Comori de nov-dec 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Poze de sarbatori

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, SILVIU IONUT!!!

LA MULTI ANI, IOANA MARIA!!!

LA MULTI ANI, AMIRA IOANA!!!

LA MULTI ANI, IONELA ROXANA!!!

LA MULTI ANI, IOANA CRISTINA!!!

LA MULTI ANI, IOANA DU!!!

LA MULTI ANI, SABINA IOANA!!!

LA MULTI ANI, OANA (ANDREAP)!!!

LA MULTI ANI, AMINA IOANA!!!

SI la multi ani si mie! dar si tuturor sarbatoritilor ce poarta numele Sfantului Ioan, sa fiti fericiti, multa sanatate si distractie pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani! tuturor care poarta numele Sf Ion

Mergi la inceput

Va prezentam primii pasi.
http://family.webshots.com/video/3039758210043849721xhlkIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

L amulti ani tuturor ce poarte numele Sf. Ion! Sa fiti sanatosi si mereu bucurosi!

onitza iti multumesc! iti multumesc! iti multumesc!
Mi-au dat lacrimile cand v-am vazut filmuletul Sunteti atat de bucurosi, dar cel mai mult mi-a placut rasul lui paul, atat de vesel si de sincer!!! seamana atat de mult cu Matei la voce, la reactie, mai ales ca baietii mei au revazut ieri seara niste poze cu ei de cand erau mai mici... sunt atat de draguti cum retraiesc cu nostalgie as spune faptele lor de atunci Asa ii vad si pe baietii tai peste cativa ani.

Nu v-am mai zis de calendarul nostru cu monitorizarea faptelor!

Pe luna decembrie au avut 23 de ciupercute (copii cuminti) si doar 7 dinozauri (copii ...mai putin cuminti )

Acum de la inceputul anului se straduiesc mult sa primeasca numai ciupercute, azi dupa masa e timpul sa ii scot la cofetarie, PENTRU CA MERITA!

Evident ca ii pot scoate si in restul timpului, insa atunci cand isi pun in plan sa atinga un obiectiv, e o recompansa castigata cu efort din partea lor si sunt tare mandri. Iar eu nu contenesc sa le spun cat de bucuroasa si mandra sunt ca am copii cuminti, care mananca tot si dorm la timp, si mai ales nu se razboiesc intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirandolina dar ai copii cuminti rau de tot. Se vede ca-s maricei amandoi si stiu ce e aceea recompensa.
Si eu i-am aratat adineauri poze Elisei de cand era mica. Iar ea nu si nu ca e Iulia in poze. Pana am gasit una unde i se vad clar cerceii si am convins-o ca ea este pentru ca Iulia nu are cercei.

Si am apucat sa ma uit la filmuletul cu Daniel mergator asa ca s-a uitat si ea cu mine. Si-i zic sa mai stea sa ii arat poze cu George. Eu asa de bine il cunosc din poze si povestiri pe aici ca am avut impresia ca ne-am intalnit cu el . De abia dupa aceea mi-am dat seama ca la ultima noastra intalnire (adica ) el de abia se cuibarea in burtica

Si cu intarziere sarbatoritilor de ieri, sa fie sanatosi si la punga grosi!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

OTI, Georgica e de fapt Dani al meu? Ce mai fac fetele? Iuliei de ce nu i=ai pus cercei in maternitatE? Ar fi uitat durerea mai repede.

LILY, hihi, iar eu abia astept sa il vad pe Dani mare macar cat mezinul tau. Vaaaaaaaaaaaaaaaaai dar ce copii cuminti ai !!!!!!! La noi se tin meciuri grele, niciunul nu vrea sa cedeze, in curand ori eu ori ei! SI asta pentru ca nu ma mobilizez odata sa ii fac si lui paul un program din acesta ca al copiilor tai cu ciupercute si dinozauri. Incepusem eu ceva dar...obosisem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Gata, am modificat. M-am zapacit de tot. De fapt am luat ieri o cazatura pe gheata ca si acum ma doare capul.

Cercei nu-i pot pune pana la 6-7 ani aici la un salon de estetica, in maternitate nici nu se pune problema. Sper sa reusesc sa-i punem in Ro in mai cand venim ca mi-ar place sa fie cercelata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa baietilor.

Onitza as putea parafraza oleaca: mamica mulumita cu efort se tine Ne batem si noi capul cu ei, dar cand "semne bune anul are" zau ca merita!

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, corect, jos palaria ca poti face asta si uite ce rezultate frumoase ai!!!!! Ieri i-am cumparat "diamante" si va primi una pentru fiecare fapta buna. A intrebat ce primeste cand face o boacana, i-am zis ca o bulina neagra.

Mergi la inceput