Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
neatza fetili...saruma de coffe dastefa....
io tot dupa o noapte secsi....dar.....cum o fi altfel?????
larisel...bravo de curatenie...intr-adevar dupa ce e gata...simti altfel ca vin sarbatorile?
bun venit mamicilor care n-au mai intrat demult...noi suntem aici...si tot timpul cu bratele deschise...o vorba buna...
legat cu laptele de vaca...versus LP...nu stiu....insa LP nu mai am demuuuult in casa...zic ca inca ii ajunge da la tt...dar tot ce-i fac cu lapte...folosesc lapte 1,5...inclusiv cerealele tot asa.Nu cred ca ii voi da LP. Si am inceput sa-i indulcesc cu miere cand e cazul.
ce mai vroiam sa zic????
ma rog...imi aduc eu aminte( sau nu?)..sa aveti o zi superba...spor la shopping....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 asa, ca de capitol nou, intru si eu sa va salut, dar numai din mers..........ca nu am timpppppppppppppppppppppp ooooof timpul asta.......... nu am avut net, si acum am si m-am uitat printre poze, si ca sa fiu in pas cu lumea, am pus si eu poze gravi si dupa si ma bagarati si pe mine asa in melancolie cand am vazut ce si cum eram anul trecut................ si acummm am un pufulete mergacios, care se tine numai dupa mine, nici nu ma mir, la cat de mult ma vede.....saracul......... nu am citit decat vreo 3 pagini din cap trecut...........vad ca sunt fete in butoi............. ce se intMPLA cu voi mai? nu e voie acum inainte de sarbatori sa intrati in butoiiiiii sper sa citit postul asta, si sa reusesc sa va scot.......... deci eu merg la lucru de m,ulte ori pana seara la 7, asa ca sa avem si noi niste sarbatori ca tot omu', sa nu fiu nevoita sa ma uit in gura altuia de ce manca sau asa..si vin acasa, incep schimul doi cu ivan, ca la ta-su ii ajunge toata ziua, dupa ce adoarme pe la 11, incep schimbul trei sa adun prin casa, sa mai fac o curatenie, sa spal biberoanele, sa fac un dus si sa ma culc, pe la 1........apoi incepe schimbul trei, ca ii e foame, si trebe iara sa ma trezesc, si la 5 jumate suna ceasul, si tre sa fac si acolo treaba ca ne-aui pus camere si nu e tocmai usor............ si vin acasa si o iau de la inceput.si nu ma plang....... am cel mai frumos cadou si cel mai mare dar ce poate primi cineva vreodata, un Ivan mare si frumos, si mi se umple inima cand il vad zambind, si cand il aud ca striga mama mamaaaaaaaaaaaaaa nu cred ca e nevoie de ceva mai mare si mai frumos, ca sa faca sarbatorile astea de neegalat pana acuma.......... eu cred ca va fi cel mai craciun ever..........si ca vom fi foarte fericiti, in jutrul bradului si vom multumi la doamne doamne ca avem sanatate, ca putem lucra, ca putem sa ne crestem copii si sa ne dea si la anul cel putin la fel ca si anul asta.................... eu nu vreau sa intrati nici una in butoi, mai ales ca anul trecut pe vremea asta am trait niste clipe superbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu chiar daca nu intru ma gandesc zilnic la voi, si imi pare atat de rau ca nu am timpul necesar, dar poate dupa ce se intoarce sotul al lucru o sa imi intru si eu in ritm si in rolul de mamica full time job./.............. of off am vazut poze frumoase........... dece nici palatul tau nu e de invidiat.......... mara mea ce frumos se uita la bradut.............. va pup dulce pe obrajori ma intorc la curatenia mea si la toate cele.............. I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
Un teanc de pt ca meriti.Esti o mamica nemaipomenita intotdeauna reusesti sa scrii niste mesaje pline de optimism.Ivanel e un fericit cu o asa mamica langa el
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Mare dreptate ai! Daca putem ajuta la dinamitarea butoiului o facem cu placere. Poate daca mai varsati una alta aici sau prin alte parti iesiti mai repede din starea asta. Nu-mi place sa va stiu , mai ales in perioada asta frumoasa. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Subscriu la cele spuse de voi.
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
felicitari apropo lista era afisata la subiect inca de pe 10 dar daca nu m-am inscris nici nu m-am uitat cine a castigat, tu ai primit mail de abia azi? oricum, inca o data FELICITARI ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Asa este alexa era afisata eu am vazut ca bea este printre castigatori am si felicitat-o pe emss dar saraca la cata treaba are nu cred ca a mai reusit sa intre,oricum felicitari Beaaa.
