Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetelor,

Bebelu, poate fi semn de pregatire a travaliunlui. Am p prietena care s-a simtit ceva de genul asta timp de vreo 2 zile inainte de naster si in ziua nasterii i-a fost rau de la stomac apoi s-au declansat contractiile. Totul a fost ok.
Nu te speria...daca vine, vine, e ok. E perioada ok. La 37 de saptamani fetitele sunt gata. Pt baietei e mai bine dupa 38 de saptamani, dar oricum incepand ciu 37 de saptamani copilul e la termen. Abia astept si eu sa ajung acolo sa stau liistta.

Ieri am fost la doctor si m-a controlat. Mie mi se scurtase colul de pe la 32 saptamani si am tot avut perioade de cateva ore ( la fiecare cateva zile) de contracti dureroase, insa e bine, colul est einchis. Bebe foarte jos, insa se pare ca mai asteapta putin.
S medicul meu pleaca de pe 20 pana pe 26 din tara, insa mi-a spus de mai demult si m-a lasat pe mana altui medic, just in case.

Sanatate!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 35+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Missmj, sunt o mama d-aia rea, ca Patricia, care vrea sa nasca anul asta ca sa stea cu bebitza 2 ani pe banii pt care a muncit, d-aia O sa avem 39 s oricum la data respectiva, dr a zis ca nu sunt pb. Apropo de moralistele de care vb zilele trecute, imi povestea dr azi ca are mari pb cu viitoare mamici care vor cezariene sau nasteri provocate si au 35-36s pe la finalul anului, dar cu care nu e de acord si cu care nu se intelege deloc...

Nici nu ma gandeam la asa ceva roxx .eu am si spus ca as proceda la fel daca ar fi cazul,dar la mine este vb de 2-3 sapt si nu este posibil,iti dai seama.imi pare rau ca ai interpretat asa

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Lorich ..e posibil sa se mai si intoarc inapoi???????????
Am citit intr-o carte de a lui Jodie Picoult...scria o moasa ca femeile din America stau cu capul in jos...in sensul ca pui suportul de calcat rufe razamat de perete..te asezi pe spate si urci-urci picioarele pana numai capul ramane pe podea...poate ai nevoie de ajutor...si au f cazuri cand a functionat treaba..si bebe s-a intors...acu carte nu carte...Eu am spus-o

Momaaaaaaa ce metoda cu masa de calcat !!! Hai Lori sa te vedem !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Carmen, stai ma linistita ca nu am interpretat nimic, glumeam

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 12 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Tunde, si cam cat tre sa stai mama cu picioarele in sus pe masa de calcat?
Lori, ce zici, te bagi? Vin sa te tin de picioare?

_
BB e deja pe drum
bebe creste

AMR 12 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Carmen, stai ma linistita ca nu am interpretat nimic, glumeam

Hai ca am avut asa o zi proasta,cu starile mele de cacao,chiar am crezut ca te-ai suparat

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Fetelor care ati mai nascut ... ne trebuie un gentoi mare pt bagajul de spital ? sotul imi zicea azi sa iau un bagaj de mana,si sa iau si trollerul,hai frate ca mi se pare cam mult, nu?

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Lori, ia uite aici si aici. Unele chestii mi se par aiurea (sau sa zicem greu aplicabile), dar unele pot fi incercate fara pb..zic si io...

_
BB e deja pe drum
bebe creste

AMR 12 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Mai fetelor sa va dau un exemplu de nastere: sotia varului meu a nascut acum 2 ore, un baitel super sanatos; toata nasterea cu declansarea travaliului s-a intamplat cam asa: sambata trecuta pierdut dop, toata saptamana nici un simtom, azi vroiau sa se duca sa isi cumpere brad, s-au imbracat si cand sa plece ii spune lu varu-miu "bai mi se intampla ceva ciudat, imi curge ceva" i s-a rupt apa; au ajuns la spital si in 30 de minute s-a nascut un baietel, prin cezariana; mama se simnte perfect intr-o ora vb la telefon;
deci hai ca se poate sa fie si nasteri usoare; scuze daca am facut greseli dar super emotionata, parca as fi nascut eu;

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Lorich si eu eram sigura ca bbla mea s a intors si nu mai e cu capsorul in jos...1. din cauza ca nu ma mai durea inghinal si nu o mai simteam asa jos si 2.pt ca ma lovea si in stanga si in dreapta in acelasi timp
si cand am fost marti la dr....bebik era tot asa cu capsorul in jos
cine stie poate sunt gaze de la acuarele....si confunzi..parerea mea

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput