/masina-de-facut-paine-moulinex-ow302231--pOW302231

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Ce masina de facut paine aveti?Mama o are pe asta http://www.emag.ro/masini_paine/masina-de-facut-paine-moulinex-ow302231--pOW302231

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

eu o am pe asta http://www.emag.ro/masini_paine/masina-de-facut-paine-moulinex-xxl-ow502030--pOW502030?ref=vp_ap_assoc

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Inseamna ca si mama are cele 2 retete...fiind tot Moulinex...o pun sa citeasca bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

RAMO, eu o am pe asta http://www.emag.ro/masini_paine/masina-de-facut-paine-moulinex-xxl-ow502030--pOW502030?ref=vp_ap_assoc

Citat:

Inseamna ca si mama are cele 2 retete...fiind tot Moulinex...o pun sa citeasca bine...

02.12.2008

Poze cu printesa mea

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

A sosit si la noi Mosu' astazi (sosise acum 2 zile insa dadusem adresa de la parintii mei). Iulia si Delia ii multumesc mult Mosului pentru cadouri.

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra
astept insa sa vina prietena mea din ro, sa tina de copaie :)

eu tocmai am terminat piftia, tineti-mi pumnii sa se inchege . Pt cozonac la masina de paine eu folosesc reteta asta. Numai ca la compozitie pun mai mult zahar ca nu mi-a iesit destul de dulce. Parca 150 g in loc de 90 cum zice reteta.

Anca super faina turta dulce. Eduard si-a umplut burta ieri de nici n-a mai mancat la pranz, chit ca-i tare aromata si inteapa putin .

Ramo mi-a placut patutul Sarei. E inalt? Asa mi s-a parut in poza...si zici ca nu poate sa sara din cauza de protectie??

m-am exprimat gresit, eu de iesit am mai iesit din casa, dar nu cu amandoi deodata, asa , la plimbare. M-am dus fie la cumparaturi sau la dr sau am iesit cu Eduard prin jurul casei cat dormea bb. Mi-ar placea sa ma pot plimba cu amandoi. Poate la primavara, si asa ne ia 2 ore pana ne pregatim cu totii.

cred ca se trezeste eduard, fug

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) si Alexander (03.10.2010)

Mergi la inceput

Darling, patutul are 54 cm inaltime cu saltea cu tot.Nu sare ca-i este frica...a incercat sa se dea jos pe la capetele protectiei, dar nu poate...nu stie ca se da jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gabitza_ro!

Citat:

Darling, patutul are 54 cm inaltime cu saltea cu tot.Nu sare ca-i este frica...a incercat sa se dea jos pe la capetele protectiei, dar nu poate...nu stie ca se da jos...

02.12.2008

Poze cu printesa mea

Pe bune ca nu se da jos din el?
L-am vazut in poze, e frumos. Sa-l foloseasca sanatoasa!

Noi am facut aluatul in masina de paine, l-a batut bine de tot, l-am lasat la crescut, l-am scos si intins si dupa ce am pus in el nuca si rahat, l-am pus in forme si l-am bagat la aragaz pentru copt.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

io nuca nu am. incerc cu migdale pisate.

am fost numai pe drumuri azi cu nicoala inclusive :) i-a placut la mimoza. si-a facut somnul de pranz in carut :))

ma apuc de "sarmale". darling tinem pumnii la piftie daca tii si tu pumnii la tortu meu cu crema de zahar ars fara gluteni si lapte, dumnezeu stie ce o sa pun in el. ah, stiu, il fac cu fructe de padure :)))

malinas, multa sanatate si voua.

Mergi la inceput