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui xela_07 ratusca - ce mai faceti? bea - ai scris foarte frumos, esti un exemplu pentru noi . Felicitari pentru premiu ! MP - haioasa ca intodeauna asa cum imi place mie. Si-a revenit Alex cu mancarea pasata? Fetele cu butoiul (se stiu ele care) imi pare tare rau ca sunteti deprimate si sper din inima sa va fie perioada asta naspa foarte foarte scurta. Asa cum spunea si dece daca va simtiti mai bine puteti sa va plangeti aici sau pe mail. Cine oare va poate intelege mai bine ca noi? A adevarat ca perioada de sarbatori deprima o mare parte din oameni (am si eu unul acasa ) dar poate poate putem schimba ceva. Nu stiu ... eu una mi-am propus spre exemplu sa nu fac curat de Craciunul asta pentru ca e clar ca nu as avea timp sa fac asa cum vreau eu si mai mult m-as enerva. Asa ca ... nu maii fac nimic, doar asa de ochii soacrei si gata. In alta ordine de idei noi am facut bradutul. Nu l-am mai urcat sus ca arata mai bine jos si oricum e tot timpul cineva cu C. E cel mai frumos bradut pe care l-am avut pana acum, mic si gras . Am baut si vin fiert, mai bag si niste dulce si sunt fericita. Ma rog ... fata mea a cazut in casa si si-a spart buza si ii se misca si dintii de sus dar what to do ... mergem inainte. Noapte buna si maine sper sa fiti toate optimiste. |
Xela asa m-am gandit si eu legat de curatenie numai ca la mine vad doar ochii barbatului si ii trece ,felicitari [t bradutu facut si imi pare rau de incident sa treaca buzita.
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui larisel Am terminat curatzenia! Generala!!! Cu dat dulapuri la o parte, cu luat toate sertarele la mana samd... M-am apucat de ea pe 2 decembrie si am terminat ieri pe 17, . Si asta doar datorita ajutrului maica-mii (care a stat pana pe 10) si al soacra-mii (care a plecat azi) plus ca si tati este in concediu. Chiar se impunea... inainte de constructzii pas, ca deh construim, apoi constructzii, apoi au venit fetele mai devreme decat era programat, si de-abia acum m-am urnit, dupa vreo 2-3 ani... Ma rog... Ideea e ca de-abia acum parca imi vine si mie sa intru in atmosfera asta magica pe fundal alb in ashteptarea sarbatorilor... chiar daca leftereala ne va impune nishte restrictzii (de regula in perioada asta cheltuiam mai mult decat aveam si vreo 3 luni ne lua sa ne revenim financiar) semnificative, nishte luminitze,nishte colinde si... mai ales fete cucuiete...abia ashtept! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Felicitari pentru terminarea curateniei.Or sa fie niste sarbatori minunate alaturi de gemanutele cele scumpe si dulci
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Ne mai tineti minte?Nu am mai intrat din vara,desi ne este dor de pufuleti timpul asta care se grabeste este neiertator cu noi(sunt singura cu cei 2 copii si nu mai am timp liber pt mine) tuturor pufuletilor care au implinit un anisor Despre noi: -azi am implinit 10 luni, -de 2 saptamani a inceput sa faca singur 3-4 pasi prin camera,acum merge singurel de la pat la scaun,comoda ,nu mai foloseste gentuta postasului decat pt joaca -ne place numai mancarea pt oameni mari,e un chin pt mami sa ii gateasca -avem o mare problema,in 10 luni de zile nu am dormit 4 ore legate intr-o noapte,sunt foarte obosita,am ajuns si eu in butoi dar mai ies sa trag o gura de aer ca mai am fetita care are nevoie de mine(s-a culcat la ora 22 si pana acum s-a trezit de 2 ori asa ca...avem program nu gluma) -inca alaptez dar cantitatea de lapte a scazut simtitor,suntem pe ultima 100 de metri -de abia de 2 saptamani au aparut primii dinti,acum avem 3 In rest nu am avut probleme doar niste mucisori rebeli care au trecut repede Am mai citit cand am avut clipe libere,am inteles de ce nu mai suntem pe lista,sper sa pot intra mai des macar acum cat e frig si stam prin casa multa sanatate tuturor pufuletilor bolnaviori as dori si eu contul unde sunt poze cu pufuletii,nu pot intra pe contul care intram de obicei http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
WB ma bucur ca ai reusit sa mai intri pe la noi si ca sunteti bine sanatosi.Imi pare rau pt noptile nedormite.Te mai asteptam pe la noi cand ai putin timp liber.
