Comori de nov-dec 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirandolina pe bune ca ai 35? Eu m-am uitat la profilul tau si acolo scrie 29 de ani. Am fost convinsa ca este varsta corecta ca nu-ti dau 30.
Mai dar ce treaba are soacra cu ce iti doresti tu. Doar nu trebuie sa-i ceri ei voie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

OTI, am mai spus pe la inceputuri...e un nick pe care l-am capatat, nu mi l-am facut eu singura. Al meu a fost blocat din motive nu tocmai obiective, dar pe care nici nu le mai reiau. Astfel, o prietena mi-a imprumutat nick-ul ei, dar si ea inca mai scrie (cred) la DC, alte subiecte. Nu pot renunta la el, pentru ca am implicarea mea la umanitare deja de ani buni, si as crea si mai mare confuzie.

Gata, e ultima zi de lucru, apoi imi iau concediu 1 sapt. Cred ca plecam mai spre nordul tarii. Nu stiu ce mi-o trebui ca mie nu imi place frigul deloc Macar de am gasi zapada pt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Va pup pe toate...
Vorbiti aici de varsta... eu ma simt batrana... dar cred ca de la lipsa de energie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Intru si eu in grupul "varstnicelor" cu niste riduri adanci in jurul ochilor si n=am implinit inca 30 dar nici mult nu mai am. SUnt treaza la ora asta pe motiv de manelist ametit de bautura (presupun) care a sculat tot cartierul cu bubuitul muzicii. Maine, pardon azi , dar pe seara mergem si noi la Paul, abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Pupam fetele, ce faceti?
noi asteptam cu nerabdare ziua de sambata, cand ii taiem motul lui Dani, ehee ce a zburat timpul, oare cand sa dus anul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani, Daniel! pui mic de onita
sa ne traiesti sa cresti mare si sanatos sa fi mereu fericit si norocos
http://www.youtube.com/watch?v=QMf04ubvEhY&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare fetele!
Revin si eu dupa o pauza de calculator din motive tehnice...adica a crapat tot in el, de la placa de baza, procesor, hard...tot tot...

La multi ani puiut Daniel, asteptam poze de la petrecere!

Aseara am fost la sedinta cu parintii unde am stat de vorba cu educatoarele. Mi-au spus ca e super pregatita de scoala sa nu-mi fac absolut nicio grija (asta in conditiile in care altei mamici, inaintea mea, i-au sugerat sa ia caietul de lucru al copilului acasa - ala pe care fac semne grafice - si sa mai lucreze suplimentar)...deci cumva noi suntem super OK. Chiar mi-au spus educatoarele ca li s-a povestit de catre doamnele infirmiere cam cum era Bianca in grupele mici si lor cica nu le vine sa creada ca e adevarat.

Eu sunt oarecum chiauna ca asta mic nu stiu cum a reusit sa-si deregleze programul de noapte incat se trezeste de vreo doua saptamani din ora in ora toata noaptea...ia cateva guri de lapte si adoarme la loc, nu-l mai pot face sa suga nicidecum. Evident ca nu se satura si peste o ora o luam de la capat...is zombi si eu. Sper sa revina la programul vechi. Ziua e ok, doarme bine da ce folos, ca eu am treaba atunci...

Va .

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

cu multa sanatate Daniel! Petrecere frumoasa!
Eveline, asa-s unele zile mai bune altele mai rele. Si noptile la fel. Hai ca acusica se fac ei mari
Uite al Ioanei ce repejor a facut un an. A mea leoaica in curand 6 luni asa de luni incepem cu mancarea

Saptamana viitoare avem si noi sedinta cu parintii dar nu-mi fac griji. Aici nu e posibil asa ceva cum ai povestit tu Eveline ca altor parinti li s-a dat caietul in vazul tuturor. Asa ceva se discuta in particular cu parintii fiecarui copil caci nu mi se pare normal sa vorbeasca despre un copil in gura mare. Eu asa vad lucrurile, asa mi se pare etic. Se pot discuta chestiile organizatorice/administrative la inceput si dupa aceea sa fie chemati pe rand parintii la o discutie privata despre copilul lor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

cu multa sanatate Daniel! Petrecere frumoasa!
Eveline, asa-s unele zile mai bune altele mai rele. Si noptile la fel. Hai ca acusica se fac ei mari
Uite al Ioanei ce repejor a facut un an. A mea leoaica in curand 6 luni asa de luni incepem cu mancarea

Saptamana viitoare avem si noi sedinta cu parintii dar nu-mi fac griji. Aici nu e posibil asa ceva cum ai povestit tu Eveline ca altor parinti li s-a dat caietul in vazul tuturor. Asa ceva se discuta in particular cu parintii fiecarui copil caci nu mi se pare normal sa vorbeasca despre un copil in gura mare. Eu asa vad lucrurile, asa mi se pare etic. Se pot discuta chestiile organizatorice/administrative la inceput si dupa aceea sa fie chemati pe rand parintii la o discutie privata despre copilul lor.

Otilia, cred ca nu m-am exprimat eu bine. Nici aici nu e posibil asa ceva, niciodata nu s-au vorbit despre copii in fata tuturor parintilor, ci doar la general.
Dupa ce s-a terminat sedinta am vrut sa vorbesc in particular cu educatoarea insa mamica fetitei respective vorbea deja cu ea si eu m-am apropiat prea mult..cu alte cuvinte am fost eu indiscreta si am auzit discutia.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare, dragelor. Aseara am avut party-ul, ar fi fost unul reusit daca n-as fi cazul lata dupa taierea tortului... Dar sa nu incep cu neplacerile, sa povestesc pe scurt, Dani a fost foarte ok zic eu, n-a facut probleme majore la prinsul si taiatul motzului, are nasa mana buna!!!!!!! ...si a ales in ordinea asta: pixul, verigheta (de vreo 3 ori) si termometrul. Nu stiu cum s-au simtit musafirii, speram noi bine, nici cand au plecat, am zacut mult timp. Multumiri din suflet nasilor ca au fost gazde extraordinare. Mai multumim din suflet luji Felis pentru un tort SUPER, o sa pun si poze cand o sa fiu in stare.

Mergi la inceput