Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 13
fulguletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paxela yuppy gata am depus si noi dosarul la scoala... din spetembrie.... suntem scolari ...hmmm... sa rad sau sa plang??? |
in cazu meu ma apuc de jelit ca nu-l vad pe David facandu-si lectiile din proprie initziativa...in general, el sta cu initziativa prost si tre sa recunosc, nici io nu dau pe branci cu idei, etc . David e stilul sportiv, nu are rabdare sa invete sa scrie.. nici io nu stiu sa-l atrag , ca nici io nu mi-s genu. Prefer sa ma plimb cu bici in loc sa stau acasa sa-l invat sa scrie sau sa deseneze. Dar o sa fim constrnsi de situtiae in curand si ma apuc d-acu sa jelesc...ofofofof
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
onitza spune:
Scuze ca am pus linkul si apoi am disparut dar mi-a luat f mult sa descarc pozele, apoi sa le pun pe webshots, si dani mi-era agitat, atat am apucat sa pun linkul si sa dispar ca m...in ceata.
Fetelor, voi vorbiti de scoala si eu nu stiu cum sa trec de perioada asta grea cu dani. Suntem la capitolul plangem de durere de gingii si de raceala, si nu ratam niciun moment al zilei, resp, dim , la pranz si seara. Il iau , il dragalasesc, il pup, incerc cu jucarii, ne jucam cu apa, stau si in cap daca as stii ca tace, nimik nu-i trebuie, doar paul reuseste cand are chef de frate-su sa il mai anime, adica fooaaaaarte rar. Dar chiar am observat ca paul e singurul care reuseste sa il faca sa uite de neplaceri. Si-uite-asa uneori cand sunt cu nervii la maxim, depind de un copil de 6 ani, hihihi!!!
Mi-e dor sa dorm o noapte cap-coada, ce-o mai fi si-asta? SI ma intreb cand se va intampla minunea ca simt ca cedez, incet dar sigur. Noroc cu Paul ca ma aduce pe linia de plutire prin tot ce-mi spune si felul in care ma iubeste. Azi mi=a spus o poezie frumoasa, imi venea sa il mananc, l-am filmat dar cand timp sa mai pun si filmuletul? Sper in weekend sa reusesc.
Gata, m-am plans destul. Ma gandesc ca nu doar eu duc o viata agitata, ci si Felis cu sv-ul ca munceste f mult, MIha cu bucatareala, sa o felicit si pe aceasta cale ca a castigat mai cu tortuletul ei de cioco, poate ne ofera si noua o felie virtuala sa nu murim de pofta ,MIhaela cu copiii si lucrearea de licenta, Paxela singurica cu inscrierea la scoala, copiii si sv-ul, Mirandolina cu toti cei dragi bolnaviori si sv, oare cum se mai simt cei ai casei?
eveline spune:
ONITZA - mai, tu ne minti..eu am vazut in poze doi fratiori care se iubesc, un Dani vesel si odihnit care pe deasupra te mai si ajuta la treaba, da da....
Stii ca glumesc...ma gandesc ca or trece toate si nu iti vei aminti decat de momentele placute...tu mai stii cand nu dormeai la Paul?? Pun pariu ca nu....
Asta e...si eu is zombie, Darian mai nou se fataie la fiecare ora daca nu chiar si jumate de ora toata noaptea si nu se calmeaza daca nu-i dau sa suga...ia o gura doua, trei si gata, iar ia somn...degeaba am incercat sa-l linistesc in brate sau cu suzeta, nu merge si gata.
Si cand pic si eu trebuie sa ma trezesc s-o pregatesc pe Bia pt gradi. Daca-r fi baiat poate l-ar imbraca taica-su si ar pleca da asa, trebuie probate fustite, trasi ciorapi, facute codite...
In timpul asta taica-su se spala si el, se imbraca si da mancare lu' Sara ca eu n-am chef la ora aia si pe frigul asta sa ies afara.
Si dupa ce pleaca ei se trezeste de tot Darian...adio somn...
Da n-or creste ei...pacat ca noi o sa imbatranim
MIRANDOLINA - Cum mai sunteti?
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mirandolina spune:
Multumesc de intrebare si ganduri bune!
Tati e mai bine, s-a intors la serviciu si mai tuseste razlet. Probabil o sa ii treaca mai greu, bine ar fi sa nu se intoarca boala grav.
Baietii au intrat pe antibiotic dupa 6 zile de febra continua. Am incercat sa o tin in frau cat am putut cu antitermice, insa era deja prea mult, si pentru noi dar si pentru ei. Desi Matei parea sa fie mai bine cu tusea, Adam nu prea s-a odihnit aseara. Am avut ceva bilute homeopate la care am apelat, asa ca a prins si el vreo 3 ore dimineata.
Dar pentru ca afara a rasarit soarele si vremea pare sa se indrepte, aflati ca azi e ziua mea si dau de baut Avem un motiv in plus sa fim vesele (mai ales eu) si abia astept sa ajung acasa la printii mei care ma tot suna sa imi spuna "ca le lipsesc"
onitza curaj ca asa e pana la fund! Cu siguranta nu o sa iti mai amintesti clipele astea!
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirandolina Multumesc de intrebare si ganduri bune! Tati e mai bine, s-a intors la serviciu si mai tuseste razlet. Probabil o sa ii treaca mai greu, bine ar fi sa nu se intoarca boala grav. Baietii au intrat pe antibiotic dupa 6 zile de febra continua. Am incercat sa o tin in frau cat am putut cu antitermice, insa era deja prea mult, si pentru noi dar si pentru ei. Desi Matei parea sa fie mai bine cu tusea, Adam nu prea s-a odihnit aseara. Am avut ceva bilute homeopate la care am apelat, asa ca a prins si el vreo 3 ore dimineata. Dar pentru ca afara a rasarit soarele si vremea pare sa se indrepte, aflati ca azi e ziua mea si dau de baut Avem un motiv in plus sa fim vesele (mai ales eu) si abia astept sa ajung acasa la printii mei care ma tot suna sa imi spuna "ca le lipsesc" onitza curaj ca asa e pana la fund! Cu siguranta nu o sa iti mai amintesti clipele astea! |
LA MULTI ANI! Muuuuuulta sanatate, iubire si liniste iti doresc!
eveline spune:
La multi ani doamnelor! Sa aveti primavara vesnica in suflet!
onitza spune:
La Multi Ani, Ladieeees!!!!!
Sa aveti o zi excelenta!!!
Va prezentam copiii nostri : un poet(dati voi mai tare volumul :D:))) si un pui de inginer
mirandolina spune:
La multi ani si voua! sa fiti fericite si frumoase, azi si in toate zilele din an
Eu am un program cam incarcat zilele atsea, dar ma revansez eu
onitza ascult vcea ta in filmulete si imi suna foarte relaxat, n-am idee de unde mesajele alea "obosite", zau asa! si cu asa baieti grozavi acasa, unul mai scump ca celalalt, cum sa fii vreodata obosita?
Paul era sfios tare cand a recitat poezia, sa fie oare din cauza camerei? Iar Dani volbaletzul, o mana de ajutor pentru tine!
Cat despre scrisul cu sau fara stilou, eu inca intampin rezistenta din partea lui Matei. Numai cand aude si il ia amocul ce ne-om face la clasa I?