Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 7
mirandolina spune:
OTILIA parca le si vad pe fetele tale
http://www.220.ro/faze-tari/Are-Un-Anisor-Si-Se-Da-Cu-Placa/MhZBSCC1TT/
paxela spune:
Superb linkul mirandolina si intradevar ce asemanare
noi suntem binisor, satui de expeientele neplacute din jur, de parca de cand a inceput anul doar nenorociri aud, ieri de ex taticul unei fetite de la Delia de la grupa a adus copila, a bagato in sala ia zis pa si sa prabusit, a fost un haos general acolo toata ziua, au evacuat copii la grupa vecina cate unul in brate la ingrijitoare, au folosit toaleta de la alt etaj, pe el la ora 12 inca nu il ridicase iml-ul, infioratoare momente copii au fost gestionati f bine, li sa zis ca sa spart o teava si a venit politia si reparatorii... si ca au dat cu o substanta la toaleta si nu mai pot merge acolo
Silviu e in continuare cu abces la gingie asteptam sa treaca... in rest ocupati cu cursuri canto etc...
in schimb nu mai are rabdare de loc sa coloreze, sau sa faca semne grafice, deja sa plictisit si nu intelege rolul colorarii sau lucrurilor facute cu rabdare
da dai sa invete orice, oricat orice versuri orice catece, poezii, dar nu il pune sa stea ca sa terminat
acum ma zapacit am scapat de chitara... ca ia zis profa ca trebuie sa mai creasca in schimb ma dispera cu pianul... dar chiar nu mai am fonduri si pentru asta si mi se rupe sufletul sa il tot refuz...
Otiliav spune:
Vai Alexa ce tragedie. Poate macar copilul lui nu a vazut ce s-a intamplat daca spui ca isi luase la revedere.
Si Ana vrea chitara si cred ca ii cumparam de paste. Ca varianta cealalta, adica pian nu e posibila deocamdata.
Cu instrumentele suntem de acord. Cu alte cereri, gen Nintendo, nu suntem deloc de acord asa ca o refuzam constant.
Mai am putin si plec dupa Ana la scoala. Azi avea prim dictare. Sunt curioasa cum s-a descurcat ca din ce am discutat ieri cu ea doamna nu le explicase cand se pune semnul intrebarii/exclamarii sau punct.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
Doamne, Alexa, ce tragedie! Bietul om, presupun ca era tanar, ca si noi... Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Dar ce nenorociti aia sa nu se fi miscat mai repede!!!
Cand va aud cu atatea si atatea cursuri si pasiuni ascunse ale copiilor vostri, ma bucur ca pe undeva orasul nostru nu ne permite atatea Mai ales acum, in iarna...e supar plictiseala.
mirandolina spune:
vad ca nu se inghesuie nimeni cu scrisul, sa inteleg ca nu mai aveti ce vorbi? sau asteptati sa plec eu la Bucale si sa va desfasurati in voie? glumesc desigur... la sfarsit de saptamana vom merge la control post-operator cu Adam.Cel mai probabil va schimba ochelarii, obligatoriu lentilele, care sunt zgariate.
Azi noi ne-am intrecut pe sine: i-am organizat o petrecere surpriza bunicii (mamei mele) care a implinit 70 de ani! Fara stirea ei, am invitat cateva prietene de-ale ei, oameni dragi care i-au fost alaturi la bine si la greu si de care s-ar fi bucurat sa le stie in preajma. Am comandat la cineva un superb tort, numai ca eu nu stiam ce sa comand pentru asa o zi importanta (cred ca e mult mai usor cu tematica Tinkerbell, Thomas, McQueen ). Colega care se ocupa de pregatirea torturilor mi-a facut o surpriza chiar si mie, a facut o superba palarie alba, cu flori de trandafir delicat colorate.
A ramas mama masca, au napadit-o lacrimile cu ochii la lumanarile "70" si in uralele noastre si-a imbratisat nepotii. La vreo 3 ore de la moment, inca ii tremurau genunchii Tot nu intelegea cum de s-a nimerit sa vina "fetele" tocmai azi, la fix aceeasi ora
In fine, vroiam sa va doresc si voua si parintilor vstri multa sanatate sa ii puteti sarbatori cum se cuvine la asa o varsta impresionanta!
FELIS spune:
Mirandolina... la multi ani bunicii... ...
Va pup si eu pe toate... mai rarutz... ca noi nu prea suntem cu din astea: invatat poezii, cantece... sau altele de 6 ani...
In rest facem progrese in ritmul nostru... si ma topesc dupa el... cand zice cate un cuvant nou... cand il vad cat de ascultator este...
