Fluturasi de martie-aprilie 2011 (103)
Raspunsuri - Pagina 2
roxy_s spune:
anamira a mai crescut si burticuta ta putin
iony iar ne-a lasat multi pupici si ai fugit
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
roxy_s spune:
fetelor care carucioare sunt mai bune acelea cu roti de cauciuc care se umfla sau acelea cu roti duble mai micute?
AMR 9 sapt!!!
strumphitza spune:
am revenit, am citit tot din urma, dar nu stiu de ce nu am nici un chef sa mai scriu nimic, scuze fetele .... stau si ma gandesc, mi-e mintea numai la visul ala urat de azi noapte si repetat mi-e dor de parinti si surori
mai bine nu mai dau pe aici sa nu va stric cheful pana nu mi-oi reveni...va pup si aveti grija de voi
_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole
roxy_s spune:
strumphitza sper sa-ti revii repede. iesi la aer, la o plimbare, dormi putin la pranz poate te ajuta.
AMR 9 sapt!!!
roxy_s spune:
bb_yasmi la bebe ce mobila i-ai luat, ce culoare?
AMR 9 sapt!!!
roxy_s spune:
fetelor am dat comanda si de carucior ca la cat m-am uitat zilele astea peste tot n-am gasit nimic asa care sa-mi placa si nu foarte scump, asa ca il luam pe acela de care va zisesem.
AMR 9 sapt!!!
Deea99 spune:
Helou de pranz
am intrat doar sa va salut si sa ii spun lui Cami sa se linisteasca
Pisuc a punctat ff bine ...nu neaparat si nu tine de cardiaci in fam ..acesta boala....ti-am zis ca nici eu nu's asa intrata in panica
eu mai mult sunt trista ca am de umblat prin doctori si imi e greu si cu deplasearea de laa mine de aici si ca nu am cu cine lasa fata
de aceea urasc eu toate astea
dar 90% eu nu ma gandesc ca am asa ceva..doamne fereste!!!!
aseara am sunat si verisoare de la inst. de hematologie ....nu era sigura daca la ei se fac toate testele..a zis sa o mai sum luni sa intrebe pe sefa ei
o parte se fac acolo , dar mi-a zis exact ca si Pisuc ca acum la varsta sarcinii mele nu mai sunt atat de ok....ar fi trebuit faccute, cel putin cateva teste de coagulare odata cu analizele de la inceputul sarcinii...si ea zicea de proteina s, c fibriogen, aslo si parca a mai zis ceva...astea mai uzuale...nu cele care se intra mult in problema, sa zic asa
caci astea cica se fac si la finalul sarcinii
acum si ea m-a mai linistit
Pisuc ms de PM....ca drept rasplata daca vrei un desert bun bun de seara de craciun ..iti trimit reteta de un tort....nu necesita coacere....se face putin pe foc..dar iese tare bun..eun fel de diplomat sau e chiar diplomat facut in casa
dar nu se compara cu cele din comert
He he Anaxena....tu asa devreme vrei sa nasti?
lasa nu te supara pe printesa...e si ea micutza
Asa am patit mai Roxy , da nu am si eu afinata sa mai trag cate-o gura din cand in cand.....nu am tinut la bautura....dar sincer nu mai vreu sa vad vin rosu in fata okilor
gata fug la spancul meu de pe foc si revin sa continuii lectura de la pag 18 din cap trecut sa vad ce ati mai facut
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
pisucmic spune:
Deea draga, daca imi trimiti reteta tare multumesc! Cred ca voi incepe cu cheeseckae ca mor de pofta, dar mai e si Anul Nou, si Sf Ion...
Cami, ai PM
Strumfi , tare-s rele visele urate si mai ales cand sunt cu familie; rugaciunea si inseninarea e cea mai buna solutie, si da-le un telefon sa te asiguri ca sunt bine si sa le spui ca ii iubesti!
Ama, am dat Like la blogul tau, si al meu sot dupa mine - ai asa retete faine!
Fetelor dragi, am fost la cumparaturi, am fost harnici si matinali si am luat perdea de cada (geniala, transparenta cu pesti aurii/potrocalii pe ea, din aia de indeplinesc 3 dorinte ) de la BRICOSTORE, accesorii de bucatarie de la IKEA, am gasit scaune pentru birou, deci super-avansam!
Acum ma pregatesc de masa si somn, diseara mergem ca in fiecare WE la Sf Nectarie sa ii multumim si pentru saptamana care a trecut! Si care a fost tare minunata, aseara a fost un balet in burtica lui mami, m-am distrat asa de tare!
Va pup, sa va odihniti bine!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
viss spune:
buna, si de la mine. ca sa nu mai zic dimineata- ca nu mai e
strumph- eu m-am culcat la 12.30 si la 5.30 balabaneam la bucatarie, nu ca sa mananc, sa stau pe geam un pic - in speranta ca frigul ma molesi si ma va trimite din nou la somn, am filozofat ca-n alte multe seri pe scaunel, apoi m-am intors in pat si am gaist o emisiune pe discovery- cu incepurile anesteziei, cu experientete pe care si le faceau medicii inventatori pe ei insasi dupa un timp, am adormit..
- de cand v-am zis ca am renuntat la numele baiatului, visez noaptea diverse combinatii la care eu dau raspuns ca nu-mi plac- tot in visziua nu ma gandesc la asta, dar de 3 nopti visez numeiar dc tu te gandesti ziua la ai tai- ceea ce e si normal, mai ales in perioada asta, normal ca framantarile sa se reflecte in visele noptiidin pacate de multe ori in viata treb. sa facem alegeri, asa ca tu acum treb sa te axezi- ceea ce si faci majoritatea timpului, pe cea mai importanta dintre ele - Nick-ul tau cel drag. stiu ca ti-e greu, te inteleg..sa mai treaca un pic
25 SA+ mami de 2 buburuze:
madutza_bra spune:
pisuc, sa folosesti cu placere cumparaturile de azi
strumphi, buna idee sa vorbesti cu toti ai tai la telefon, sigur te vei mai linisti putin
roxy, ce carut ai comandat pana la urma?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png