Comori de nov-dec 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 10
Otiliav spune:
Eu trebuie sa salvez capitolul acesta ca prea e plin de confesiuni . Cum se termina il fac pdf. Am zis.
Ana vad ca se comporta exemplar de cand i-am taiat desenele. Marti seara am fost la sedinta cu parintii si la un moment dat cand a venit sotul in living era tv-ul dat drumul iar Ana s-a scuzat repede la taicasu ca Elisa a dat drumul ca ea nu are voie.
Mirandolina, eu am scapat mai lejer ca i-am aratat dunga de la cezariana. Plus ca are o papusa cu bb in burta. Se scoate bb si se pune burta plata. Ce simplu e la papusi sa scapi de burta
Ioana, n-am luat nimic in nici un caz. Prima data am bolit si Ana n-a mai vrut sa suga dar nici lapte nu mai aveam. Iar pe Elisa am intarcat-o treptat cam in 2 saptamani, in ultimele zile ii dadeam o masa la 2 zile sin sanul care mai producea.
In nici un caz sa nu te gandesti sa-i dai din nou lapte. L-ai debusola complet. Noptile au fost mult timp un cosmar ca nu reuseam sa o calmam la crizele pe care le avea din plin. Ea nici nu a vrut suzeta sau sa-si suga degetul asa ca doar la san se calma. O plimbam in brate, ii povesteam, uneori ii dadeam stafide sa rontaie. Faceam cu randul noptile cu ea, eu si mama, sotul, soacra. Tare greu i-a iesit un rand de masele si caninii. Si inca nu am terminat cu ea, mai are un rand de masele de iesit. O sa albesc cu eruptiile dentare simultane, ea si Iulia.
Eu te-as sfatui sa consumi o perioada cat mai putine lichide si nici sa nu mananci consistent.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eveline spune:
Mai fetele, chiar ca e plin de confesiuni.
Eu inca n-am ce zice la capitolul asta... Bianca a zis o singura data ceva nepotrivit, i-am zis ca nu e frumos si concluzia ei a fost ca "numai oamenii aia mari si rai vorbesc asa"...OK, mai bine nici nu se putea.
Si eu datorita cezarienei n-am avut de dat prea multe explicatii, i-am aratat dunga, ea a fost si destul de mare cat am fost insarcinata cu Darian, a fost si in vizita la spital (unde eu am fost si a taiat tanti dr burta sa-l scoata). Inca nu e curioasa cum a ajuns acolo insa.
Mi-e si mie un pic frica de momentul intarcarii (cand va fi sa fie).
Ma gandesc la cumnata mea care a fost conditionata sa se intoarca la servici si alapta, fetita avea 1 an...tac pac, nu stiu cum a facut dar a intarcat intr-o saptamana, fara traume, fara nimic din partea ambelor (si mama si fetita)...de-ar fi asa usor.
In rest suntem bine, Bia cu gradinita, Darian cu ale lui...vrea sa stea in fund si sustinut in picioare...nu mi-e foarte clar daca e bine sa-l tin prea mult asa, e inca foarte mic dar daca-l las prea mult pe spate urla cu toata atentia pe care incerc sa i-o dau. Inca nu se intoarce de pe burta pe spate si nici invers insa sta in fund si mananca la san. A crescut foarte bine numai cu sanul asa ca dr a zis ca nici sa nu deschid discutia despre diversificare pana dupa vaccinul de 6 luni, ceea ce era si dorinta mea (cu toate ca mor de curiozitate sa vad daca va accepta mancarea).
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mirandolina spune:
OTI eu de cand tot spun ca o sa salvez mesajele mai interesante de pe forum...sper ca la pensie macar
Citesc si de Ana si ma minunez de cate au in cap copiii astia. Asta seara am studiat iar cartea de anatomie...oare cat il mai tine?
Eveline wow! ce baiat mare ai! Cand a trecut timpul? Nu mai zic de Daniel al onitzei...dar macar pe el l-am vazut mai des in poze, stiam ca creste dar si al tau?! (era o gluma, desigur
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirandolina OTI eu de cand tot spun ca o sa salvez mesajele mai interesante de pe forum...sper ca la pensie macar Citesc si de Ana si ma minunez de cate au in cap copiii astia. Asta seara am studiat iar cartea de anatomie...oare cat il mai tine? Eveline wow! ce baiat mare ai! Cand a trecut timpul? Nu mai zic de Daniel al onitzei...dar macar pe el l-am vazut mai des in poze, stiam ca creste dar si al tau?! (era o gluma, desigur |
Iata cateva poze si cu ai mei
https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/2011#
Otiliav spune:
Eveline ce frumusete de baiat ai ascuns de noi. Si ce voinic este . Am observat ca-i lungut, cred ca e cam cat Iulia care desi e mai mare are doar 65.5 de cm.
Nah trebuia sa am si eu o fata asa mai pitica precum sunt eu
Edit: stai calma Eveline ca nu-i o fericire sa te rogi de ei cu linguritele de mancare. Noi am inceput de 4 zile si deja imi fac nervi. Nu deschide gura, daca am reusit sa ii bag ceva mai scoate cu limba afara, da repede cu manutele ca nu-i convine sa aibe ceva pe barbie si uite asa se umple parul de piure. A reusit si sa-mi dea peste mana si am murdarit peretele, a reusit sa strany=ute fix dupa ce ii bagasem o lingurita asa ca a pulverizat piureul de jur-imprejur. Ce sa mai, "o mare bucurie" diversificarea asta.
Eu nu pot sa spun ca Ana de-a lungul timpului ne-a interogat cum fac alti copii. Nu prea am avut noi discutii cu "de ce".
Aseara insa m-a intrebat de ce nu are proprietara casei sot? a murit? ca noi nu-i spunem vaduva
Mirandolina cred ca te faci profa de anatomie in curand
Gata pauza. Iulia e pe jos, isi rostogolesteo minge si se duce dupa ea taras-grapis. Isi face singura de lucru acum ca a mancat si e satula e si bine dispusa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eveline spune:
OTILIA - multumesc pentru aprecieri! La 4 luni, cand am mers la control si vaccin avea 64 cm si 6550g. Acum are 6750g da nu stiu cati cm ca nu l-am mai masurat.
Tare m-ar tenta pe mine autodiversificarea...am s-o incerc cand o veni vremea, daca nu merge trec pe diversificare normala sau macar le combin, om vedea...
Mi-o inchipui pe Iulia stranutand tot piureul...stiu ca tie nu-ti vine a rade dar peste un timp vei zambi si tu la amintirea asta
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Vai cat e dulce aici sau aici Daniel, ce mutrisoare . Ce bine ii sta asa putin bosumflat Tortul e tare original, deh comanda speciala Iar nasa pungasa nu mai spun cat de bine arata. Ioana, multa sanatate ca inteleg esti virusata bne de tot. Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Onitza, Paxela, Eveline... pup... ma bucur ca v-a placut tortul cum a aratat la final..
Otilia pai sa stii ca nu a fost comanda speciala... ca doar o cunosti oe Onitza... eu m-am oferit sa ii fac si am intrbat-o daca vrea... A fost cadoul meu pentru Dani!... Si dupa ce m-am oferit eu, s-a bucurat dar tot imi zicea ca poate era mai bine daca il cumparam sa nu ma mai chinui ...
Una peste alta... eu trebuie sa ii multumesc Onitzei ca mi-a dat ocazia sa fac un tort de Motz... curajoasa a fost... ca eu ma temeam sa nu iasa ceva care sa nu semene a nimic ... pe "tava"
Mai fetelor... Otilia, Mirandolina... am citit asa pe diagonala... chiar e capitol de salvat cu asa confesiuni!!..
Eveline... baiat mareeeee... sa fie sanatos!
paxela spune:
apropo nu stiu daca mai sunt din voi care nu stiu dar inscrierile oficiale la scoala incep pe 3 martie
aici ultima reprezentare din weekendul acesta http://www.youtube.com/watch?v=_-1v4iyx50E
si aici cateva poze http://www.facebook.com/album.php?id=100001544728990&aid=30919
Otiliav spune:
Ce mai fac comorile voastre?
Peste 2 zile este aniversarea lui Danette si ma gandeam ce-or mai face ca de mult nu a mai scris.
Ana si-a facut codita singura de dimineata , adica iesit bine de tot si asa a plecat la scoala. Dar ne-a dat pe spate cu vorbele ei. Am intrebat-o cum de a reusit si ea cica "am avut incredere in mine "
Ah, si incepe incet incet sa citeasca si in romana. De nevoie aseara a citit prima pagina de la povestea cu Aladin. Eu destul de des nu reusesc sa o mai prind neadormita pana le adorm pe cele mici. Si pentru ca se plictisea sa ma astepte a inceput ea cartea.
Alexa, nu pot vedea pozele pe fb ca n-am cont.
onitza spune:
"Comorile noastre" (paul) coloreaza in sila, avem si explicatie: coloratul este pentru bebelusi ...nu mananca mai nimik la gradi, ba mai mult ii spune ingrijitoarei sa nu ii mai puna felul II, ulterior am aflat ca sunt intrebati: vreti ciorba? vreti felul II? si le da libertatea de a alege. Acasa mananca tot in sila, dar oricum stau cu gura pe el si ieri mi-a mancat un bol mare de supa cu galuste, deci se poate.......a slabit vreo 2 kg si s-a tras la fata, asta e, poate e doar o perioada, oricum sunt ingrijorata si cu ochii pe el. Eu oricum gatesc cam la 2-3 zile si are ce manca si acasa dar nu se prea atinge. Ieri ii luasem oua de prepelita sa incepem o cura si mi le-a spart dani pe toate, a tras de cofraj, nu stiam ca ajunge sa umble pe masina de spalat dar se pare ca s-a inaltat "juncanul lui tataie" (asa ii spune tata ) fapt pt care azi mancam si omleta din oua de prepelita.
Am fost la cresa sa confirmam prezenta lui dani de la 1 sept, , nu-mi vine sa cred ca de la anul vor fi amandoi copiii in "campul muncii". Suntem foarte derutati si ingrijorati ca nu stim ce sa facem cu paul dupa cursuri, scoala nu are afterschool. Dar mai avem vreo 6 luni sa ne gandim la asta si sa gasim o solutie. Deocamdata suntem preocupati sa iasa toate actele sa le depundem la banca pana la sf lunii si sa se mai miste ceva si cu casa.
O sa fie un an greu dar speram si cu rezultate.