Prietene la bine si la greu - 92

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatzaa!
Fiimea a dat-o iar in cealalta extrema, sta toata noaptea cu tatzi in gura
Dankutza, vad ca ai sintetizat tare bine raspunsul cu papicile pt cupilasi pt dimineata si seara.
As mai adauga seara:
-cuscus cu legume/banana si mar
-conopida/dovleac cu branza de vaci
-pure de cartof facut cu lapte vaca si putin unt
-iaurt cu biscuiti
-banana cu iaurt

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaaa

din plin ca sa aveti spor saptamana asta

Licurici, te loghezi pe blog si ajungi la pagina dashboard. Acolo ai butoane: new posts, edit posts, comments, settings, design, monetize si stats. Apesi pe design care te duce intr-o pagina de Edit layout si ai Add and Arrange Page Elements.
Sus ai antetul unde scrii titlul, apoi poza etc. In dreapta ai Add Gadget, se deschide o fereastra noua si ai lista in stanga: Basics, Featured, Most popular, More Gadgets. Te duci pe Featured si-l cauti pe cel cu icon de Picasa, care se numeste Picasa Photostream, dai add, se deschide alta fereastra, unde ai campuri ca trebuie completate. Dai save si te duce iar in pagina initiala cu Edit layout. Acolo poti rearanja gadget-urile.

Apoi, cand scrii o postare (sau o editezi), in partea de jos ai o caseta numita Labels for this post si acolo pui eticheta. De ex pui Craciun, decoratiuni la aia cu globuri, la altele jucarii, brose etc.

Daca cumva nu te descurci, imi trimiti parola pe pm, iti mesteresc eu pe acolo si ti-o schimbi tu mai apoi.

Hai ca dau refresh sa vad ce-ai facut

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

stai monis ca is cu matzoaia in brate, o adorm si incerc sa imi prind urechile pe acolo!
multam frumos!

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Da Licurici am intrat in vacanta.

LumiRichard spor la impachetat. Iti urez zbor placut

Mergi la inceput

Monis, ceva ceva am mesterit, nu imi reuseste aia cu etichetele, am intrat sa imi modific postarile, am bifat acolo 'utilizati etichete' dar nu imi apare nicaieri nici un camp unde pot scrie eticheta...

Firefly's shop

Mergi la inceput

Monis, mission accomplished
Mai am eu vreo doo nelamuriri da te pm-uiesc, ca aici deja am umplut pagina cu offtopicul meu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunf23

buna laura,
Scuze ca intervin in discutiile cu alte mamici, dar ma uitam pe forum si am vizualizat si eu atat blogul cat si albumul picassa. Sunt superbe produsele tale.
Sa iti traiasca fetita si apropo, baietelul meu e nascut pe 4.11.2009
O seara buna si sarbatori fericite tuturor!

Bine ai venit. Baietelul tau este din odiseea fulgusorilor, adica a copiilor nostrii. Sa scrii mai multe mesaje sa te putem citii in timp real, acum esti moderata si nu iti vedem mesajele imediat,sa nu crezi ca esti ignorata. Spune mai multe despre voi

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Bonjurica,
o saptamana frumoasa cu spor in toate sa aveti! (ca a mea a inceput cu curu in sus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

HelloRaspuns la catalog(Monis,Ralunoi facem bine,ocupati toata ziua cu alergatul si exploratul asa ca..no time for forum Dar nu ma plang deloc, imi place la nebunie perioada asta si am un motiv intemeiat sa vreau sa petrec timpul cat de mult pot cu bubu meu pt ca de pe 10 ianuarie incep munca Pe de o parte sunt convinsa ca vor exista multe beneficii: va papa mai bine(neavand non-stop tzitzi around), va fii mai putin dependent de mine(cu bunicii e asa cumintel si se joaca frumos,doarme...) si cel mai important,voi castiga un salariu chiar f bun pe criza asta,iar sacrificul de a merge mai repede la servici tot pt puiul il fac Sper si am incredere ca va fi bineAm citit aproape tot dar tb sa ma adun un pic sa raspund catorva fete. am retinut ca Monis[/] e la bucovina si am vz poze de vis de acolo,cu Santi iubaret de matze, Laurici cu maini fermecate(tine-o tot asa, Bubu in zapada,superb, Mateiutz ce mare si frumos s-a facut!!!, [Floricik bafta in noul business,tin pumnii sa fie bine cu Zburly la bunici,Simina-o scumpa si o frumoasa Maya.E haioasa rau si ce papacioa ai acolo Smara-ce frumos ca ai vz micul samburel,Dankutza - e o bijuterie ,o nestemata Pinky, o ador ... sigur am uitat ceva...o sa revinAndreiu papa multumitor, e un grasun(11,500 kg) si vreo 77-78 cm, zice toate alea, imi arata parul,nasul,gura,ochii,urechile,cum se pune caciula pe cap, cizmulitele in picioare..etc Se plimba singur peste tot si n-a luat nici o cazatura cu urmari(Doanme ajuta sa nu ia nici de acum incolo). Am iesit si noi cu sania,a fost incantat. am luat o sanie din Cora, seamana cu cele vechi,din copilarie,din lemn cu cadru metalic si cu spatar. sunt f multumita de ea,am dat 80 RON. Fular la gura nu punem nici noi, pedi a zis ca mai rau ii fac, transpira si aburii aia reci ii inhaleaza deci...nu bun. Oricum nu-l suporta pe guraRevin ca se trezeste si tb sa papam

Mergi la inceput

RamoniXX, ce ai patit?
Cory, bafta sa te acomodezi repede la serviciu, si piticul tau cu bunicii! Daca zici ca si banutii vin pe masura efortului, chiar ca se merita!
Raluci, nu mai zici nik?
vaz ca toata lumea e in pregatiri pt Craciun..

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput