Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 14
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
De unde ai luat cuburile? Si la noi a venit moshu ieri. Ca s-a dus taica-su sa ia brad si cum a ajuns la metro ca n-a gasit, s-a intors cu un laptop pt copii (de la 4 ani) ca sa nu-i mai strice tastele celui real. Nu cel mai tare din parcare, dar oricum, m-as juca eu cu el. Tudor este incantat mai ales ca re mouse deci cablu, deci perfect. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
din Afi Palace (ca e cel mai aproape de casa), am dat vreo 52 de lei pe 4 animale, 8 piese de 1 si 2 piese de 2... erau si mai ieftine dar numai cu un animalutz... o sa i le cumpar in completarea acestui set, dar sa vad ca face ceva, construieste, nu doar roade... sotzu a fost preocupat de mirosul jucariilor si am gasit intr-un final ca sunt non-toxice si aromatizate (santal ceva)... sunt oke.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
din Afi Palace (ca e cel mai aproape de casa), am dat vreo 52 de lei pe 4 animale, 8 piese de 1 si 2 piese de 2... erau si mai ieftine dar numai cu un animalutz... o sa i le cumpar in completarea acestui set, dar sa vad ca face ceva, construieste, nu doar roade... sotzu a fost preocupat de mirosul jucariilor si am gasit intr-un final ca sunt non-toxice si aromatizate (santal ceva)... sunt oke. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Noi tocmai ce am aruncat covorasul puzzle. Cuburile astea din ce sunt facute?
tomaca spune:
Mai am si alte restante de urari (ca azi este 20, nu 19 )
Daria Ioana de Ayanna_xem
Stefan de Ana_g
Madalina de Satulica
Sarbatoritii de astazi
BbTeo de Plateea
Andreea de Happyella
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Pai cu ce sa incep... Sa fiu sincera chiar am dormit in noaptea de rev. Ma tot chema dr la spital din 3 in 3 zile sa vada daca nasc. Dr a fost de garda vreo 3 zile dupa anul nou. Dupa aceea isi programase sa faca concediul in Austria si ne tot chema sa vada cum stam cu colul. Pe data de 1 la ora 8 eram prezenta in fata cabinetului. Super speriata de ce credeam ca urma sa mi se intample (Trebuie sa va spun pe primul copil l-am nascut natural si ca a fost o experienta traumatizanta. Imi propusesem sa nasc tot natural si din cauza asta am fost stresata toata perioada sarcinii.) Sotul ma tot indemna sa nasc prin cez....ca e mai usor...ca scap de dureri (de parca el nascuse vreodata). Si uite asa, dupa controlul de rigoare ma trimite dr acasa ca nu nasc pe 1 ian si sa ma intorc pe 16 ian la consult. Zic "ok ma intorc da eu nu mai vreau sa nasc natural. vreau cezariana". "Pai daca vrei cez du-te si schimba-te. Te operez astazi" .Si uite asa , fara prea mari discutii in 2 ore m-am trezit cu puiul in brate. Scuze daca v-am plictisit. Promit ca data viitoare sa fiu mai scurta. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Pai numai atat? Si dupa aceea?
Si Mara, este martisorul tau de ziua mamei?
varsta lui Tudor
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita Vroiam sa zic in legatura cu jucariile ca urasc jucariile care suplinesc parintele din joaca cu copilul - povestesc copilului ce se vede in imagini, sunt cat mai viu colorate si cat mai elaborate ca nu mai stimuleaza deloc imaginatia copilului, sunt foarte safe, astfel ca parintele poate sa lase linistit copilul sa se joace cu orele singur!... pacat, jucariile inteligente fac inutila prezentza adultilor langa copil... special proiectate pentru parintii ocupati cu bani care sa-si poata rascumpara vina pentru neglijarea copilului cu o jucarie scumpa si "interesanta"... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
iti lucreaza mintea nu gluma..
tu n-ai de ce sa te temi de alzhaimer
tomaca spune:
Nu stiu ce are netul asta, dar ma omoara.
Acum trebuie sa zic din memorie (si eu nu mai am de mult).
