subiecte vechi de peste 5 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Eu nu ma consider o victima acum...poate ca in urma cu 5 ani asa gandeam,ca eram disperata,cate greutati aveam dintro data,am ajuns sa nu mai stiu cine eram si ce voiam cu adevarat,incepusem sa ratacesc....
Dar am invatat un lucru: chiar daca sotul meu a avut o viata paralela,si a fost necinstit fata de mine,el a ales in acel fel,fiecare ne facem viata asa cum ne dorim...eu am altceva mai bun de facut acum,decat sa ma gandesc la ce face sotul meu,la ce a facut,de ce a facut si ce va mai face..
Am invatat sa fiu tare,si sa ma gandesc cu adevarat la lucrurile cu adevarat importante pt mine.Am invatat sa ma iubesc pe mine, sa ma respect,sa ma ocup de mine,sa imi indrept privirea spre mine.Acum pot sa spun ca am viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.Traiesc viata asa cum imi place,ma accept si ma iubesc asa cum sunt.
Nu mai vreau sa ma concentrez pe aspectele negative din trecut,pt ca stiu ca voi trai aceiasi drama in fiecare zi.
Daca sotul meu se comporta impecabil cu copiii,si ii face fericiti,cum as putea eu sa plec,pur si simplu,ce ar intelege acesti bieti copilasi??
Eu mi-am intrebat copilul cel mare ,cum ar fi pt el daca mama si tata s-ar desparti,mi-a spus ca el nu vrea asa ceva,pt ca ar rade copiii de el la scoala,ca are parinti separati...ca nici nu vrea sa auda despre asa ceva..ca i s-ar termina lumea..asa ca am decis sa lupt,sa merg mai departe,chiar daca este foarte greu uneori,nu abandonez.
Am iertat si m-am iertat,incerc sa nu mai traiesc in trecut,sa merg mai departe peste greselile savarsite si incercarile vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cezara, nici un copil nu isi doreste sa i se separe parintii, dar sa stii ca exista viata si dupa divort. Ma rog, tu iti stii familia, dar eu nu vad unde si cum te iubesti si te respecti tu pe tine. Cum poti sa accepti nu o data sa te insele, ci ani de zile, ani la rand si sa spui ca te respecti si te iubesti. Eu, personal, cred ca te ascunzi dupa copii sa te complaci intr-o 'casnicie' in care el face ce il taie pe el capul si iti rade in nas si va discuta casnicia pe la spate. In fine, tu stii ce faci... presupun.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiwwy

Acum pot sa spun ca am viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.Daca sotul meu se comporta impecabil cu copiii,si ii face fericiti,cum as putea eu sa plec,pur si simplu,ce ar intelege acesti bieti copilasi??
Eu mi-am intrebat copilul cel mare ,cum ar fi pt el daca mama si tata s-ar desparti,mi-a spus ca el nu vrea asa ceva...
cezara

Dumnezeule, tu chiar crezi asta!!!! Probabil stai in fiecare dimineata in fata oglinzii si iti zambesti fericita, ce bine e ca esti in randul femeilor inselate!!!
Zambesti ca sotul se poarta impecabil cu copiii... dar nu conteaza ca sterge pe jos cu tine!
Si... din curiozitate... asa-i ca nu ti-ai intrebat copilul cel mare cum ar fi pentru el daca "tata" ar insela-o pe mama, cu alta femeie??? Copiii cresc si tot vor afla adevarul pe care tu refuzi sa il vezi. Si nu-mi spune ca nu au cum sa afle, lucrurile astea se afla si poate vor afla si colegii de la scoala.

Te complaci si te prefaci ca ceri ajutor, sfaturi, ma rog... dar tu oricum ai luat o decizie.
Cum am spus si mai devreme, bravo, continua tot asa!!!! Fii fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Sunshine tatal meu a plecat de acasa, si-a gasit o alta femeie si intr-o zi s-a mutat, eu nu mai vin acasa, mama ok, faci ce vrei doar nu o sa te leg. In mintea mea de copil si poate si mai tarziu oare cine crezi ca a fost de vina? Ea! L-a determinat sa plece! Nu a avut grija de el cum ar fi trebuit. I-a adus un ceai o data cand ii era rau (dupa o bauta) dupa 20 de minute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiwwy

Eu nu ma consider o victima acum...poate ca in urma cu 5 ani asa gandeam,ca eram disperata,cate greutati aveam dintro data,am ajuns sa nu mai stiu cine eram si ce voiam cu adevarat,incepusem sa ratacesc....
Dar am invatat un lucru: chiar daca sotul meu a avut o viata paralela,si a fost necinstit fata de mine,el a ales in acel fel,fiecare ne facem viata asa cum ne dorim...eu am altceva mai bun de facut acum,decat sa ma gandesc la ce face sotul meu,la ce a facut,de ce a facut si ce va mai face..
Am invatat sa fiu tare,si sa ma gandesc cu adevarat la lucrurile cu adevarat importante pt mine.Am invatat sa ma iubesc pe mine, sa ma respect,sa ma ocup de mine,sa imi indrept privirea spre mine.Acum pot sa spun ca am viata pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.Traiesc viata asa cum imi place,ma accept si ma iubesc asa cum sunt.
Nu mai vreau sa ma concentrez pe aspectele negative din trecut,pt ca stiu ca voi trai aceiasi drama in fiecare zi.
Daca sotul meu se comporta impecabil cu copiii,si ii face fericiti,cum as putea eu sa plec,pur si simplu,ce ar intelege acesti bieti copilasi??
Eu mi-am intrebat copilul cel mare ,cum ar fi pt el daca mama si tata s-ar desparti,mi-a spus ca el nu vrea asa ceva,pt ca ar rade copiii de el la scoala,ca are parinti separati...ca nici nu vrea sa auda despre asa ceva..ca i s-ar termina lumea..asa ca am decis sa lupt,sa merg mai departe,chiar daca este foarte greu uneori,nu abandonez.
Am iertat si m-am iertat,incerc sa nu mai traiesc in trecut,sa merg mai departe peste greselile savarsite si incercarile vietii.

cezara

Foarte trist...
Mai, ai mei au divortat cand eram u mica si zau ca in viata mea nu a ras nimeni de mine din acest motiv. Nu am auzit rautati, nu am auzit nimic de la altii din simplul motiv ca parintii mei au ramas prieteni si dupa divort, taica-miu venea cu maica-mea la sedinte in fiecare zi era la mine acasa, si acum ii pune bunicii mele din partea mamei "mami".
In schimb s-a discutat ceva timp despre o colega al carei tata se binedispunea cu alte femei, si asta s-a intamplat in liceu si facultate. Stii de ce ? Ca e jenant sa stii tu si sa stie lumea din jur ca sotul tau face sex cu altele in timp ce tu zambesti fals de acasa. Si te asigur ca fiului tau ii va displacea mai mult sa stie ca tati isi bate joc de mami.
Ca sa nu mai spun inca o data placa aceea cu : ai o singura viata, nu-ti bate joc, nu te va aprecia nimeni mai mult ca te-ai sacrificat, ba chiar in felul asta sotul tau a ramane porcul din relatie.
da' ma rog, sunt gandiri pe care eu nu le pot intelege pe deplin...

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ti s-a abrutizat sufletul....
imi pare f rau pentru tine.

cunosc un caz, tipul, casatorit, aveau 2 copii, tot asa,a avut o relatie de vreo 5 ani cu o femeie, tot mintea ca se desparte de ea, sotia tot se amagea ca ramane cu el pt copii. pana la urma, el a plecat de acasa si s-a mutat cu amanta, care acum e gravida in 4 sau 5 luni si el sta cu ea si refuza sa divorteze de sotie, care nici ea nu mai vrea sa divorteze ca sa nu i-l puna pe tava amantei.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

E urat ce spun acum, dar mi-e mila de tine, de minciuna si umilinta perpetua in care iti distrugi viata si sufletul copiilor care vor creste intr-o familie de fatada mustind de nefericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Xio, Morgano, aveti perfecta dreptate.

Kiwwy, daca te-ai respecta un pic, ai iesi din relatia asta abuziva. Iti faci rau tie, le faci rau copiilor, Ii minti pe toti din jurul tau, inclusiv pe tine te minti, cu autosugestiile tale gen "mi-e bine asa" "ma simt bine".

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nu stiu ce m-a facut sa deschid subiectul asta. Cred ca ti-am citit povestea si acum cinci ani. Imi pare rau ca gandesti asa. Sincer imi pare rau de viata ta si de copiii tai, care vor intelege candva ce se intampla si vor crede ca asa e normal! Vor perpetua un model de relatie incorect si abuziv. Sper ca stii asta.
Si eu aud atatia oameni care au o atitudine de genul: "Ei da, o inseala si ce? E un domn acasa, are grija de familie, aduce toti banii acasa si sotia lui nu are nici o grija".
Ce sa inteleaga baiatul tau, ca poate sa-si ia si nevasta si amanta, daca se poarta frumos cu copii lui si are o nevasta suficient de intelegatoare? Si daca nevasta lui nu e suficient de intelegatoare, e problema ei, deci trebuie sa o lasa sa-si caute alta care sa nu fie defecta si cu pretentii? Bine ca ai baieti! Daca aveai o fata ce era sa inteleaga? DAca ar fi inselat-o sotul ar fi fost evident vina ei: nu e suficient de atenta, ingrijita, intelegatoare.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bee
...
Sincer imi pare rau de viata ta si de copiii tai, care vor intelege candva ce se intampla si vor crede ca asa e normal! Vor perpetua un model de relatie incorect si abuziv. Sper ca stii asta.
...
Daca aveai o fata ce era sa inteleaga? DAca ar fi inselat-o sotul ar fi fost evident vina ei: nu e suficient de atenta, ingrijita, intelegatoare.........

Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

Nu neparat o sa perpetueze un "model de relatie incorect si abuziv". Tatal meu a inselat-o pe mam toata casnicia lor (25 de ani pana mama a decedat) si uite ca nici eu nici sora mea nu perpetuam casnicii abuzive sau incorecte si nici nu am accepta sa fim inselate. Uneori vrei exact OPUSUL a ceea ce vezi in casnicia parintilor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput