Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noapte buna

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

FELICITARI MADA!!! MULTA SANATATE!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Mada!!! Bine ai venit bebe Matei!!

Bebelu nu e vorba mami de unde o simt ca ma loveste, ci de unde sughita, stii si tu cum sughita, ca nu se simte in tot corpul lui bebe; si ea s-a simtit sus, la sternul meu; sper sa ma insel, luni am eco si aflu. Intre timp ma rog de ea sa se intoarca iar, a mai sughitat o data, mai jos, dar nu jos-jos (ea sughita sub linia chilotului).

Noapte buna burticilor!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

FELICITARI MADA!BUN VENIT PE LUME BEBE MATEI!
SHINES-Eduard este absolut superb...abia asteptam sa vad poze cu el.Refacere usoara si sa fiti sanatosi.Nu ati fost deloc singuri.Noi toate ne-am rugat si ne-am gandit la voi.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Noapte buna burtici.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

angie, off, pare rau ca trebuie sa stai fara sot, dar o sa treaca repede timpul si uite acuma craciunul si o sa fiti impreuna. oricum, ne ai pe noi pup fata sa treaca

tunde, daca da rezultate sprayul ala sa imi zici si mie

missexy, raspund cu intarziere, ai putea sa incerci niste rennie, eu le pap ca pe bomboane ca sa isi faca un efect

loutzy, off, neseriosi mai sunt si dr astia.. ar putea si ei sa spuna de la bun inceput ca nu vor sa vina sa asiste la nasteri si asa am stii si noi incotro sa ne orientam. incearca sa nu iti faci griji prea mari desi stiu cat de neplacut e sa te simti de izbeliste. stiu cum e sa te lase dr balta cam pe ultima suta de metri.

bebelu, mai tine=o un pic pe buburuza la caldura. stai si tu mai linistita si nu mai colinda prin oras. stiu ca poti sa incepi sa ai si contractii de la frig, sau cel putin dr mea asa zice.si da, astea pot fi indicatii de inceput de travaliu. pup fata

lorich, esti sigura ca s-a intors??ca stii ca si eu m-am plans de dureri , contractii ore la rand si dr a zis ca e travaliu fals si sa nu imi fac griji.stiu ca suna cam idioata intreabarea mea, dar imi dai emotii..uff, vreau si eu un eco acasa sa ma trag cu ochiul din cand in cand ce face domisoara mea

Raluca 35s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

SHINES, IRINUKA...

acuma am vazut si eu pozele cu bebeii...sunt adorabili...vreau si eu!!!!!!!!!!

Raluca 35s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Mada felicitari pt cavaler sa fie sanatos si sa va aduca numa bucurii in viata.

Am vazut si printisor de Simona si Irinuka sunt minunati amandoi si mi-a placut ca au deja plete . Sa fie sanatosi si sa trecem peste colici si alte neplaceri.

Ma gandeam sa va propun ceva.....fetele care vor si cred ca atunci cand or sa le ramana mici hainutzele la bb, sa incercam o campanie pt piticii internati in spital, pt amanunte va dau pe PM. Noi o sa facem ceva insa am inteles ca vin f multi copii nou nascuti fara posibilitati materiale prea mari si le-ar prinde bine sa aiba spitalul aceste hainutze pt folosinta. E vb de Sp.Victor Gomoiu.

38 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!
TUNDE, pupe mama pe ea, de grijulie! ne-a facut lista de absente!!!
aici sunt, am venit direct din pat si m-am infipt in DC.

asa ca...

BINE AI VENIT PE LUME, MATEI NECTARIE!!!
si FELICITARI MADA!!!

la noi a intrat soata ieri pe DC, pentru ca m-am tot vaitat de durere de picior, si bietul de el a intrat sa vada daca e normal.
voi aveti asa ceva? ma sageata cand ma asez (pe wc, in pat, oriunde) din sold pana in genunchi. si sagetatul e atat de tare ca devin rigida si nu mai pot continua miscarea...
asa ca ieri seara - somn in loc de party la mine la serviciu

si ma sunau toti colegii, ca vineri, cu o seara inainte, fusesem la brad, ca a venit mosul pt copiii angajatilor :(

in fine. azi e o noua zi, probabil cu un bebe de la Zumzu,
asa ca pentru forte proaspete si majorete vrednice, va ofer micul dejun, insotit de o cacafica aburinda!

si

o zi frumoasa sa avem, fetelor!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata.
Uite inca o buburuza
FELICITARI MADA, BUN VENIT MATEI!
Sa fi sanatos si mancacios si mami sa aiba laptic!!
Simo, acum dau o tura sa-l vad pe Eduard.

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput