Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;de aceea are femeia 9 luni la dispozitite sa se maturizeze pt a fi mama ,sa se impace cu gandul ce o asteapta..si cum se apropie clipa esti tot mai sigura pe tine....off ce frumos am zis...oare chiar asa se-ntampla?
hai sa zicem -da

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac burticile ? eu am avut o zi de cacao,m-am bagat putin la somn,am dormit f prost,nu pot sa stau in fund,nici intinsa,nici pe stanga,nici pe drepta.ma doare spatele si simt presiune in burtica. sper sa treaca starea asta nasoala !
maimutzico,angie nasol ca barbatoii sunt departe de voi in perioada asta, o sa treaca repede !
tunde ce frumos zici tu acolo cum trecea durerea de burtica la bebe, pe pieptul lu tacsu la tv.deja il vad pe sot cu bebeloi pe piept,awwwwwww ce dragut !
loutzy si mie mi-a zis dr ca pleaca 2 zile de Craciun...ce sa le faci mai.asta e,daca ne apuca,nastem la urgenta cu dr de garda.dar oare de ce le dai o caruta de bani pe perioada sarcinii?ca sa fii sigura ca nasti cu dr respectiv.eu chiar am intrebat-o la inceput,si a zis ca nu-i prob ,bla bla.acum ma trezesc ca pleaca de Craciun
Moamaaaa ce soacre aveti voi, a mea e chiar OK pe langa ce aud de la voinu ma freaca cu telefoanele,nu il plange pe sotul,a fost ea a naibii acum 10 ani cand ne-am cunoscut si stateam pe la ei,dar eram si eu mai mica si mai prostuta.acum n-am treaba cu ea,mai ales ca nu stam impreuna.
Si eu am luat batista bebelusului,dar ma intreb oare se foloseste in fiecare seara ? sau mai bagi pompita ? eu tin minte ce se chinuia sormea cu pompita,se zbatea ala micu' si plangea intr-una,abia ii scotea 2 mucisori.
Mai trebuia sa zic ceva,dar nu mai stiu,m-a cam lasat memoria,stiti voi

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

test de semnatura

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 12 ZILE!!!!
test reusit

Mergi la inceput

ralustai cumintica in patut sa treaca agitatia bubei
roxxdeci si tu nasti anul asta sigur !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

roxx dar de ce iti provoaca nasterea mai devreme ? scuze daca ai zis si am ratat mesajul

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai fetele eu m-am lamurit cu ce mi s-a intamplat ieri - as abrusc si din senin (sa ma esprim asea).

Si sunt so-cat-ta!!!!!!

V-am povestit ca se misca de-mi dadea dureri mari, ca la ciclu, ca la nasterre...apoi contractii zeci...ei bine azi dupa ce am stat ca un ou, dupa ce am papat si m-am bagat la nani...ghici cine sughita si unde????
FIFI !!! SUS!!! INTRE COASTE!!!
Mai, bazdagania s-a intors aseara cu capul in sus....de asta miscarile si durerile mari...si cu intoarcerea ei a declansat avalansa de contractii..am avit noroc ca nu s-a declansat travaliu adevarat!!!
Luni merg la eco si voi vedea...dar eu nu stiu ce sa fac sa-i grabesc intoarcerea inapoi....bag 4 labe, bag mers prin casa...ma gandesc ca asa cum a avut loc sa se intoarca sa se mai duca o data..cu cat trece timpul nu va maia vea loc ..si nu vreau cezariana!!!!

Tunde si da, stiu ca ai si tu un exemplar destul d ebun d ebatut!!! Cu soacrele, faceti ca mine - expediati din tara!!! Merge minunat!!!

Va pup, ma duc sa mai negociez cu zgatia mea....sa se duca la locul ei,..ca n-am chef s-o trag de craci!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

pupici/ma duc sa ma intind un pic...iara am ajuns la calculatorul din muzeu..p scaun stau..baietii m-au alungat de la laptop...cica-s dependenta

da vin Eu in control inainte de nani..asa fain ningeee

Mergi la inceput

Lori esti sigura ca sughit era?poate cine stie ce ai simtit tu acolo,sper sa nu ai dreptate si la eco sa fie cu capul unde trebuie !!! din cate stiu eu are timp pana in sapt 35 sa se intoarca...daca imi aduc bine aminte din ce citeam.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tunde

Missmj, sunt o mama d-aia rea, ca Patricia, care vrea sa nasca anul asta ca sa stea cu bebitza 2 ani pe banii pt care a muncit, d-aia O sa avem 39 s oricum la data respectiva, dr a zis ca nu sunt pb. Apropo de moralistele de care vb zilele trecute, imi povestea dr azi ca are mari pb cu viitoare mamici care vor cezariene sau nasteri provocate si au 35-36s pe la finalul anului, dar cu care nu e de acord si cu care nu se intelege deloc...

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 12 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Lorich ..e posibil sa se mai si intoarc inapoi???????????
Am citit intr-o carte de a lui Jodie Picoult...scria o moasa ca femeile din America stau cu capul in jos...in sensul ca pui suportul de calcat rufe razamat de perete..te asezi pe spate si urci-urci picioarele pana numai capul ramane pe podea...poate ai nevoie de ajutor...si au f cazuri cand a functionat treaba..si bebe s-a intors...acu carte nu carte...Eu am spus-o

Apropo;interesant Eu simteam cand s-a inrtors cu capul in jos...2 zile primeam suturi in stanga si-n dreapata..ma gandeam asta face spagatul....era p lateral..maini si picioare nu mai stiam in care parte sa ma apar..si dupa aceea a duoa zii simteam picioruse in ficat si apasarea aceea in zona pelviana..aparui si hemoroizii..era clar..nno am fugeat

Mergi la inceput