Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (184)
Raspunsuri - Pagina 10
dastefa spune:
vaaai eu am inceput ziua doar cu urarile pt Daria
era doar din memorie nu ma uitasem la listuta
asa ca imi asum si eu
si ma revansez
Madalina,Stefan
ratusca_mica spune:
Salutare!
Ne-am intors si noi dupa un week-end la fel de obositor ca de obicei Nici nu stiu sa spun ce am facut, putin shopping (lipseste inca bradul - anul asta artificial ca m-a lovit un acces de ecologie, ca de ce sa taiem bietii brazi ca sa ii aruncam peste 2 saptamani!), putin iesit afara cu copilu', putin smotru... mult calcat si... cam asta a fost!
Chiar: bradut mic artificial pe ce site-uri as gasi?
Eleysa spune:
Seara buna!!!
N-am apucat sa citesc nimic ...am intrat sa va anuntam ca ...in ciuda faptului ca a fost un WE de cosmar ...am supravietuit ...pana acum ...Isabela parca e mai bine cu mucii...numai zic hop pana nu termin de sarit gardul ...n-am ajuns la spital ...i-am dat in continuare humex, oscillo si nurofen cand incepea sa faca febra...si bineinteles aspiratul de rigoare...deja ne stie tot blocul ...ma mir ca n-au chemat protectia copilului ...azi am stat juma de zi si i-am facut papa ...am vrut sa fie mai speciala ...o budincuta cu paste, vita si legume la cuptor ...si n-am vrut sa le mai pasez, asa k am stat si am tocat marunt marunt totul ...asta k sa nu mancance nici macar o lingurita ...ma rog trecem peste ...cert este ca intr-o clipa de neatentie din partea mea s-a dus la cuptor si si-a pus manuta pe el si nici nu o mai lua de acolo ...am dat-o repede cu oximed ...nici nu stiu cat este de indicat la pt ea, dar asta am gandit atunci repede, iar apoi i-am tot pus in palma spuma de la un albus ...si imaginati-va ca ea urla si dadea din maini si se zbatea ...cred ca i-a si ajuns in gura albus d-ala crud ...dar acum ma rog sa nu pateasca nimic...dupa ce a urlat vre-o ora a adormit (si eu cu ea) pana la 7 jumate ...oricum e binisor in palma ...nu are basici ...iar ea ...in afara de faptul ca nu vrea sa manance ...nu are nimic....
M-am intins ca o placinta, dar simteam nevoia sa ma descarc cumva ...
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Seara buna!!! N-am apucat sa citesc nimic ...am intrat sa va anuntam ca ...in ciuda faptului ca a fost un WE de cosmar ...am supravietuit ...pana acum ...Isabela parca e mai bine cu mucii...numai zic hop pana nu termin de sarit gardul ...n-am ajuns la spital ...i-am dat in continuare humex, oscillo si nurofen cand incepea sa faca febra...si bineinteles aspiratul de rigoare...deja ne stie tot blocul ...ma mir ca n-au chemat protectia copilului ...azi am stat juma de zi si i-am facut papa ...am vrut sa fie mai speciala ...o budincuta cu paste, vita si legume la cuptor ...si n-am vrut sa le mai pasez, asa k am stat si am tocat marunt marunt totul ...asta k sa nu mancance nici macar o lingurita ...ma rog trecem peste ...cert este ca intr-o clipa de neatentie din partea mea s-a dus la cuptor si si-a pus manuta pe el si nici nu o mai lua de acolo ...am dat-o repede cu oximed ...nici nu stiu cat este de indicat la pt ea, dar asta am gandit atunci repede, iar apoi i-am tot pus in palma spuma de la un albus ...si imaginati-va ca ea urla si dadea din maini si se zbatea ...cred ca i-a si ajuns in gura albus d-ala crud ...dar acum ma rog sa nu pateasca nimic...dupa ce a urlat vre-o ora a adormit (si eu cu ea) pana la 7 jumate ...oricum e binisor in palma ...nu are basici ...iar ea ...in afara de faptul ca nu vrea sa manance ...nu are nimic.... M-am intins ca o placinta, dar simteam nevoia sa ma descarc cumva ... www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Offf, imi pare rau pt incident. micuta!
