subiecte vechi de peste 5 ani

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui herra

subiectul, asa vechi de 5 ani, este despre o relatie paralela, despre implicarea acolo si nu in casnicie.
nu despre faptul ca s-a culcat intr-o zi cu alta.

In subiectul de acum 5 ani era vorba despre un mesaj cu pupic si negarea sotului. Cand sotul neaga, inseamna ca nu e chiar asa implicat. Iar acum dupa 5 ani nevasta face descoperiri. Nu se plange nicaieri ca sotul lipseste noptile de acasa, nu se mai joaca cu copiii, nu mai este prezent in familie.

Eu am un exemplu de relatie paralela in familie si e cu totul altceva. Sotul nu mai neaga, nu se mai ascunde, nu mai participa la intalnirile de familie. Nici nevasta nu accepta si il toaca. E un efort pentru amandoi sa ma stea in casnicie si nu inteleg de ce il fac.

Cele doua situatii par diferite.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Eu nu l-as mai accepta langa mine ,nu ar mai avea dreptul sa paseasca in dormitorul meu,daramite sa ii accept escapadele.

Exact! De maine domnul meu sa o satisfaci doar pe amanta, pe mine sa ma lasi in pace. De maine vreau sa fiu nefericita! Asa trebuie, asa e 'cultural', asa am vazut in filme, asa se cade, asa ar fi facut si mama si bunica. Acum trebuie sa sufar. Si cum as putea sa fac asta mai bine decat ingropandu-ma in singuratate, renuntand la placerile trupesti, si 'descurcandu-ma cum pot' cu viata. Vreau ca seara dupa ce culc copiii sa stau singura in fata televizorului si sa imi intorc viata pe toate partile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Accept, luam variata ta realista si cinica:

Sotiorul meu, amantul ideal... te doresc.... alege intre prezervativ sau sa o facem peste 6 luni cand vii cu analizele HIV, HPV, Hepatita B la sotioara ta dornica.... la aspectul asta te-ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Eu nu l-as mai accepta langa mine ,nu ar mai avea dreptul sa paseasca in dormitorul meu,daramite sa ii accept escapadele.

Exact! De maine domnul meu sa o satisfaci doar pe amanta, pe mine sa ma lasi in pace. De maine vreau sa fiu nefericita! Asa trebuie, asa e 'cultural', asa am vazut in filme, asa se cade, asa ar fi facut si mama si bunica. Acum trebuie sa sufar. Si cum as putea sa fac asta mai bine decat ingropandu-ma in singuratate, renuntand la placerile trupesti, si 'descurcandu-ma cum pot' cu viata. Vreau ca seara dupa ce culc copiii sa stau singura in fata televizorului si sa imi intorc viata pe toate partile.

Accept, de ce nu accepti si tu ca sunt alte femei care nu vor sa le spele chilotii dupa ce alte femei l-au dezbracat de ei?
daca divortezi sau te desparti de sot nu inseamna ca ramai nefericita si ca tarasti dupa tine o cruce.
Eu nu iti inteleg gandirea si nu as putea sa o adopt, orgoliul conteaza prea mult pt. mine si in opinia mea sa ma insele inseamna sa isi bata joc de ce ii ofer eu, dar nu ma mira ca alte persoane gandesc aa ca tine. mi se pare si normal din moment ce fiecare are personalitatea sa proprie si identitatea sa.
Ce spui tu nu inseamna ca nu iti iubesti sotul, ca poti accepta adulterul partenerului si pt. ca il iubesti atat de mult incat ai puterea sa il imparti cu altcineva doar ca sa il vezi fericit.

Eu as fi de 1000000 de ori mai fericita fara partenerul care ma insala, decat cu el. Pt. ca, asa cum spui tu, fericirea nu sta doar in barbatul de anga mine.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Off topic:

Kiwwi, ce iti mai face copilul? A inceput sa vorbeasca? Daca nu vrei detalii in "vazul lumii", astept si un PM de la tine. Sunt direct interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

...sunt multe cupluri care stau impreuna si nu se iubesc si fac sex fara sa se insele....
....sunt multe cupluri care stau impreuna si se iubesc dar nu mai fac sex si chiar sunt abstinenti
...sunt multe cupluri care nu se iubesc si nu fac nici sex si au relatii paralele doar pt sex
...sunt multe cupluri care se iubesc, fac sex impreuna dar au si relatii paralele
...stiu alte cupluri care nu se mai iubesc,nu mai fac sex ,care se inteleg si se respecta intre ei, dar fac sex cu altii, fiind un fapt stiut