Nu imi pot insa inchipui cata energie trebuie sa aiba Otilia sa creasca 3 fete... Vreau si eu energie...
Otiliav spune:
Felis si ne bucuram de fiecare progres al vostru. Ca voi sunteti o echipa si e si meritul al tau si al lui tati.
Dar sa stii ca nu am prea multa energie. Cand sunt doi se joaca mult intre ei. Eu doar mai tip cand se incaiera . Dar incep sa ne uimeasca din ce in ce mai des. Aseara s-au jucat cu papusile mult si bine, trecuse o ora cand ne-am dus sa vedem ce fac ca ni se parea suspecta linistea.
Acum stau la televizor ca au mancat si isi fac siesta. Imediat trec la teme cu Ana.
Mirandolina, felicitari pentru initiativa M-ai facut sa-mi amintesc ultima aniversare a bunicii mele tot asa la 70 de ani cu cativa din fratii ei.
M-a uimit varsta mamei tale, ca pe tine te stiu tinerica foc. Inseamna ca mama ta a fost o curajoasa care a devenit mamica mai tarziu.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
mirandolina spune:
Da, Oti, intuiesti foarte bine. Eu fac 35 in curand si mama avea tot atat cand m-a nascut Sunt ultima dintre cei 3 copii ai mamei.
si singura cu ea in oras...ceilalti la casele lor, la departare...
Sa stii ca bine le zici cu jucatul singuri. Si ai mei adesea se joaca singuri, eu sunt doar interventia.
Eu snt prinsa intr-o bulca a lui Nu si nu vreau sa ma mai implic in treburile gospodaresti Am vazut ca imi racesc gura cu ei degeaba, dormitorul lor arata ca dupa razboi, de tati ma rog de mult sa imi dea cate o mana de ajutor administrativ si se face ca ploua... asa ca nu vreau sa fac nimic... Astazi nu le venea sa creada ca nici mancare nu ma agit sa fac, dimineata nu ii ajut la imbracat, vasele nu le spal... le face tati oftand cica nu ar fi cinstit, dar parca el cum era cand eu intindeam rufe la miezul noptii si el statea lungit la tv?!
Matei a intrat la idei, a fost primul care si-a strans din jucarii asta seara Pana nu aduc casa in starea de curatenie minima, nici gand sa intorc foaia... asta seara ne-a gatit paste cu sos, dar nu a facut si curatenie, asa ca inainte de 10 era in pat (lauza nostra!).
Maine ce ne mai gateste? cand ma intreaba ce mananc, eu zic ca nimic dar pentru un exemplu bun dat copiilor cica, ma invita la masa totusi...
V-am zis la sf. saptamanii vin la control cu Adam, la ochi? As vrea sa vad si un stomatolog cu experienta in copii, imi puteti recomanda ceva, poate sa fac o programare? Trebuie sa vedem in ce fel monitorizam gaura dintisorului lipsa...
onitza spune:
CIne ma face 35?? Aloooo???? Pai in vara ne-am intalnit cu o pustoaica de 19 ani si cei doi frati ai ei, Adam si Matei. Aaaaa, zici ca implinesti 35 de ani? Pai hai , mai fa un bebe sa nu strici traditia bre!!!!! Fizicul clar iti permite, la psihic nu ma bag!
FELIS, pupam pe MIhaita dulce si il rugam sa ne mai dea si noua din cumintenia lui!!!
MIRANDOLINA, eu cunosc un stomatolog bun, e tipa de fapt, eu am fost uc paul si a fost incantat dar nu i-a lucrat nimik, doar s-a uitat la el in gurita. Insa stiu ca lucreaza bine si stie sa isi apropie copiii, mare lucru as spune eu. Barbate-su e stomatologul meu de 6 ani dar ea a lucrat mai mult cu copiii, de-aia am si fost uc paul la ea. Daca vrei, iti dau nr de tel, ca locatie e pe langa Facultatea Hyperion.
OTI, pupam mama eroina si printesele ei frumoase. Ah, abia astept sa creasca dani si sa ii vad si pe ei ca se joaca frumos impreuna. Deocamdata e razboi pe jucarii.
Paul e la Moreni sapt si ne prinde f bine. Ne mai rezolvam din priioritati.
mirandolina spune:
ONITZA nu zice de doua ori ca n-as sta pe ganduri ca baba intre scanduri ba sa fiu sincera, ma bate gandul de vreun test, ca parca vine... parca nu-i... nu stiu ce am Poate totusi nu, ca ma omoara socrii
M-ar interesa o programare pentru vineri dupa-amiaza, dupa ora 13:30, si sa imi dai pe PM eventual, locatia si nr de tel, ca sa pun info pe GPS, ca altfel nu ma descurc