Buburuze de Ian-feb2011 - BV MADA!HAI ZUMZU !(145)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

loutzy-saracuta de tine...eu as luao la bataie pe doctorita ta.dar poate ai noroc si vei naste cu ea.un mare sa mai treaca din suparare.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura multumim pt cap nou

am intrat, am citit si acu va zic repede 2 vb si ies ca nu ma simt in stare sa stau la calc.
de la 7 dim de cand m-am trezit, buba a lovit groaznic..am zis k na..s potoleste..nimic.. la 11 m-am apucat de un pic de curatenie prin camera..ea nimic.. am iesit un pic pana in cora sa mai iau pampers, sosete si vata...groaznic..niste lovituri de ziceai k vrea sa iasa frate...cum am intrat in magazin, m-a plesnit o greata si ameteala.de am zis k pic acolo. m-am pus p vine, am stat linistita, nimic nimic..din ce in ce mai rau... pana la urma am luat repede ce aveam nevoie si urgent aksa..am stat in pat. abia mi-am revenit cat de cat.
nu stiu ce a fost cu episodu asta..dar a fost groaznic.
nu mai zic k mama si socrela roiau in juru meu k poate ma apuca nascutu.
asa k va las. ne auzim maine si noapte buna fara incidente

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 12 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Bebelu' sa te faci bine. Ia-o incet.(si nu uita sa ne anunti daca-ti trebuie motatele,da? )
Tunde esti o terorista.
Eu am noroc cu soacra-mea ca e ... in Italia. Asa ca...nu ne cotim pe aici. Acum sunt cu mama, sper sa fie ,,cuminte'' si sa ne intelegem.
Angie - las' ca stai cu noi. Stiu cum e cand nu-i omu' acasa!!
Baaaai, ce seri de sambata - al meu inca lucreaza si eu stau cu mama .
Va pup, merg sa pun un film

37 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebelu stai cuminte sa treaca

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde da-da-da ! Draga de tine...

Laura stiu cum e sa iti spuna ca s-ar putea sa nu vina. Si pe mine m-a stresat ceva timp cu asta si mi se pare chiar nesimtire sa te anunte acum pe ultima suta de metri. Imi pare rau si sper s-o rezolvi paana la urma! Tinem pumnii!

Angie pupicuti dulci la fata scumpa. Hai ca acum vine Craciunul si apoi tre' sa nastiiiii!!! Mult a fost, putin a ramas. Parca saptamana trecuta am vent la mare si ne-am cunoscut!

Ralu hai nu ne da emotii. Stiu ca week-endul asta nu s-a programat nimeni la nascut... dar totusi! Zi-ne daca e rost de galerie, de motate! Suntem aici pentru tine!

HAI MADA23

HAI ZUMZU

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

maimutica - merci de lamuriri. N-am luat niciodata de pe-acolo si eram curioasa cum functioneaza.

lucia - batista aia a bebelusului o folosim si noi (alta marca) si functioneaza excelent.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eu bobinez pe aici...ma invart dintr-o parte in alta. Am terminat cu curatenia de tot azi, gata. Sunt mandra de sotul meu ca a bagat saracul la treaba...si io din varful patului: da-i si pe acoolo, si in coltul ala, ai uitat sa freci nu stiu ce maner de sertar dar s-a conformat, ca sa nu ma mai auda ca ma miorlai pe aici. Nu prea ii sta lui in fire, dar de data asta s-a autodepasit

In rest, tricotez de zor la un puloveras rosu cu fulguti albi. daca mi-ar fi spus cineva acu 3-4 luni ca o sa stau ca o baba sa tricotez, nu credeam nici in ruptul capului asa ceva...dar uite ca nu se stie niciodata ce ma poate apuca!

Am pregatit listute, bani, instructiuni, mai vreau sa ajung luni sa-mi aranjez freza si sa-mi fac manichiura (a se citi scurtare de unghii, cred ca o sa fie cazul) si, gata, pot sa nasc...totul e pregatit.
Adevarul e ca sunt si eu surprinsa cu cata liniste astept nasterea, m-am tot gandit ca m-o apuca vreo panica, teama, agitatie ceva. Ei bine, nimic, sunt foarte optimista si abia astept!
Asa ca indraznesc sa bag si un AMR la semnatura. Daca nu vine singura pana pe 30, am stabilit sa merg sa imi declanseze nasterea.

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu nasc...sau asa zic momentan.
credeti k asta e un semn care sa imi dea de gandit???
nu am contractii, nu am nimic altceva.
mai las dc-ul deschis..si mai arunc un ochi mai incolo p aici

Abramburica deci si pe tine te-am molipsit???

Pampersu premimum care care a aparut acu, am inteles k e ff subtire. si din cauza asta, trebuie schimbat mai des. asa am inteles de la alte mamici. eu am luat din ala normal. punga albastru cu galben. 42buc cu 30ron. nu am gasit mai mare.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 12 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

test de semnatura

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 12 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Laura multumim pt cap nou

am intrat, am citit si acu va zic repede 2 vb si ies ca nu ma simt in stare sa stau la calc.
de la 7 dim de cand m-am trezit, buba a lovit groaznic..am zis k na..s potoleste..nimic.. la 11 m-am apucat de un pic de curatenie prin camera..ea nimic.. am iesit un pic pana in cora sa mai iau pampers, sosete si vata...groaznic..niste lovituri de ziceai k vrea sa iasa frate...cum am intrat in magazin, m-a plesnit o greata si ameteala.de am zis k pic acolo. m-am pus p vine, am stat linistita, nimic nimic..din ce in ce mai rau... pana la urma am luat repede ce aveam nevoie si urgent aksa..am stat in pat. abia mi-am revenit cat de cat.
nu stiu ce a fost cu episodu asta..dar a fost groaznic.
nu mai zic k mama si socrela roiau in juru meu k poate ma apuca nascutu.

pot fi si semne de declansarea travaliului...insa vremea asta isi face de cap cu femeile gravide...cand vine front multe femei nasc le afecteaza...dar speram sa fie ceva trecator...poate fi si de la tensiunea oscilanta.....odihneste-te sa ne auzim de bine

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput