Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Xela, suntem bine, multumim de intrebare Am trecut cu bine peste raceala si sunt foarte happy ca nu a ramas cu sechele gen mucisori, tuse seaca etc. Si sunt si mai happy ca a trecut peste fara antibiotic. Stii tu cine a sarit instant cu antibioticul... "sa il am in casa", insa am fost la tipa de la Medlife si mi-a confirmat ca nu e cazul si pana la urma ea ne-a urmarit evolutia. Un singur lucru nu am inteles totusi: de ce ne-o fi prescris Aerius?

Anyways, Andrei se ridica din ce in ce mai sigur in picioare () si in general este un dulce, ne iubim tare mult

Aaaa, uitasem o intrebare care ma macina de ceva vreme: de ce NAN3 are cereale in el? Asa sunt toate formulele de la varsta asta in sus? Si atunci ce fac, ii mai pun cereale pe langa el sau cum???

Am uitat sa spun ca de fiecare data cand va vad pozele ma binedispun, sunteti o familie tare frumoasa!

Editez sa spun ca nu i-am dat Aerius decat o data, ca ma cicalea soata ca de ce ma mai duc la doctori daca nu fac cum spun ei Dupa aia l-am eliminat pe sestache...
Ratusca mami de Imparat (2010)

Cu antibioticul cred ca incearca si el sa multumeasca majoritatea. Adica am inteles ca unii se cearta cu dr daca nu le da antibiotic pentru copil . Cu Aeriusul ti-a zis Larisel, vad ca noua ne da Zyrtec.

Cu Nan nu stiu de cereale ca nu folosim. La A am mers pe Humana.
Nu stiu ce sa zic de LP versus lapte de vaca, eu as merge pe LP in continuare ca asa ii bagai de la inceput lapte de vaca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ne mai tineti minte?Nu am mai intrat din vara,desi ne este dor de pufuleti timpul asta care se grabeste este neiertator cu noi(sunt singura cu cei 2 copii si nu mai am timp liber pt mine)
tuturor pufuletilor care au implinit un anisor

Despre noi:

-azi am implinit 10 luni,
-de 2 saptamani a inceput sa faca singur 3-4 pasi prin camera,acum merge singurel de la pat la scaun,comoda ,nu mai foloseste gentuta postasului decat pt joaca
-ne place numai mancarea pt oameni mari,e un chin pt mami sa ii gateasca
-avem o mare problema,in 10 luni de zile nu am dormit 4 ore legate intr-o noapte,sunt foarte obosita,am ajuns si eu in butoi dar mai ies sa trag o gura de aer ca mai am fetita care are nevoie de mine(s-a culcat la ora 22 si pana acum s-a trezit de 2 ori asa ca...avem program nu gluma)
-inca alaptez dar cantitatea de lapte a scazut simtitor,suntem pe ultima 100 de metri
-de abia de 2 saptamani au aparut primii dinti,acum avem 3

In rest nu am avut probleme doar niste mucisori rebeli care au trecut repede

Am mai citit cand am avut clipe libere,am inteles de ce nu mai suntem pe lista,sper sa pot intra mai des macar acum cat e frig si stam prin casa

multa sanatate tuturor pufuletilor bolnaviori
as dori si eu contul unde sunt poze cu pufuletii,nu pot intra pe contul care intram de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

vad ca e "la moda", dar o sa pun maine poze cu burta.

of, butoiul asta....da, sarbatorile cica inregistreaza cele mai multe depresii, nu stiu de ce.....dar, fetili, e primul craciun cu puful scump, reveniti-va!

la mine ar trebui soacra shmotrului....o sa fac ce pot, incepand de luni

la noi au trecut mucii cu vibrocil si ser cateva picaturi bune in fiecare nara, plus batista bebelusului, doar ca fara aspirator, trageam eu cu gura, dar fara a abuza prea mult.

mai voiam sa spun una alta, dar am uitat.......mi-e si somn.......va pup pe toate! pe maine....sper

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ca de obicei sunt restanta la urari:

LMA nicolas de simonette la 1 an!

LMA kiti de mici_mica la 1 an!

Sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

SUBSCRIU!!!!!!!!!!!!!!!

aoleu ce am ratat...........................

imi pare foarte rau ca nu am putut sa va zic atunci LA MULTI ANI!!!!!

Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata, Dumnezeu sa va calauzeasca toate drumurile pe care veti pasi!!!!!!!!

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari fetele
Tare vorbarete mai sunteti
Nu pot tine pasul cu voi.
Mai am de recuperat din capitolul trecut.
Eu in week-end incerc sa nu mai intru pe net asa ca nu prea pot scrie.
Azi am facut si noi bradul si am pus si ceva poze aici.
Va pupicesc pe toate si merg si eu sa dorm.
Pe Teo de-abia l-am adormit la 12. Avea chef de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Las cafelutza aburinda... si aromata...hmmm
Fug sa ma pregatesc pt trezirea fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
e gata ,poftiti de luati
multumim pt urarile de ieri
nu am reusit ieri sa deschid decat vreo 5 min calc
in rest smotru, smotru, cumparaturi, alergat prin zapada cu fetele
acu ca sa fiu sincera abia spre seara mi-am dat seama ca suntem in 18

LML Daria

Nikole,Lorex imi pare rau pt butoiul in care ati intrat
acu parerea mea acum mai toti romanii care se uita prin buzunare si vad cat sunt de goale au o stare de asta de
si cate alte motive ..romanesti nu mai sunt de te fac sa-ti pierzi si ultimul strop de buna dispozitie si umor...
ma rog ma opresc cu subiectul ca daca incep sa-l dezvolt va fac concurenta dupa aia

ieri descoper ca Mirunei i-au mai iesit 2 dintisori
dupa cum s-a foit azi noapte poate descopar azi si vreo masea iesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Gata, nu vreau sa exagerez, poate fac febra musculara dupa atata pauza de forumeala!

Raportez ca am terminat de vizionat Shutter Island si e... hm.... de mai vazut o data, sunt convinsa ca am ratat multe "clues" de-a lungul filmului care sa ma conduca la final.

Noapte buna!

Ratusca mami de Imparat (2010)

hm...si eu m-am apucat sa ma uit la el...insa nu stiu daca am aj la jumatate...si cu jde intreruperi...pare f interesant...dar cred ca tre sa fii f f atent la fiecare detaliu....sper sa reusesc si eu sa-l vizionez pana la capat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

azi impodobim si noi bradul
Daria asteapta cu nerabdare momentul
sa vedem cum va rezista atacurilor micii cataratoare
prea spectaculos nu va fi ca toate sunt istorice si bradul si ornamentele
dar pt Miruna sigur asta nu conteaza
si de fapt cred ca nici pt Daria

sapt asta am avut serbare cu Daria
fetele trebuiau sa aiba rochie alba ,baietii camasi rosii si pantaloni negri
noi aveam o rochita alba cu usoara tenta rozie,scurtuta destul de frumusica si care Dariei ii placea destul de mult
si ma gandeam ca toate fetele vor fi imbracate cu rochitele din dotare .Deci oricum chestii normale
credeti???
aveau gacicile rochii clar facute la comanda
sau poate inchiriate
multe aratau ca niste mici mirese
am avut asa o strangere de inima
abia daca mai erau 2-3 fetite cu rochite "normale"
si cica suntem in criza
pt urmatoare serbare facem imprumut la banca si imbracam copilul cum trebuie
deci dragi mamici cu pufulete in dotare pregatiti-va buzunarele si imaginatia altfel veti fi depasite asa cum m-am simtit eu la aceasta serbare
dar in alta ordine de idei am fost multumita ca s-a comportat excelent la serbare fara emotii fara sa-i fie frica de mos (anul trecut nu s-a uitat deloc la el).Si aveam mari emotii ca ea e f emotiva si ma gandeam ca in fata parintilor se va pierde
din fericire nu a fost asa

Mergi la inceput

ric sandor sigur fetele tehnicutzele te vor trece din nou pe lista
si eu dacafac cate o pauza de forum chiar si de 1-2 zile imi vine greu sa reiau ca-i tare greu cu recuperatul
fa-ti curaj si scrie cate ceva despre voi,despre ce ai mai citit si cu care esti sau nu deacord,iti place sau nu.Nu te gandi la ce nu ai apucat sa citesti ca asa nu mai scrii niciodata

Mergi la inceput