Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 5
mirandolina spune:
Citat: |
Otilia a scris: Mirandolina dar ai copii cuminti rau de tot. Se vede ca-s maricei amandoi si stiu ce e aceea recompensa. |
onitza a scris: Vaaaaaaaaaaaaaaaaai dar ce copii cuminti ai !!!!!!! |
cat am curatat eu camara, tati a carat mobil aunui prieten, iar copiii ....
http://www.youtube.com/watch?v=OtwVs802BE4
onitza spune:
Buuuun, am inceput si noi cu diamante (fapte bune) si buline negre (cele rele): se vede ca e inceputul, am copil exemplar, mananca fara sa mai traga cineva de el, cedeaza in situatii in care alte dati iesea cu scantei, insa eu ma intreb cat dureaza si minunea asta....ma gandesc ca al un moment dat se va plictisi, nu? Si atunci probabil ca o sa schimb diamantele rosi cu altele verzi.
Otiliav spune:
Mirandolina pai si continuarea ? cum l-ai pedepsit?
Povestea o mamica de fetita de 2,3 ani cum s-a dat ea pe fata cu carioci ca sa arate si ea ca o doamna
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eveline spune:
SAlutare!
UN AN NOU FERICIT CU MULTA SANATATE SI DRAGOSTE VA DORESC!
Am inscris-o pe Bia ieri la scoala...pentru 2011-2012. Dar nu i-am retras inca inscrierea pentru 2012-2013...sa vedem daca or sa se prinda aia, ca e la aceeasi scoala. Am prins ultimul loc (al 25-lea) din clasa in care am vrut, adica cea in care s-au inscris 80% din actualii ei colegi de gradinita. Om vedea.... Pe de o parte mi se pare naivuta si parca nu intelege ce-i ceri uneori (ori nu-i atenta) pe de alta parte scrie, citeste, socoteste si nu stiu ce ar mai face un an la gradi.
Mari dileme...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
onitza spune:
EVELINE, ne rugam sa fie alegerea cea mai buna pentru Bia! Ce face Victoras-pictoras?
M-a amuzat si pe mine filmuletul lui Lily si marturisesc ca paul si acum il ia pe "nu stiu" in brate.
Azi avem prima ora de germana, tineti-ne pumnii.
mirandolina spune:
citat din mesajul lui Otiliav Mirandolina pai si continuarea ? cum l-ai pedepsit? |
Pai...ma intai ca in sinea mea ma umfla rasul , dar am preferat sa inchid camera si sa ies din camera. Chiar nu i-am facut nimic, insa i-am comunicat sotului sa se ocupe de ei, inclusiv curatarea dezordinii.
El, mai cu tact, le-a pus carpa in mana sa stearga carioca de pe parchet Au adunat rand pe rand toate obiectele si mereu ma chemau sa verific, dar eu nu eram usor de intors din "supararea mea" Inspectia intermediara era a lui tati, si abia in ultima faza am vizitat eu camera. S-au culcat ceva mai devreme, daca tot nu dormisera la pranz si totul a fost bine
mirandolina spune:
Asa cum era de asteptat ieri a fost o zi plina, ne-am serbat "ca la carte" sau dupa cum a spus Matei aseara "a fost o petrecere pe cinste"
Dupa ce am invitat toti copiii la ora h, Matei si-a exprimat opinia: trebuie sa il scoata tati la plimbare pe Adam, noi ne adunam acasa si cand vine ii strigam toti in cor "surprizaaaaa!". Ca sa nu dezamagim copilul i-am facut vant sarbatoritului afara, cica sa cumpere suc, ne-am adunat si imi pare rau ca nu am fost pe faza sa imortalizez monetul "surprizaaa!"
A fost foarte bucuros, fericit de-a dreptul si indata au inceput sa ii curga pupaturile si cadourile, de nu mai stia unde sa se uite. Copiii nerabdatori ii strigau "desfa-l pe asta, desfa-l pe al meu!", el nu avea decat 2 maini...
Apoi s-au jucat frumos, fara nici o incaierare. Muzica a fost pe gustul lor, au dansat in mare fel de la salsa la rock. Le-am zis ca neaparat mai repetam figura ca am parteneri de nadejde la dans.
Ultimii copiii au plecat dupa 11 noaptea (tinand cont ca azi sunt toti liberi si pot dormi mai mult). Culmea e ca am reusit sa adun laolalta 3 fetite, altfel erau numai baieti.
Ceva mai incolo o sa descarc poze sa va pun, dar acum lasati-ma sa ma trezesc cu un laptic sub nas.
onitza spune:
Wow ce petrecere pe cinste i-ati pregatit mezinului, bravo Lily!
Sa fie sanatos, sa aiba parte numai de bucurii!
De cand l-am retras pe paul de la engleza la gradi, doamna se plange ca nu prea comunica (a se mentiona aspectul ca dna edu e prietena cu profa de engleza, al sedinta nu mai contenea in a new convinge sa ne dam copiii la engleza ca dna e f buna, cativa parinti au inceput sa o cam dezaprobe avand in vedere ca de 3 ani la engleza copiii nu stiu mai nimik), ca vb f incet cand spune ca vrea la toaleta de ex, in schimb era si f suparata ca paul se certase cu un coleg....pe o atza. L-am intrebat in particular pe paul de ce nu vb mai tare la gradi si de ce nu comunica mai mult cu dna, raspunsul a fost:"mi-e frica" Am intrebat de ce/cine, mi=a spus ca de doamna, pt ca il cearta mai mereu la fise ca nu face bine...culmea e ca fisele mi le face f bine , iar lui mihai dna i-a spus ca termina printre primii fisele, dar pe un ton iritat. Oh, abia astept sa termina cu gradinita, numai tampenii am avut de tras, pe dani voi face tot posibilul sa nu il mai dau la aceeasi gradinita. Am zis!!!!!
EVELINE , i-a placut de dna de germana, inclusiv ce a invatat, i-a predat 2 lectii, doamna a fost si ea incantata ca sta o ora linistit si atent sa ii explice. Doamne ajuta sa ii fie lui de folos pe viitor si sa ii placa pe parcurs si ami mult.
Dani mi-e bolnavior, sunt tare suparata, nu ii merge cu niciun sirop, azi ma duc sa ii iau si stodal, am dat-o pe tratam naturiste ca nu se mai poate....acum am pus o ridiche neagra cu miere si cand o deschide la plafar ma duc sa ii iau si ceai de cimbrisor si patlagina, am citit ca e bun pt tuse. Are saracul o tuse productiva , se aud secretiile cand tuseste, dar nu ii ies mucii deloc, aici e buba de fapt.
Io-s la pamant cu programul asta nebun, noaptea nu doarme, ziua nici atat, rupe cam o juma de ora, timp in care nu stiu cum sa ma misc si ce sa fac ami intai prin casa, ca atunci cand e treaz urla mereu sa fie luat in brate, nu suporta sa stea singurel. Uneori cand sunt atat de surmenata, zic si eu: "de-te-as la cresa!" ...in acelasi timp mi=e groaza de virozele care or sa apara si atunci, dar nah, acum il tin acasa si nu e luna sa nu raceasca.
DANETTE, anul acesta in mai veti sarbatori 10 ani de casnicie, nu? WOW!!! Unde v-ati gandit sa mergeti? Eu ii spuneam de pe acum lui mihai ca vreau surpriza cand vom sarbatori 10 ani, nu stiu, poa' sa fie si o plimbare cu barca pe lacul Herastrau dar sa o pregateasca el. Aaa, si musai fara copii.