Lorex - imi pare rau ca treci prin momente grele. Sa ai puterea sa treci peste.
Cris.d - poate reusesti sa te odihnesti. Va fi mai bine dupa aceea
Bea - Toata admiratia. Nu stiu cum poti
Elefantica - horror ce ai povestit. Nu stiu cum ai rezistat. Sanatate multa.
Xela - nu-mi mai amintesc. Ce poante a mai scos A? Traznai ceva A si C?
Am vazut ca toate fetele s-au descurcat cu brio la serbare. Felicitati Lillo, Dastefa, Nicole, Xela. Am uitat pe cineva?
Aynna - feleictari pentru reusita.
A mai zis ceva Eyme, Haircut.... Da'nu mai stiu
varsta lui Tudor
Ruxita spune:
citat din mesajul lui blue_flower Noi tocmai ce am aruncat covorasul puzzle. Cuburile astea din ce sunt facute? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
... din material moale?! nu sunt date detalii de fabricatie, dar sunt inclinata sa-i cred cand zic "non-toxic", altfel nu sunt made in china, suficient?
Felicitari pentru statusul "sanatos"! si pentru ca ati terminat cu crocabaurul! si eu am facut niste analie repetate pentru streptococ B si mi-au iesit negative si nu stiu ce sa fac sa le mai repet, sa ma bucur, sa ma consider streptococ free... parca n-as face-o, au tot fost analizele ba pozitive, ba negative, o sa ma conving daca la 3 analize repetate facute la distanta de vreo 3 luni fiecare va iesi de fiecare data rezultat negativ...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lorex spune:
Ce-i va aduce www.toyz.ro/promotii/campanie/65/" target="_blank">Mos Craciun Iuriei
Si pt baieti cuminti, mai mari sau mai mici..www.toyz.ro/masinute-radiocomandate/silverlit/ferrari-california-1-50-cu-radiocomanda-touchscreen/" target="_blank">una idee
micki_mica spune:
Venim si noi din urma , intai cu urarile de rigoare
Pe 9 dec:
LML, Arya-Miruna de Annaiss
Pe 10 dec: LML
LML, Sebi de Evyme
LML, Dani de Onitza
Pe 13 dec,
LML, Ema de Cris.d
Pe 14 dec,
LML, Ivan Bea
Pe 15,
LML, Catalin de Myky
Pe 18 dec,
LML, Miruna de Dastefa
LML, Andrei Casian de Rlc_sandor
Pe 19 dec,
LML, Daria Ayanna_xem
LML, Stefan de Ana_g
LML, Madalina de Satulica
Si sarbatoritii zilei,
LML, BbTeo de Plateea,
LML, Andreea Maria de Happyella
Miki a lu' Kiti
lorex spune:
citat din mesajul lui nyny Pai cu ce sa incep... Sa fiu sincera chiar am dormit in noaptea de rev. Ma tot chema dr la spital din 3 in 3 zile sa vada daca nasc. Dr a fost de garda vreo 3 zile dupa anul nou. Dupa aceea isi programase sa faca concediul in Austria si ne tot chema sa vada cum stam cu colul. Pe data de 1 la ora 8 eram prezenta in fata cabinetului. Super speriata de ce credeam ca urma sa mi se intample (Trebuie sa va spun pe primul copil l-am nascut natural si ca a fost o experienta traumatizanta. Imi propusesem sa nasc tot natural si din cauza asta am fost stresata toata perioada sarcinii.) Sotul ma tot indemna sa nasc prin cez....ca e mai usor...ca scap de dureri (de parca el nascuse vreodata). Si uite asa, dupa controlul de rigoare ma trimite dr acasa ca nu nasc pe 1 ian si sa ma intorc pe 16 ian la consult. Zic "ok ma intorc da eu nu mai vreau sa nasc natural. vreau cezariana". "Pai daca vrei cez du-te si schimba-te. Te operez astazi" .Si uite asa , fara prea mari discutii in 2 ore m-am trezit cu puiul in brate. Scuze daca v-am plictisit. Promit ca data viitoare sa fiu mai scurta. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
super tare