Bine macar ca nu mai aveti asa multi muci. In legatura cu budincuta..eu azi Marei i-am facut salau cu cartofi la cuptor si i-am facut bucatele mici, mici pe care le-am pus pe tavita de la scaunul de masa si le-a servit singura. Nu stiu cat a mancat, dar cu siguranta mai mult decat daca i-as fi pasat si dat cu lingurita. Poate incerci si tu asa cu budincuta, e pacat de munca depusa.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Seara buna!!! N-am apucat sa citesc nimic ...am intrat sa va anuntam ca ...in ciuda faptului ca a fost un WE de cosmar ...am supravietuit ...pana acum ...Isabela parca e mai bine cu mucii...numai zic hop pana nu termin de sarit gardul ...n-am ajuns la spital ...i-am dat in continuare humex, oscillo si nurofen cand incepea sa faca febra...si bineinteles aspiratul de rigoare...deja ne stie tot blocul ...ma mir ca n-au chemat protectia copilului ...azi am stat juma de zi si i-am facut papa ...am vrut sa fie mai speciala ...o budincuta cu paste, vita si legume la cuptor ...si n-am vrut sa le mai pasez, asa k am stat si am tocat marunt marunt totul ...asta k sa nu mancance nici macar o lingurita ...ma rog trecem peste ...cert este ca intr-o clipa de neatentie din partea mea s-a dus la cuptor si si-a pus manuta pe el si nici nu o mai lua de acolo ...am dat-o repede cu oximed ...nici nu stiu cat este de indicat la pt ea, dar asta am gandit atunci repede, iar apoi i-am tot pus in palma spuma de la un albus ...si imaginati-va ca ea urla si dadea din maini si se zbatea ...cred ca i-a si ajuns in gura albus d-ala crud ...dar acum ma rog sa nu pateasca nimic...dupa ce a urlat vre-o ora a adormit (si eu cu ea) pana la 7 jumate ...oricum e binisor in palma ...nu are basici ...iar ea ...in afara de faptul ca nu vrea sa manance ...nu are nimic.... M-am intins ca o placinta, dar simteam nevoia sa ma descarc cumva ... www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Off sanatate multa,in privinta mancarii stai linistita si mie imi venea sa ma dau cu capu de pereti ca din 10 zile de muci vreo 8 mi-a mancat numai LP ma disperase mi-a slabit in zilele astea vreo 300 grame dar trece,la noi a coincis perioada asta si cu iesitu unui dintisor sa nu fie si la voi la fel,numai ca noi nu am facut febra.Sanatate multa si sa treaca arsura,multi
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Offf, imi pare rau pt incident. micuta! Bine macar ca nu mai aveti asa multi muci. In legatura cu budincuta..eu azi Marei i-am facut salau cu cartofi la cuptor si i-am facut bucatele mici, mici pe care le-am pus pe tavita de la scaunul de masa si le-a servit singura. Nu stiu cat a mancat, dar cu siguranta mai mult decat daca i-as fi pasat si dat cu lingurita. Poate incerci si tu asa cu budincuta, e pacat de munca depusa. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Multumesc de pont ...o sa incerc si asta...desi nu prea merge sa se autoserveasca din ea, dar o sa ii dau frau liber elanului ei creator ...
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ioana_fota
Off sanatate multa,in privinta mancarii stai linistita si mie imi venea sa ma dau cu capu de pereti ca din 10 zile de muci vreo 8 mi-a mancat numai LP ma disperase mi-a slabit in zilele astea vreo 300 grame dar trece,la noi a coincis perioada asta si cu iesitu unui dintisor sa nu fie si la voi la fel,numai ca noi nu am facut febra.Sanatate multa si sa treaca arsura,multi de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si |
Multumim mult!!
dastefa spune:
elefantica bine ca ai supravietuit zilei de azi
cu daria am patit-o pe la 9 luni la o portita de metal de la o soba.Si a tinut minte ca de cate ori trecea pe acolo se ferea
poate va tine minte si Isabela ca acolo e buba
cat despre mancare-in cel mai bun caz o va manca maine( eu am mai facut asa la Miruna si zau ca n-a fost bai) iar in cel mai rau caz mananci tu specialiotatile
hai,fruntea sus ca maine e o alta zi,poate mai buna
si apropo de mancare azi m-am riscat si i-am dat Mirunei zeama de la jumate de kivi- nu cred sa fi fost mai mult de 4 lingurite
daca e sa faca reactie alergica in cat timp s-ar manifesta?
Eleysa spune:
citat din mesajul lui irrinaa
Nu poti sa ii cureti nasucul cu batista bebelusului? Eu am fost cu piticii mei la Spitalul de pe Tei- IOMC (nu e asa aglomerat) si la Budimex. Depinde care ti-e mai aproape. Pupam pitica, sa se faca mai repede bine.Asteptam vesti bune! Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
Multumesc mult ...am citit aseara si m-as fi dus in Tei daca era cazul ...am aspirat-o cu un aspirator d-ala din care trag eu cu gura ...o placere
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
multa sanatate isabelei! p.s. de obicei,copilasii vomita de la muci;radu vomita si la 4-5 ani din cauza lor mami de Alex si Radu |
Multumesc mult pentru raspuns !...