Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 8
dastefa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioana_fota
Felicitari pentru Daria cumintica la serbare,nu te intrista din cauza rochitei ,cred eu ca important e sa fie sanatoasa si ca s-a simtit bine. de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si |
mersi
stiu si eu ca asa e,doar sunt as la teorie
dar in practica...
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor Ne mai tineti minte?Nu am mai intrat din vara,desi ne este dor de pufuleti timpul asta care se grabeste este neiertator cu noi(sunt singura cu cei 2 copii si nu mai am timp liber pt mine) tuturor pufuletilor care au implinit un anisor Despre noi: -azi am implinit 10 luni, -de 2 saptamani a inceput sa faca singur 3-4 pasi prin camera,acum merge singurel de la pat la scaun,comoda ,nu mai foloseste gentuta postasului decat pt joaca -ne place numai mancarea pt oameni mari,e un chin pt mami sa ii gateasca -avem o mare problema,in 10 luni de zile nu am dormit 4 ore legate intr-o noapte,sunt foarte obosita,am ajuns si eu in butoi dar mai ies sa trag o gura de aer ca mai am fetita care are nevoie de mine(s-a culcat la ora 22 si pana acum s-a trezit de 2 ori asa ca...avem program nu gluma) -inca alaptez dar cantitatea de lapte a scazut simtitor,suntem pe ultima 100 de metri -de abia de 2 saptamani au aparut primii dinti,acum avem 3 In rest nu am avut probleme doar niste mucisori rebeli care au trecut repede Am mai citit cand am avut clipe libere,am inteles de ce nu mai suntem pe lista,sper sa pot intra mai des macar acum cat e frig si stam prin casa multa sanatate tuturor pufuletilor bolnaviori as dori si eu contul unde sunt poze cu pufuletii,nu pot intra pe contul care intram de obicei http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
ma bucur ca ne scrii iar
ai pm
pup oradenii mei
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
neata buna,multam de cafele larisel si dastefa
felicitari pt curatenie generala larisel
vii si la mine? tot ai antrenamentul facut...
xela,pupici lui A sa nu o doara prea tare
tot blenduit...
dastefa,felicitari dariei pt serbare!...a fost tare chestia cu la urmatoarea serbare facem imprumut la banca pt rochia ...din pacate,stiu ca unii parinti exagereaza (putin spus) din dorinta de a avea ei copiii cei mai cei...
uite,eu ma stresez sa-l obisnuiesc pe radu sa manance cat de cat sanatos...la mc'donalds rar(adik max o data pe luna,dar asta era rar la fimiu...acum nu am mai fost la mac de vreo juma de an)...si la kfc...avea in cls intai un coleg de clasa ce venea la scoala cu pachetel de la mc' donalds...in fiecare zi...sa-mi ajunga copilul sa-mi spuna despre coleg: e putred de bani,mami...tu stii cat castiga tatal lui? vinde masini!...ma rog,dupa ce mi-a reprosat ca eu nu vand masini,ca am reguli "absurde" cu macul...si alte cele...si el are camera plina de jucarii,dar intotdeauna ce au altii e mai interesant
m-am intins ca o placinta...sa vedem cum va fi aici...
ratusca
lucia se pare ca i-a placut lui teo pomul
nu mai stiu daca ti-am raspuns,dar pomul ne ramane noua
elefantica,cum a trecut noaptea? cum e isabela?
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
Ioana ai PM
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Memoria este jurnalul pe care noi toti il ducem peste tot cu noi"
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata buna,multam de cafele larisel si dastefa felicitari pt curatenie generala larisel vii si la mine? tot ai antrenamentul facut... xela,pupici lui A sa nu o doara prea tare tot blenduit... dastefa,felicitari dariei pt serbare!...a fost tare chestia cu la urmatoarea serbare facem imprumut la banca pt rochia ...din pacate,stiu ca unii parinti exagereaza (putin spus) din dorinta de a avea ei copiii cei mai cei... uite,eu ma stresez sa-l obisnuiesc pe radu sa manance cat de cat sanatos...la mc'donalds rar(adik max o data pe luna,dar asta era rar la fimiu...acum nu am mai fost la mac de vreo juma de an)...si la kfc...avea in cls intai un coleg de clasa ce venea la scoala cu pachetel de la mc' donalds...in fiecare zi...sa-mi ajunga copilul sa-mi spuna despre coleg: e putred de bani,mami...tu stii cat castiga tatal lui? vinde masini!...ma rog,dupa ce mi-a reprosat ca eu nu vand masini,ca am reguli "absurde" cu macul...si alte cele...si el are camera plina de jucarii,dar intotdeauna ce au altii e mai interesant m-am intins ca o placinta...sa vedem cum va fi aici... ratusca lucia se pare ca i-a placut lui teo pomul nu mai stiu daca ti-am raspuns,dar pomul ne ramane noua elefantica,cum a trecut noaptea? cum e isabela? mami de Alex si Radu |
Saru'mana
Mi-ai zis despre brad
Am avut o contracdictie cu un prieten care zicea ca sigur tre' sa-l duci inapoi daca e asa ieftin
ioana_fota spune:
Am pus si noi niste poze.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
ale1212xa spune:
neatza si de la Pitesti
noi suntem oleaca obositi, vineri am avut petrecerea de Craciun de la firma, sambata am avut pomana...of...greu we asta, astazi avem program de stat si facut nimic
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
xela_07 spune:
citat din mesajul lui dastefa sapt asta am avut serbare cu Daria fetele trebuiau sa aiba rochie alba ,baietii camasi rosii si pantaloni negri noi aveam o rochita alba cu usoara tenta rozie,scurtuta destul de frumusica si care Dariei ii placea destul de mult si ma gandeam ca toate fetele vor fi imbracate cu rochitele din dotare .Deci oricum chestii normale credeti??? aveau gacicile rochii clar facute la comanda sau poate inchiriate multe aratau ca niste mici mirese am avut asa o strangere de inima abia daca mai erau 2-3 fetite cu rochite "normale" si cica suntem in criza pt urmatoare serbare facem imprumut la banca si imbracam copilul cum trebuie deci dragi mamici cu pufulete in dotare pregatiti-va buzunarele si imaginatia altfel veti fi depasite asa cum m-am simtit eu la aceasta serbare dar in alta ordine de idei am fost multumita ca s-a comportat excelent la serbare fara emotii fara sa-i fie frica de mos (anul trecut nu s-a uitat deloc la el).Si aveam mari emotii ca ea e f emotiva si ma gandeam ca in fata parintilor se va pierde din fericire nu a fost asa Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Important este ca ea s-a simtit bine.
Cu investitia nu stiu ce sa zic ... nu sunt deacord. Eu cred ca copilul trebuie sa inteleaga ca nu ne permitem orice. E adevarat ca se creeaza competitiile astea firesti intre parinti, care are copilul cel mai cel si care e cel mai grozav. Mie nu prea imi pasa de cele mai multe ori pentru ca am foarte multa incredere in mine, dar totusi ramane o chestie destul de complicata uneori ... MP, viitorul suna "bine" .
Eu la serbarea asta clar am zis ca o imbrac cu ce am fara sa bag bani in rochii si alte balarii. Problema a fost cand a aflat ca prietenul ei se imbraca in mos craciun si cum sa nu aiba si ea rochie ca doamna craciun . Si uite asa am scos eu tot din dulap si a strambat din nas ca nu am gasit nimic care sa semene cu rochia dnei craciun dar pana la urma am imbarligat-o eu.
Si a mea a fost foarte degajata la serbare, chiar mi-a placut. A deschis serbarea si a spus poezia frumos si tare. Am fost foarte mandra de ea, prima noastra serbare .
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Important este ca ea s-a simtit bine. Cu investitia nu stiu ce sa zic ... nu sunt deacord. Eu cred ca copilul trebuie sa inteleaga ca nu ne permitem orice. E adevarat ca se creeaza competitiile astea firesti intre parinti, care are copilul cel mai cel si care e cel mai grozav. Mie nu prea imi pasa de cele mai multe ori pentru ca am foarte multa incredere in mine, dar totusi ramane o chestie destul de complicata uneori ... MP, viitorul suna "bine" . Eu la serbarea asta clar am zis ca o imbrac cu ce am fara sa bag bani in rochii si alte balarii. Problema a fost cand a aflat ca prietenul ei se imbraca in mos craciun si cum sa nu aiba si ea rochie ca doamna craciun . Si uite asa am scos eu tot din dulap si a strambat din nas ca nu am gasit nimic care sa semene cu rochia dnei craciun dar pana la urma am imbarligat-o eu. Si a mea a fost foarte degajata la serbare, chiar mi-a placut. A deschis serbarea si a spus poezia frumos si tare. Am fost foarte mandra de ea, prima noastra serbare . |
Felicitari pt reusita serbarii sunt de acord cu ce anume ai spus legat de hainute pana la urma fiecare ce poate si noi sa fim multimite ca i-am educat cum trebuie si nu cu fite.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
dastefa spune:
xela din fericirea "problema" a fost a mea si nu a Dariei
ea se simtea minunat in rochita ei
si evident am glumit cand am zic ca voi face o mare investitie in viitoarele toalete de serbare
nu stiu insa sincer cum voi reactiona daca la un moment dat o sa zica ca celelalte sunt mult mai ...si ea nu e.Tre sa pregatesc discursul
am si ceva poze de la serbare,le pun cand descarc