Iepurasii il asteapta pe Mos Craciun!! (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Leea, interesant ce scrii tu despre varza murata. Ma bucur ca ti-ai gasit o "soacra" !

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ina superrrrr..abia astept sa ma distrez si eu cu perlele lu Ericutu.

Leea tare ma bucur ca ai "revenit". Intersant articolul. Si mie imi place varza murata, dar din pacate ma doar stomacul dupa ce mananc.

Irene mersi mult. Acum s-a trzit Eric, dar sigur o sa ma uit pana ma culc diseara (ca sa am la ce visa )

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Multumesc pentru gandurile voastre, Ina si Irene
Ma gandeam cat de mult va admir, fetelor, cata putere aveti, si cat mai munciti...
Pupici!!!
P.S. Am vazut o parte din pozici si am lasat comentarii-cat am apucat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Gata, am reusit sa trimit si reteta de tort.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Irene mersi mult. Reteta aia de tort imi surade tare de tot. Daca nu comandam tortul de Revelion si anul asta de la Agapitos, cred ca incerc tortul tau.

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Samariapupici piticului bolnavior

Fursecuri deosebit de bune si de aratoase : chocolate crinkles pe blog laura adamache. Ies 100%!

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Am reusit sa intru si eu rapid. nu am apucat sa citesc decat 2-3 pagini.

Ma rezum la a da raportul!

Am ajuns cu bine la socri pe 17 dec. dupa 6 ore pe drum. Ricky a fost calm, a dormit, a zgait ochii pe geam si a plans de plictiseala doar vreo 10-15 minute adunate

Am scapat ca prin urechile acului de nebunia de pe autostrada creata din cauza zapezii si a celor ce nu aveau cauciucurile de iarna.

Aici am intrat pe calculatorul socrului care avea antivirusul expirat I-am instalat altul , am puricat calculatorul cat m-am priceput dar am dat peste un bronozaur care s-a zburlit tare si n-a mai mers calculatorul! Asa ca acum am intrat rapid de pe laptopul cumnatei (care probabil se roaga sa nu-i "aranjez" si ei calculatorul ).

Riccardo e bine, se bucura de multa atentie, se joaca cu verisoara de 1 an si 8 luni si cand o vede cum alearga prin casa se agita si el sa se ridice dar e fundul greu! asa ca se rezuma a se tara intr-un mod care ne face sa radem cu lacrimi. am ajuns la 2 dintisori , jos..Al doilea m-a costat 2 nopti cam nedormite...asa ca sper ca nopatea asta va fi mai buna.

In rest nimic nou pe frontul de vest!

Rebiana - ca tot apucasem sa citesc ce ai scris pe 16 dec dar nu am reusit sa raspund... ptr cuvintele superbe spuse din inima fiecareia dintre noi. esti un om deosebit!

Urez sanatate multa tuturor bolnaviorilor si in caz ca nu mai reussc sa intru pana pe 25 , va doresc

UN CRACIUN SUPERB ALATURI DE CEI CA VA FAC SUFLETUL FERICIT SI VIATA PLINA DE SATISFACTII!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Am citit pe fuga ultimile pagini si am vazut ca Floricica are o conjunctivita....sper sa-i fi trecut intre timp.Vladi vroiam sa-ti spun ca picaturile de ochi nu mai sunt sterile la 2 saptamani de la deschidere , deci nu mai sunt safe asa ca va tb sa le arunci.Probabil ca stiai ca tu esti mereu informata...doar ti-am reamintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Am trimis fara sa termin.....Sanatate lui Floricica!

Ca tot vorbeati de scaune noi avem unul de la Jane pe care l-am mostenit de la nepotel.Sincer e destul de scump si nu mi se pare f deosebit.Eva nu e f incantata de el, o sa il intorc cu fata la sensul de mers poate asa o sa fie mai atractiv.E ok de la 9 luni sa o intorc, nu?Plus ca e f inalt si atunci cand tb sa o pun in scaun dau cu ea de plafon.Asta e scaunulhttp://www.ookee.ro/grupa-0---1-0-18-kg/3199-scaun-auto-jane---racing-team.html.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare fetelor, acum reusesc sa intru dupa mai multe tentative, am reusit sa citesc dar cu scrisul mai putin.
am fost si destul de ocupate in ultimul timp, a trebuit sa fac un costum de spiridus pt serbarea lui STEFAN, la serbare afost asa de frumos, sau asa mi s-a parut mie fiind prima serbare.
am mai si racit intre timp ca sa nu uitam cum este, avem doi dintisori si se pare ca vor iesi si cei de sus, luam un supliment e calciu, mergem in patru labe cu o viteza uluitoare, cantam pe limba noastra si suntem tare energice, merge cu viteza pana ajunge la ea in camera si apoi se urca pe scaunel singurica si apoi direct pe masa(avem 2 scaunele si masuta pt copii la ei in camera), este innebunita sa stea acolo.
si find un copil cu foarte multa energie eu trebuie sa stau mereu langa ea sa nu se loveasca si uite asa nu prea mai am timp pt nimic.

maine plecam la mama pt sarbatori si am vrut sa intru sa va urez si eu sa aveti cel mai fericit craciun, este primul craciun al iepurasilor nostri, sunt momente magice, momente care nu vor putea fi inlocuite cu nimic, asa ca fetelor traiti clipele la maxim si petreceti cat mai mult timp de sarbatosi cu iepurasii vostri.

va doresc sa aveti un an plin de fericire, implinire si intelepciune, pentru mine sunteti foarte importante, cu voi am petrecut a doua fericire pentru mine, cu voi am trait momente unice in viata mea si cu voi vreau sa impartasesc multe asemenea momente din viata mea.
vreau sa va gasesc la fel de minunate si fericite alaturi de puiutii vostri.

va pup si va doresc sa aveti parte de tot binele din lume, sper sa mai pot intra si de la mama, daca nu va spun de pe acum "LA MULTI ANI 2011".

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput