Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

dece...mire

sa vedeti ce mesaj privat am primit:

Buna ziua,

Ati fost ales unul din castigatorii concursului Aptamil. Astept datele dvs. personale cat mai curand posibil - adresa completa plus cod postal, numar de telefon si ce cutie de Aptamil doriti (in functie de varsta bebelusului).

O zi buna!

da, m-am inscris la concurs, adik am scris acolo o povestire ce si cum fac eu cu aptamilul, si am castigat 2 cutii aptamil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vedeti mai fetelor ca e bun Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!

asa-s de fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de nu mai pot!!!!!!!!!

vad ca tot mai multe fete la fundul butoiuluii, da' nu va inghesuiti?
ca e cam stamt butoiul ala, sau aveti din ala de vreo 1000 L?????????????????

na bine mai fetele mai................
acu fac treaba cu mai mult chef..........

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Felicitari !!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am terminat curatzenia! Generala!!! Cu dat dulapuri la o parte, cu luat toate sertarele la mana samd... M-am apucat de ea pe 2 decembrie si am terminat ieri pe 17, . Si asta doar datorita ajutrului maica-mii (care a stat pana pe 10) si al soacra-mii (care a plecat azi) plus ca si tati este in concediu. Chiar se impunea... inainte de constructzii pas, ca deh construim, apoi constructzii, apoi au venit fetele mai devreme decat era programat, si de-abia acum m-am urnit, dupa vreo 2-3 ani... Ma rog...

Ideea e ca de-abia acum parca imi vine si mie sa intru in atmosfera asta magica pe fundal alb in ashteptarea sarbatorilor... chiar daca leftereala ne va impune nishte restrictzii (de regula in perioada asta cheltuiam mai mult decat aveam si vreo 3 luni ne lua sa ne revenim financiar) semnificative, nishte luminitze,nishte colinde si... mai ales fete cucuiete...abia ashtept!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Felicitari pentru terminarea curateniei ...Sa vina Craciunul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

elefantica - sper ca sunteti mai bine acum. Neaparat batista bebelusului. Nu mai stiu daca spuneai ca o folositi. Ser/apa de mare in nasuc, lasat 1-2 minute si aspirat. Eu ii dau la al meu cand e infundat rau cu un puf de pivalone in fiecare nara dupa ce il aspir, trebuie prudenta la asta, nu tb sa se foloseasca prea des. Aspiratul e sfant. Prosoape umede pe calorifer, perna putin mai sus.
Poti merge la urgente la orice spital de copii care e mai aproape de tine.
Multa multa sanatate!

....multumim mult!!! suntem mai binisor cu mucii...dar n-am mai vazut asa ceva pana acum ...pur si simplu colcaiau in nasucul ei ....dadeau pe afara ...yac...

Mergi la inceput

pe ultima suta de metri:

LML Daria!!!

LML Stefan!!!

LML Madalina !!!

si pentru ieri: LML Andrei Casian, pufulete de RLC_sanador !!! ....WB mami!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

elefantica bine ca ai supravietuit zilei de azi
cu daria am patit-o pe la 9 luni la o portita de metal de la o soba.Si a tinut minte ca de cate ori trecea pe acolo se ferea
poate va tine minte si Isabela ca acolo e buba
cat despre mancare-in cel mai bun caz o va manca maine( eu am mai facut asa la Miruna si zau ca n-a fost bai) iar in cel mai rau caz mananci tu specialiotatile
hai,fruntea sus ca maine e o alta zi,poate mai buna

si apropo de mancare azi m-am riscat si i-am dat Mirunei zeama de la jumate de kivi- nu cred sa fi fost mai mult de 4 lingurite
daca e sa faca reactie alergica in cat timp s-ar manifesta?

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

... ghici ce a facut cand s-a trezit ...s-a dus glont la bucatarie sa verifice cuptorul ...clar va trebui sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie

cat despre mancare, asa e ...dar tot nu reusesc sa ma invat si eu si sa nu ma mai consum

alergia la kiwi ...cred ca pana maine ar trebui sa se manifeste...daca nu in cel mult 4 zile, nu??? (doar d-aia lasam spatiu intre noile alimente, nu??)

Mergi la inceput

Am admirat si eu pozicile :

ce amintiri!!! ...palatul lui Ivan ... si Ivanel bebel mic si scumpic

Iuria ...domnisorica frumoasa cu ochii albastri ...si burtica cu Bobita ...Lorex sa iesi cat mai repe din butoi

Vazut burtica frumoasa de Ana_g si pe bebe Stefanel in brate la mamica lui

Dany ...pai rusinica ...aia e burtica cu bebe in ea ...acum inteleg cum de esti tu asa o mamica slabuta si secsi ...aaa...pozele cu zapada sunt de vis....alea in care sta Arthur langa omul de zapada sunt

Admirat burtica de Larisel si gemanutele cum au crescut ele .......de la bebe la domnisoare

Am mai vazut-o si pe Uca la zapada ...abia astept sa ne facem si noi bine si sa ne tavalim prin zapada ...daca o mai fi pana atunci de tavalit prin ea

Decenuela ce ochios ai tu acolo ...cu parere de rau pentru tine ...cred ca o sa ti-l fure gagicile inainte de 40 (cu muuuuuuuuuuuult inainte) ...sper sa folositi cu placere scaunelul (foarte interesant) ...si ce "patut" mareeeeeeeeeeeeeeee are jiji ...hmmmm...iar de spre poza "o fi a mea, n-o fi a mea" e de pastrat peste ani si ani de zile ...la fel de interesanta o sa i se para

Mergi la inceput

Noapte buna, somn usor, vise placute alaturi de pufisorii vostri scumpi !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie de unde ati luat ghetute/cizmulite imblanite pt pufoase. Stiu ca danasor spunea ceva la un moment dat.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Va rog sa-mi spuneti si mie de unde ati luat ghetute/cizmulite imblanite pt pufoase. Stiu ca danasor spunea ceva la un moment dat.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

SUBSCRIU...de unde se poate lua pe ultima suta....sii sa nu fie chinezarii? altfel il voi citi lui jiji....descultz...de zaharia stancu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaaaaaaaaaa

e firbinte doamnelor....hai , trezireaaaaaaa

cred ca jiji vrea sa vb cu mos craciun noaptea k se trez de 100 de ori si nu mai lasa tt...of, of, mai,mai

ele ..imi pare rau de scumpa aia mica...stiu ce chin e...vor trece ei si mucii..si manutza(priveste partea buna...va fi o gospodina desavarsita)..glumesc...asteptam vesti mai bune azi...

eu voi avea o sapt full....cu di tati...asa sunt io functionez mult mai bine cu ...pe ultima suata..curatenie...copil..cumparaturi...mancae...etc..poate de la agitatia asta uit sa mai mananc sa dau ce am pus in ultimile zile..

va doresc o saptamana frumopasa si productive..felicitari pt fele care au terminat totul si se relax....si sopor pt cele@(ca mine)

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput