subiecte vechi de peste 5 ani
Raspunsuri - Pagina 8
casandra spune:
Balanta, una e sa il iubesti si sa il accepti asa cum este si alta sa nu prea ai alte variante si sa inghiti in sec.
Aici unde e fericirea?
Fericirea nu ti-o aduce barbatul si nici nu ti-o ia inapoi cand pleaca :)
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Exact! De maine domnul meu sa o satisfaci doar pe amanta, pe mine sa ma lasi in pace. De maine vreau sa fiu nefericita! Asa trebuie, asa e 'cultural', asa am vazut in filme, asa se cade, asa ar fi facut si mama si bunica. Acum trebuie sa sufar. Si cum as putea sa fac asta mai bine decat ingropandu-ma in singuratate, renuntand la placerile trupesti, si 'descurcandu-ma cum pot' cu viata. Vreau ca seara dupa ce culc copiii sa stau singura in fata televizorului si sa imi intorc viata pe toate partile. |
Si de ce crezi ca o femeie care nu se lasa calcata in picioare este nefericita? Cred cu tarie in casatoria pe viata,in casatoria fericita cu bune si cu rele,dar de aia e casatorie,sa fie intre doi oameni. Daca vrea mai multe sotii sa se faca mormon sau musulman,dar nu sa imi calce demnitatea si feminitatea in picioare. Eu as fi mai fericita fara un sot care ma inseala. La fel ca si alte femei inselate as ajunge sama intreb muulte,mi-ar scadea stima de sine... Eu am avut un caz in familie de sot cu relatie paralela : parintii mei. Dupa un an jumatate,in care mama mea a incercat sa il faca sa o vada din nou ca pe sotia ideala,a cedat si s-a sinucis. Nu a mai putut suporta intrebarile : ce are ea si nu am eu,ce face ea si eu nu pot face,cu ce gresesc? Credema ca a facut tot ce i-a stat in putinta. El nega cu nerusinare desi l-au vazut multi,inclusiv eu. Se purta groaznic cu mama ,dar nu voia sa renunte la nici una dintre ele. Acum e cu amanta,dar nici cu ea nu e fericit , NU E CA MAMA,asta ii reproseaza aproape zilnic. Ce vreau eu sa subliniez cu asta? Nu toate femeile sunt puternice,sa puna punct si sa o ia de la capat,dar eu nu as sta sa sufar,sa ajung sa nu mai pot de durere . Mi-as cauta fericirea in alta parte. Nu inteleg de ce ai scris cu atata indarjire citandu-ma pe mine ,ca daca te-ai desparti de un sot adulterin ai fi nefericita,dar traind alaturi de el si impartindu-l frateste cu o alta ar fi fericirea intruchipata! Nu mai bine sa o sune Kiwwy pe cealalta sa se mute impreuna,sa scape de naveta sotul?
Lali si de Paul ( 01.10.2009)!
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
vikinga spune:
Daca Kiwwy zice ca e fericita asa, ca abia in anii astia s-a descopeit pe sine si a invatat sa fie fericita cu ea insasi si cu celelalte lucruri pe care viata i le ofera, de ce trebuie neaparat contrazisa?Noi femeile suntem f diferite. Un deranj acolo tot trebuie sa fie inselatul asta, chiar si pentru ea, dar cred ca e destul de matura sa-si faca balanta singura. Nu a pretins ca situatia ei e ideala ca in povestile cu printi si printese, nu v-a urat si voua la fel, e viata ei la urma urmei. Si nu e frumos sa facem o femeie sa se simta mizerabil, doar pt ca e altfel.Nu intra in topul norocoaselor cu 10 pe linie, dar momente de fericire are inca dreptul sa aiba!Fericirea e adusa doar de barbati in vietile noastre?In caz de divort, cred ca cele care sa repun rapid pe picioare, is tocmai femeile care au invatat sa fie independente din cit mai multe puncte de vedere. Nu doar material, ca doar pe el se bate moneda in zilele noastre, dar mai ales emotional!Sa aiba un venit, ori ban pus de-o parte, pentru siguranta, e minunat! sa stie sa aprecieze viata si bucuriile pe care le aduce ea in fiecare momentel, sa invete ca oricum