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui dastefa azi impodobim si noi bradul Daria asteapta cu nerabdare momentul sa vedem cum va rezista atacurilor micii cataratoare prea spectaculos nu va fi ca toate sunt istorice si bradul si ornamentele dar pt Miruna sigur asta nu conteaza si de fapt cred ca nici pt Daria sapt asta am avut serbare cu Daria fetele trebuiau sa aiba rochie alba ,baietii camasi rosii si pantaloni negri noi aveam o rochita alba cu usoara tenta rozie,scurtuta destul de frumusica si care Dariei ii placea destul de mult si ma gandeam ca toate fetele vor fi imbracate cu rochitele din dotare .Deci oricum chestii normale credeti??? aveau gacicile rochii clar facute la comanda sau poate inchiriate multe aratau ca niste mici mirese am avut asa o strangere de inima abia daca mai erau 2-3 fetite cu rochite "normale" si cica suntem in criza pt urmatoare serbare facem imprumut la banca si imbracam copilul cum trebuie deci dragi mamici cu pufulete in dotare pregatiti-va buzunarele si imaginatia altfel veti fi depasite asa cum m-am simtit eu la aceasta serbare dar in alta ordine de idei am fost multumita ca s-a comportat excelent la serbare fara emotii fara sa-i fie frica de mos (anul trecut nu s-a uitat deloc la el).Si aveam mari emotii ca ea e f emotiva si ma gandeam ca in fata parintilor se va pierde din fericire nu a fost asa Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Felicitari pentru Daria cumintica la serbare,nu te intrista din cauza rochitei ,cred eu ca important e sa fie sanatoasa si ca s-a simtit bine.
Astept cu drag si
dastefa spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Ne mai tineti minte?Nu am mai intrat din vara,desi ne este dor de pufuleti timpul asta care se grabeste este neiertator cu noi(sunt singura cu cei 2 copii si nu mai am timp liber pt mine) tuturor pufuletilor care au implinit un anisor Despre noi: -azi am implinit 10 luni, -de 2 saptamani a inceput sa faca singur 3-4 pasi prin camera,acum merge singurel de la pat la scaun,comoda ,nu mai foloseste gentuta postasului decat pt joaca -ne place numai mancarea pt oameni mari,e un chin pt mami sa ii gateasca -avem o mare problema,in 10 luni de zile nu am dormit 4 ore legate intr-o noapte,sunt foarte obosita,am ajuns si eu in butoi dar mai ies sa trag o gura de aer ca mai am fetita care are nevoie de mine(s-a culcat la ora 22 si pana acum s-a trezit de 2 ori asa ca...avem program nu gluma) -inca alaptez dar cantitatea de lapte a scazut simtitor,suntem pe ultima 100 de metri -de abia de 2 saptamani au aparut primii dinti,acum avem 3 In rest nu am avut probleme doar niste mucisori rebeli care au trecut repede Am mai citit cand am avut clipe libere,am inteles de ce nu mai suntem pe lista,sper sa pot intra mai des macar acum cat e frig si stam prin casa multa sanatate tuturor pufuletilor bolnaviori as dori si eu contul unde sunt poze cu pufuletii,nu pot intra pe contul care intram de obicei http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
raluca ai ambii copii nascuti pe 18 februarie? asta mi se pare o coincidenta teribila
pana acum credeam ca Miruna mea e singura sarbatorita pe 18
dar asta pt ca nu era Casian pe lista
am "scormonit" putin prin albumele voastre
sunteti niste dulci
ioana_fota spune:
Si acum sa zic cum se cuvine :Buna dimineata,se vede ca sun t sg cu Ucuta acasa si pot citi si scrie linistita.Cand suntem doar noi 2 acasa e cuminte cand e tatii isi cam ia lumea in cap.Am fost si noi pe afara si avem poze dar daca nu ma lasa sa pun in album...tot nu inteleg dc.
Mai fetelor lasati butoiu va rog si eu ,cum zicea si Dece fiecare dintre noi avem mom mai mult sau mai putin placute dar treb sa ne gandim la pufii nostri si sa urmam exemplul Beeei zic eu, pt mine e un exemplu de urmat.O zi superba sa aveti
Astept cu drag si