pot fi si alte variante...toate exista si culmea e, ca si in unele si in altele , nu stiu ca persoanele respective sa fie prea fericite, ca daca sotul e fidel, altele sunt motivele de nefericire( ca la Morgano), ca daca sotul nu e fidel , dar nu are ce sa-i reproseze ca sot si ca tata , iar nu e fericire, ca daca e fidel si nici nu bea, nici nu injura si nu e mamos , e poate pagubos si nu aduce bani in casa( vezi pizinuca)...asa ca nu le putem avea pe toate...
deci daca vrem ca fericirea sa ne vina de la EI, cred ca ori avem de asteptat toata viata pe cineva perfect corespunzator ori ne traim viata ca si cum ar fi ultima zi...sincer, pt cate femei sunt, cam putini barbati si fideli, si tandri, si generosi, si...si...si...si...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu as fi de 1000000 de ori mai fericita fara partenerul care ma insala, decat cu el. Pt. ca, asa cum spui tu, fericirea nu sta doar in barbatul de anga mine.

Clar, asa si eu cand eram studenta. Cand ai copii cu un om despartirea de el e fie o iluzie, fie dureroasa pentru copii, fie amandoua. In contextul in care vorbim doar despre infidelitate.

Cat despre orgoliu, recunosc ca nu mi-a decis niciodata viata, cu atat mai putin o va decide pe a copiilor mei. Crezi ca merita sa treci copiii printr-un divort pentru orgoliu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Accept, luam variata ta realista si cinica:

Sotiorul meu, amantul ideal... te doresc.... alege intre prezervativ sau sa o facem peste 6 luni cand vii cu analizele HIV, HPV, Hepatita B la sotioara ta dornica.... la aspectul asta te-ai gandit?

Asta este o problema de rezolvat, nu un factor in functie de care sa decizi intr-o directie sau alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

XIO, sa stii ca stiu multe femei de varste respectabile care si-au iubit sotul pt ce este el ca om si ca sot si ca tata si stiau ca sunt inselate...revolta asta cu inselatul e de ceva ani incoace...chiar si generatia mea a prins "eu sunt sotia, ea amanta".
Hai sa vedem pragmatic lucrurile si o femeie care depinde emotional si financiar de sot nu are prea multe variante la indemana. Pana mai "ieri" cam asa stateau lucrurile. Si tocmai, pt ca unele femei pun in prim plan nu neaparat dorinta de a pastra intacta familia, ci de a putea creste copilul sau copii cumva.
Cand eram mai tanara,si am divoratat prima oara, am lasat totul in urma , fara sa-mi pese ca "toate" erau din banii mei si alor mei....eram tanara, 25 de ani, copilul mic si stiam ca ma pot baza pe ai mei si pe serviciul meu.
Acum, la 50 de ani, chiar daca as vrea sa divortez, nu mai e asa usor ca atunci sa plec neuitandu-ma in urma...am multe prietene divoratate, cu sau fara copii, au trecut anii, sunt singure de 2,3,4,5,ani si nu le mai usor si nici nu sunt mai fericite...au fost poate fericire cand au scapat de "nebun". porma, cand au trecut anii si nu le-a mai calcat nimeni pragul nu a mai fost asa o mare fericire.
Doar liniste si uneori prea multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Mama mea a divortat cand eu aveam 6 ani iar fratele meu un an si cateva luni. L-a prins cu o alta femeie in casa dar stia de cativa ani ca mai calca si stramb. Se facea ca nu vede pana s-a trezit cu ea in casa.
Mi-a spus o data cand eram suficient de mare ca si pe frati-miu l-a facut tot in ideea ca se va potoli.
Nu spun ca i-a fost usor. Dar cu siguranta seara nu statea in fata tv plangandu-si de mila ca nu prea mai avea timp de tv. Si apoi este o femeie care crede in puterea exemplului asa ca la 10 seara se culca pt ca noi copiii sa facem la fel. Pana la 18 ani m-am culcat la 10 seara. :)
Daca eu asi gasi pe calc poze cu sotul meu si alta femeie....l-asi distruge.
Stiu ca suna dur si cinic iar el stie asta. Dar eu am si relati si bani si cunosc legea. Nu stiu situatia ei dar in general cand alegi sa te minti ca esti fericita asa ...nu prea ai de ales...
Adica daca vrei diversificare discutam frumos, ne despartim civilizat si nimeni nu are de suferit.... o sa-mi caut si eu diversificare vedem amandoi de copil si putem fi fericiti si asa.
Dar nu ma minti, nu imi insela increderea pe care o am in tine, nu ma face sa ma uit in oglinda si sa-mi fie rusine, sa ma indoiesc de mine, de feminitatea mea ,pt ca ar trebui sa ma intreb ...ce vede la ea...ce are si eu nu am ...e doar o aventura...cand se va transforma in ceva serios...etc etc.
Si sotul meu ma ajuta...doar nu crezi ca eu stau pe calculator si copilul sta singur :))) al meu are 10 luni asa ca nu sta singur.

Mergi la inceput