ar fi, ele nu or sa moara intr-o nefericirea profunda la prima miscare gresita a barbatului.Asta ar trebui sa invete toate femeile, casatorite ori ba, liana dpdv material ori emotional, da siguranta doar pt moment.Poate asta e prima ei faza de adaptare, poate in anii astia "s-a pus pe picioare" emotional si financiar, poate a folosit timpul asta si ca timp de "gindire" dat ratacitorului si cine stie, daca o vrea sa-l lase, o sa fie chiar f pregatita sa infrunte viata f bine merci!Eu nu as transforma-o cu asa usurinta in mama victimelor.Aaaah daca si acum dupa 5 ani era vai de ea nefericita, plinsa, slabita emotional, la pamint, in depresii, la mm de sinucideri si mai ziceti voi, toate astea din cauza inselatului, altfel as fi gindit!Eu zic ca se regaseste, se reconstruieste, ii place de ea acum(bravo, e minunat!), pe linga ce a pierdut uitati ca a si citigat, s-a cistigat pe ea, si asta e un mare plus! Daca ea a dorit sa faca toatea astea inca fiind intr-o casnicie, e alegerea ei!Nu toate femeile pot sa faca astea cu toate greutatile ce vin dupa un divort.Grija si stabilitatea copiilor, e cit de cit protejata, asa ca s-a putut concentra mai mult pe ea, fara grija ca le face rau.E si asta o varianta!De ce trebuie sa intre toate femeile intr-un tipar?Acum insa sper ca nu o voi auzi asa si pt alti 5 ani. Pentru ca unei femei, care stie sa se pretuiasca, care stie ca poate fi fericita oricum, are nevoie si de iubirea unui barbat, are nevoie de ceva pasiune, dragoste fizica si o inima frinta colo:) E ca apa pentru flori!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta Acum, la 50 de ani, chiar daca as vrea sa divortez, nu mai e asa usor ca atunci sa plec neuitandu-ma in urma...am multe prietene divoratate, cu sau fara copii, au trecut anii, sunt singure de 2,3,4,5,ani si nu le mai usor si nici nu sunt mai fericite...au fost poate fericire cand au scapat de "nebun". porma, cand au trecut anii si nu le-a mai calcat nimeni pragul nu a mai fost asa o mare fericire. Doar liniste si uneori prea multa. |
Si erau mai fericite daca ar fi avut alaturi dobitocul de 50 de ani ?
Adica ar fi avut inca 20 de ani de kkt, scuze expresia, asta le-ar fi facut mai putin singure ???
Scuze.
Eu sunt o candidata perfecta pt singura la 50 de ani. Pardon, pe atunci voi avea 2 catei deci nu singura-singura
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***
XIO spune:
citat din mesajul lui accept92
Clar, asa si eu cand eram studenta. Cand ai copii cu un om despartirea de el e fie o iluzie, fie dureroasa pentru copii, fie amandoua. In contextul in care vorbim doar despre infidelitate. Cat despre orgoliu, recunosc ca nu mi-a decis niciodata viata, cu atat mai putin o va decide pe a copiilor mei. Crezi ca merita sa treci copiii printr-un divort pentru orgoliu? |
Nu mai sunt studenta, in caz ca asta are vreo relevanta ina cest context.
daca unul din parinti este nefericit se rasfrange tensiunea si asupra copiilor.
E adevarat ca acestia sunt o scuza buna, devii martira ca vezi Doamne, suferi si induri pt. copii cand de fapt o parte din aceste femei sufera si indura pt. ca le este frica sa divorteze.
Fiind un copil cu parinti divortati te asigur ca nu lasa traume atata timp cat parintii sunt lucizi si pun inainte binele copilului si nu binele lor personal (adica razbunarea).
Nu as fi preferat sa stau intr=o familie fictiva in care tata face sex cu vecina, mama face sex cu vanzatorul de la aprozar si acasa se zambeste fals. Ca si falsitatea asta se opreste candva. Ca sa nu mai spun cat de vinovata m-as fi simtit daca ai mei ramaneau impreuna si isi stricau viata pt. mine.
Spui ca nu sta fericirea in barbatul de langa tine si 2 mesaje mai apoi spui ca daca divortezi esti nefericita. pai? Cum e pana la urma?
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisam102 Dar eu am si relati si bani si cunosc legea. |
accept92 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Si erau mai fericite daca ar fi avut alaturi dobitocul de 50 de ani ? Adica ar fi avut inca 20 de ani de kkt, scuze expresia, asta le-ar fi facut mai putin singure ??? Scuze. Eu sunt o candidata perfecta pt singura la 50 de ani. Pardon, pe atunci voi avea 2 catei deci nu singura-singura Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" *** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg *** |
Bunica din partea mamei s-a casatorit din dragoste la 16 ani si pe la 35 de ani a iertat un adulter destul de serios, amanta gasita in casa si tot tacamul. De fapt nu stiu cat a iertat, dar a ramas in casnicie. Acum ea are aproape 70 si bunicul a trecut de 80. E bine ca se au unul pe altul, asa pare din eterior, se cearta cu foc, se tin unul de altul sa nu cada, isi tin de urat la batranete cum s-ar zice.
Bunica din partea tatalui s-a casatorit gravida fiind cu altul, din interes evident. La 50 de ani si dupa alti 3 copii ce au urmat celui 'din flori' nu a mai rezistat si a divortat. Bunicul nu era infidel, dar ea nu l-a iubit niciodata. E greu sa suporti un om pe care nu-l iubesti cred. A divortat si se simte foarte bine singura, nu se plange niciodata ca nu e cautata de copii sau de nepoti. Dintre cei 4 copii, doar o fata, matusa mea, tine legatura cu ea. Bunica din partea mamei e vizitata de 2-3 ori pe saptamana de mama, vorbeste odata pe saptamana cu cealalta fata plecata din tara, se viziteaza cu toate vecinele, merge la biserica, e foarte activa, il are pe bunicu...si totusi se plange mereu ca nu e sunata si vizitata suficient.
Oamenii sunt foarte diferiti. Nu cred ca o femeie care iarta o infidelitate o face pentru copii si nu cred ca nu mai poate fi fericita in cazul asta. Eu probabil sunt din categoria bunicii din partea mamei...decat sa stau in liniste prefer sa ma cert (o spun in principiu, caci cu sotul meu e imposibil sa te certi, el mai degraba tace cand se supara, spre disperarea mea). Daca mi-as ierta sotul nu as pretinde niciodata ca am facut-o pentru copii...clar, as face-o pentru mine. Dar daca nu ar fi un tata bun, daca ar chinui copiii, daca ar fi violent sau i-ar critica sau i-ar face sa nu se simta iubiti si acceptati asa cum sunt...atunci pot spune ca m-as sacrifica si ne-am desparti cu riscul de a ramane singura.
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui vikinga
Nu ati putea doamna cu Academia de Politie, sa mai ne lasati cu cele "relatii"! Ca irita descurcareala asta romaneasca(realtii+bani), la retina rau de tot, e a doua oara intr-o zi cind dau peste formularea asta a ta. Mai pe roamneste, ma lesi bre cu cea "putere" romaneasca?! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo |
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Ma mananca limba sa mai zic ceva, dar sigur imi iau avertisment. Cred ca banuiti la ce ma refer!
narcisam102 spune:
de ce vikinga ... esti invidioasa?!
Ei bine nu prea ai de ce...cand probabil pe la 20 de ani tu te distrai prin cluburi eu vindeam terenuri si faceam bani din imobiliare.
Academia de Politie am terminat-o la 30 de ani. Lucrez de vreo 4 ani.
Nu am nici o relatie si nici un caz bani din ce mi-a dat statul roman.
Crede-ma ca sotul meu dupa 15 ani munca de politie tot ce are este rata la masina.
vikinga spune:
mai io ca io, dar crede-ma barbata-miu, n-ar avea nicio invidie fata de barbatul tau, asa o femeie de femeie care distruge tatal copiilor cu relatii si bani, fara numar! oare copiii, cazuti la mijloc ce ar zice?zicea casandra ceva tare intelept, acum ceva timp, despre femeile care nu-si respecta barbatii si barbatii care nu-si iubesc nevestele.de acolo incep toate.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo